Internetni projekt "Easy": pregledi, bistvo, registracija, ustvarjalci

Vsako leto je na internetu več načinov, kako zaslužiti denar. Nekatere med njimi so realne plače, druge pa so goljufive sheme, ki jih pokrivajo obljube o lahkih dohodkih. Da ne bi prišli v težave in ne bi izgubili denarja, morate skrbno poiskati informacije o določenem programu na internetu. V tem članku bomo analizirali internetni projekt "Preprosto" - informacije, ki jih posredujejo njegovi ustvarjalci, in tiste informacije in preglede, ki so distribuirani na spletu. Poskusimo narediti objektivni pregled.

Kaj je program, glede na njegove ustvarjalce?

Projekt "Enostaven" je klub, kjer se srečujejo enako misleči ljudje, razpravljajo o nujnih problemih, poskušajo najti splošno rešitev za naloge, preučujejo duhovne prakse. Program je ustvarjen za ljudi, ki se želijo zavedati, razumeti, kako je svet postavljen, spremeniti sebe in okolico.


Po registraciji v projektu "Preprosto" bo vsak udeleženec imel dostop do:
 • publikacij o osebni rasti, duhovnem razvoju, samopomoči.
 • Osebna posvetovanja strokovnjakov.
 • Dnevni osebni horoskopi.
 • Možnost sodelovanja v partnerskem programu.
 • Bistvo projekta "Easy" je sprostiti potencial udeležencev, jim pomagati pri uresničevanju, najti pot in cilje v življenju. In vse to se zgodi enostavno in enostavno. Za to se morate registrirati kot član kluba.

  Kako vstopiti v klub

  Za sodelovanje se morate registrirati na mestu projekta "Easy", predhodnoiskanje mentorja. To ne bo težko, iskalnik objavlja ducat strani mentorjev. In potem se morate prijaviti v osebni urad projekta "Easy".


  Za sodelovanje v klubu je tedensko plačilo - 110 RM ("Perfect Mani"). Ta znesek je 60-70 rubljev, ali 1 dolar. Možno je plačati po vstopu v osebno pisarno projekta "Easy". Poleg običajnega kluba interesov, projekt ponuja priložnost za zaslužek preko affiliate programa. Nobene specifične informacije o zaslužku in partnerskem sistemu na spletnem mestu pred registracijo kot udeleženca niso na voljo.

  Affiliate program

  Cilji in cilji projekta, ki jih navajajo ustvarjalci, se ne razlikujejo od drugih MLM, mrežnih podjetij, piramid.
 • Internetni projekt "Preprosto" vam omogoča, da brez zaslužka ustvarite lastno podjetje na internetu, da oblikujete ekipo podobno mislečih ljudi, ki bodo delali skupaj. Klub ponuja priložnost za hiter zaslužek brez prilog.
 • Naloga družbe je, da skupaj zgradi ekipo, v kateri ni prvega in zadnjega.
 • Bistvo trženja projekta "Easy"

  Za vstop v affiliate program morate plačati vnos, ki stane 1 $. On gre za promocijo strukture. In plačajte 10 centov za razvoj samega projekta. Ta znesek mora biti knjižen tedensko. V primeru odloga plačila se račun prekliče. Tržni načrt je sestavljen iz 5 tabel, ki jih izpolnijo udeleženci. Denarja ne morete umakniti, dokler ne izpolnite vseh petih. Pri izpolnjevanju prve tabeleČlani kluba prejmejo 4 $, ki gre na otvoritev naslednje faze in služi kot tako imenovani vhod v drugo tabelo. Polnjenje, udeleženec dobi $ 16, kar vam omogoča, da "odprete" tretjo tabelo. In tako naprej.
  Pri izpolnjevanju tretje tabele dobi uporabnik 64 $, četrti pa 256 $, kar odpira peto z zaslužkom v višini 1024 $. Tako je cilj dosežen, vseh 5 tabel je odprtih in napolnjenih. Ampak potem pogoj, da je polovico zasluženih 1024 dolarjev mogoče sklepati na vaš račun, in drugo polovico je treba porabiti za sodelovanje v drugem dragem projektu "porok". Poleg tega je 24 $ zasluženega zneska namenjeno razvoju programa. Za tiste, ki želijo pospešiti polnjenje tabel in povečati količino nagrad, so ustvarjalci pripravili učinkovito metodo. To je nakup vstopa takoj na 3 mize v vrednosti 231 dolarjev. Hkrati se tedenska plačila ne prekinejo. Tako bodo samo trije računi, "izčrpani", od katerih lahko vsak zasluži 1024 dolarjev. V povratne informacije o projektu "Preprosto" veliko pisanje, da izpolnjujejo vse pogoje v klubu je zelo težko.

  Kako zapolniti sedeže v tabelah?

  Obstajata dva načina:
 • tedensko, pri nakupu prostora, ki plačuje 110 $, so to ti "kloni". Za to ni potrebno niti vstopiti v sistem. Glavna stvar je, da je denar na računu, ki se bo samodejno posodablja tedensko. V povratnih informacijah o projektu "Easy" udeleženci pišejo, da to dejstvo ni piramidalni tržni načrt. Tu je tudi zanimiva točka: za 11 $ lahko kupite "klonove" samo na prviin pojdite na drugo tabelo. Toda kako, ne da bi povabili druge ljudi, iti na naslednje faze, če so kloni ustvarjeni samo na prvi?
 • Povabite partnerje, ki kupujejo mesta in iščejo nove udeležence.
 • Pravila kluba

  Za objektivno oceno projekta je treba pravila natančno prebrati. Po seznanitvi, slika ni tako rožnata.
  Najprej, nihče ne bo vrnil porabljenega denarja. Tudi bonusi, prejeti ob odhodu iz projekta, se ne vrnejo. Torej, če udeleženec ni dosegel 5 mizo in ni prinesel 500 $, potem ko zapušča vse svoje prej porabljene denarja se zažge. Drugič, če ste bili neaktivni dva meseca, se lahko račun zlahka prenese na drugega udeleženca z vsem denarjem. Ob plačilu $ 11 se račun prekliče. Tretjič, ustvarjalci projekta lahko enostransko spremenijo dogovor. Četrtič, najbolj zanimiva točka. Pozorno se seznanite z njo, preden investirate. Uprava lahko enostransko odpove pogodbo in projekt "Easy". Nobeno jamstvo ni dano. In neposredno kaže na možnost njegovega zaprtja v vsakem trenutku.

