Prehod Fran Bow - polna različica

Fran Bow je nenavadna igra o deklici. Obstaja veliko projektov, ki temeljijo na čustvenih izkušnjah, duševnih motnjah in življenjskih problemih protagonista. Presenetiti podobno igro v tem trenutku je precej težko in še težje ustvariti celosten in zanimiv projekt v tem žanru. Razvijalci Fran Bow se je spoprijel z nalogo - v svojem projektu je zanimivo igrati in opazovati razvoj zgodovine. Ustvarjalcem je uspelo ohraniti ravnotežje med banalnim zapletom in zanimivimi rešitvami ter podobami.


Predzgodovina

Preden začnemo skozi Fran Bow, se spoznamo s parcelo parcele. Glavni protagonist je 10-letna deklica po imenu Fren Bow. Njen pravi spremljevalec je črtana črna mačka, ki za dekle teče za vedno in jo spremlja povsod, zgodba pa se začne z dejstvom, da junakinja najde svoje starše mrtve. Zaradi tragedije začne duševno motnjo. V šoku je dekle, ki jo je videla, pobegnila iz hiše s svojo mačko in darilom od staršev do najbližjega gozda. Tam izgubi zavest. Ko pride Fren, se znajde v psihiatrični bolnišnici. Od prvih minut se zaveda, da je tu nekaj narobe - v bolnišnici vlada atmosfera. Dekle sprejme odločitev - pobegniti iz bolnišnice. Navdihnjena s tem dejanjem se je njena mačka pojavila v sanjah, ki jih bo našla za vsako ceno. Po tej kravati začne mimo Frana Bowa.

Prolog Games

Dekle se je zbudilo v pisarni psihologa. Spodaj je majhen dialog zzdravnika Presenetljivo je, da zdravnik izgleda mirno in sprašuje o dobrem počutju junakinje. Dekle odgovori, da želi najti morilca svojih staršev. Psiholog pravi, da dekle čaka na sporočilo od svoje tete - edinega živega sorodnika. Morate iti do mize na oddelku in vzeti paket. Na mizi najdemo mamo vrečko z obvestilom tete Grace.


Po drugem dialogu zdravnik predlaga deklici, da jemlje zdravilo in odide na počitek. Fren se strinja in se potopi v nemirne sanje z nočnimi morami in nenehno spreminjajočimi se vizijami. Zdaj se začne glavni prehod igre Fran Bow.

Prvo poglavje

Za začetek pokličite vse aktivne predmete v prostoru. Za zaklenjeno škatlo morate najti ključ. Prva stvar, ki jo potegnemo od zavese in vzamemo kavelj, ki bo padla skupaj z njo. Zdaj začnite pogovor s svojim zdravnikom. V tem trenutku se začne sam začetek enega poglavja Frana Bona. Igralec mora po pogovoru s Philom najti kodo. V njegovi postelji je poštni predal in ključ od iste škatle najdemo od nje. Vrnemo se do postelje junaka in odpremo škatlo. Gremo ven na hodnik in ugotovimo, da dekleva teta govori z zdravnikom. Vrnimo se nazaj in odpremo zaklenjena vrata s ključem, ki ste ga naredili.
Gremo v naslednjo sobo in se pogovarjamo z drugo punco. Pomagamo ji z obližem, ki ga lahko vzame njena babica. Po delovanju lepilnega ometa nam dekle podari zeleni svinčnik. Poskušamo iti dol, vendar ustavimo zdravnika in pošljemo nazaj na oddelek. Po pogovoruS fantom na oddelku pojdite na stopnišče do upravitelja. Na poti se srečamo z dekletom in se pogovorimo z njo. Nato bo še en fant, ki ga bo prosil, naj preklopi televizor na kanal 8. \ t Mi izpolnjujemo njegovo zahtevo.
Zdaj morate dvigniti trak in ga združiti s prej najdenim kavljem. Pojdi nazaj in se pogovori z dekletom Annie. Dala vam bo kapsule, ki jih boste potrebovali kasneje. Po drugem pogovoru je treba v inventar priključiti prejeto kapsulo in žemljico. Gremo v sobo in dajemo žemljico s tabletami za spanje. Nato združimo svinčnik, da dobimo sliko, ki jo je treba pripisati dečku na oddelku v zameno za palico. Sedaj nastavite reed na trak s kavljem. V sobi uporabljamo to napravo, da bi dobili viseče ključe. Ko smo dobili sveženj ključev, odpiramo zdravniško pisarno in poiščemo stojalo. Na njem je opomba o alarmnem sistemu - jo poberemo. Tudi v pisarni morate najti drug ključ. Poskušamo priti ven, toda očitno nas fant Phil zapre. Fren mora hoditi okrog vrat skozi prehod za prezračevanje. Našli se bomo na recepciji, kjer morate preusmeriti pozornost medicinske sestre. V bližini alarma najdemo ploščo in vnesemo geslo 2932 (najdete ga v predhodno izbrani opombi). V tem poglavju je v 1. poglavju prevoda zaključen Fran Bow. Nadaljujemo do naslednjega dela.