  Ali je piramida?

  Da bi odgovorili na to vprašanje, upoštevajte znake piramide in ustreznost projekta "Easy":
 • Ena glavnih značilnosti mrežnega trženja je plačilo nadomestila na račun prispevkov drugih udeležencev. V internetnem projektu "Easy" je mogoče slediti. Da bi dobili kakšen zaslužek, morate privabiti tudi druge ljudi, ki bodo tudi vivlagajo denar in privabljajo naslednje udeležence. Seveda, projekt povabi vsakogar, da povabi, in samo 1 čas na teden, da vlagajo 11 $, ustvarjanje tako imenovanih "klonov", vendar le na prvi mizi. Zelo zanimiva matematika prihaja ven: je treba vložiti 77 $ (7 ljudi v vsako tabelo), da bi dobili 4 $, ki pred tem ne more biti porabljen, ampak samo v naslednjem koraku.
 • Noben izdelek se ne prodaja. Spletna stran na začetku ponuja plačilo za članstvo v klubu vsak teden, lahko predpostavimo, da je to izdelek, ki se prodaja. Ampak to ni tako preprosto. Lahko se registrirate brez mentorja. Po registraciji in prijavi v osebni urad projekta "Easy" še nihče ne omenja izdelka. Celoten marketinški načrt temelji na privabljanju novih ljudi, da zaslužijo. V vseh ocenah o projektu "Preprosto" nihče ne govori o klubu, samo o načrtu trženja.
 • Veliko oglaševanje, obetovanje visokih dohodkov. Takšna zagotovila je treba takoj vzbuditi. V predstavitvah projekta se beseda "easy" uporablja neprekinjeno.
 • Ni posebne opredelitve dejavnosti. Odhod na klubsko spletno stran je zelo težko ugotoviti, kaj podjetje počne. Vse je zelo poenostavljeno, brez posebnosti.
 • Fleksibilen tržni načrt. Čeprav vse predstavitve govorijo o lahko dostopnem marketinškem načrtu, to sploh ni tako. Da bi razumeli vse nianse, in ne samo slepo zaupanje mentorjev, morate porabiti več kot eno uro. Vse je precej zmedeno, razen enega - samo 1 dolar.
 • Neznani organizatorji. Samo na seznamu klubaskype in e-poštni naslov. O ustvarjalci projekta "Easy" ni znano. Poleg tega se na elektronski naslov udeleženca pošlje potrditveno pismo. To e-poštno sporočilo ne vsebuje nobenih informacij o podjetju. Samo pošta, iz katere je prišlo pismo, atributi poštnega predala popolnoma sovpadajo z naslovom, ki je naveden v stikih na spletnem mestu.
 • Kaj je internetni projekt "Easy", to je povsem razumljivo. Resno podjetje ne bo nikoli skrilo informacij o sebi.

  Mnenja

  V številnih pregledih projekta "Easy" ljudje delijo posnetke plačil in jim sporočajo, kako lahko zlahka zaslužijo denar. Potrdite ali zavrnite, da tega ne morete storiti brez poskusov. Popolnoma je mogoče domnevati, da so plačila dejansko resnična in da so srečni tisti, ki so iz tega projekta prinesli velike vsote denarja. Obstaja tudi mnenje, da je klub kartica vzajemne koristi. Vendar delajo drugače. Blagajniki zagotavljajo brezobrestna posojila, njihove dejavnosti so preproste in pregledne.
  ​​

  Kaj bi moralo biti pozorno?

  Toda preden vložite celo tako nepomemben znesek kot $ 1, morate odgovoriti na nekaj vprašanj:
 • Komu se lahko posvetim s problemom, da ne plačam nagrad ali drugih težav? Ni kontaktnih oseb, ni podatkov o podjetju, ki zbira denar.
 • Kje prihaja denar od plačila? Ni podatkov o finančnem položaju te družbe. Nimajo svojih sredstev, kajti tudi za razvoj in promocijo projekta denar dajejo sami udeleženci (10 centov). Lahko se domneva, da vsa plačila gredona račun drugih udeležencev, pogosto manj srečnih, ki so vložili denar, vendar niso mogli zgraditi ekipe. Evo preprostega načela: nekdo je prišel in nekdo je prišel ven.
 • Zakaj je treba dvigniti denar le na peti mizi in potem ne v celotnem znesku?
 • Kaj se bo zgodilo z mojim denarjem ob zaključku projekta?
 • Sklepna ugotovitev

  Vprašanja za ta internetni projekt so veliko, zlasti zaskrbljujoče je, da so ustvarjalci tako skrbno prikriti. Da zaključimo, da je internetni projekt "Easy" - lobotron, rešiti vsakega posebej. Pred investiranjem celo $ 1, skrbno preučite vse informacije, preberite pravila, ocene, poslušajte načrt trženja. Navsezadnje je življenje $ 1 v vašem žepu veliko lepše kot na tisoče duhov.

  Sorodne publikacije