Drugo poglavje: 1 del

Drugi del igre je razdeljen na majhne dele. V prvem morate poiskati soboklavir in poiščite majhna vrata. Po jemanju tabletke se morate pogovoriti z drevesom in izbrati prvo možnost odgovora. Nato mora junakinja najti glavnik. S pomočjo najdene sekire ubijemo več sovražnikov in poiščemo vodnjak. S pomočjo orožja odprite pokrov. Nato morate izbrati ptičje pero. Pogovorite se z mravljom, ki vas bo odpeljal na novo lokacijo. Mora najti borovnice in ji prinesi ščurke. Pojdi desno v majhno hišo. Potem morate uporabiti trik. Zgradili bomo mišolovko in lastnike hiše bomo lahko privabili, da prodrejo v notranjost in poberejo borovnice. Povezujemo zadevo nazaj in po dialogu vzamemo cenjeni glavnik. Iz predmetov zbiramo majhna vrata in jih skupaj s ključem nanesemo na vodnjak.

Drugo poglavje: 2. del

Drugi del nas premakne v kuhinjo. Začnemo pobirati stvari takoj - potrebovali jih bomo še naprej. Do dvorane pridemo s kaminom in naredimo isto - iščemo vse omare in vogale. Ne pozabite vzeti vazo s pepelom ob kaminu. V tej hiši Fren najde svojo mačko in še naprej potuje. Po naslednji tableti je dekle na strašnem mestu, kjer se mora pogovoriti z dvojčkoma in spet rešiti nekaj preprostih ugank in izvršiti naročila. Po tem boste prejeli ključ za odpiranje kletke in nadaljevanje mimo Frana. Vzemite muceka in pojdite na krastače. Skočimo na to in na hlode do druge obale in gremo na levo. Sedaj bomo prikazanimačja scena Junakinja sama postane krov, izvajamo več nalog in dobimo fotografijo. Ta odlomek iz dveh poglavij Frana Bowa je konec.

Tretje poglavje: pustolovščine se nadaljujejo

Poglavje se začne z prizorom mačk. Za njimi boste morali raziskati grad in se pogovoriti z vsemi liki. Na izhodu se pogovorimo s stražarjem in ugotovimo, da bi zdaj junakinja morala najti goro Kotrem. Zdaj preučujemo celotno lokacijo v celoti. Gremo na trg in se pogovarjamo s trgovcem. Stražar pravi, da je treba najti uro, ki lahko prevede čas. Junakinja potrebuje samo zimo, zato začne z iskanjem. Če želite popraviti uro, vzemite kovanec v kobilico in ga prenesite urarju. Strinja se, da bo popravil napravo. Po tem se odpravite v goro in previjete letni čas za zimo. V gori se morate povzpeti na drugo stopnjo in se pogovoriti z čarovnikom. Potem čakamo na številne uganke in naloge od čarovnika. Ob obvladanju 4 ugank in pridobitvi 4 stvari za poizvedbo, jih morate postaviti v pravilnem zaporedju - ujemanje, limono, ribo in pero. Po uspešno rešenih ugankah gremo v Kotrem. Pravi, da bi junakinja morala najti svojo ženo. O tem svetujemo s čarovnikom in gremo na iskanje. Spet rešujemo nekaj ugank in na koncu naloge se ponovno pogovarjamo s kraljem. Za zaključek tretjega poglavja Fran Bow-a morate klikniti na obarvane kamne v pravilnem vrstnem redu - 2-krat za rdeče, 2 za modro, 2 za rumeno in 2 za zeleno.

Četrto poglavje: 1 del

Četrto poglavje, pa tudi drugo, sestavljeno izmajhni deli. V prvem se spoznavamo z namišljenim prijateljem. Po pogovoru z Itvordom imate nalogo - najti vodo in jagode. Prečkamo več prostorov s preprostimi nalogami in pridemo do črpalke. Tukaj je potrebno ročice nastaviti v pravilnem vrstnem redu in s pomočjo žogic za požar na plin. Nato zmešajte gorivo s pozivom na zaslonu. Po tem se nam približa novi prijatelj in nas pokliče. Strinjam se, da gremo v sobo z zajcem. Medtem ko Fren pregleda zajca, soba zapre Itward in zapusti eno junakino. Tukaj morate jesti tableto, vzeti baterijo in dati korenček mehanski zajec. Po tem, pojdite v dvigalo in aktivirajte s pomočjo baterije. Dvignite z dvigalom in odprite kodno ključavnico.

Četrto poglavje: 2. del

Ko smo izstopili iz pasti imaginarnega prijatelja, smo se vrnili v naš dom. Ogledamo se in sledimo mački. Nato se boste srečali z zdravnikom iz klinike in začeli dialog. Po pogovoru se boste znašli na pokopališču in našli vrata. Če ga želite odpreti, morate vzeti ostanek iz avtomobila, v katerega ste prišli. Z njim odpiramo sobo, v kateri vas bo lik vprašal za kožo. Še enkrat se vrnemo v avto in s pomočjo noža odrežemo kos s sedeža. Nato se vrnite k zdravniku in začnite skupaj z njim kopati grobove. V tem odlomku se je končalo štiri poglavja Frana Bona.

Končni akord

Zadnji del je najkrajši. Ponovno moraš najti ključe, da odpreš grad. Zdaj bomo rešili ugankopravi vrstni red klikov in se premaknite naprej. V celotnem poglavju morate odpreti sobe, da pridete do velike črne mačke. Nadalje po navodilih naredimo vse stvari in namesto tega dobimo uro. V sosednji sobi 103 se morate pogovoriti z bolniki in dati vialo s solzami. Namesto tega prejmemo vozovnico in jo pokažemo na recepciji. Zdaj morate poklicati telefon v sobi s kadjo in lobanjami. Gremo v 106. sobo in vidimo finale igre Fran Bow med dialogom.

Sorodne publikacije