Modal Bootstrap: cilj in aplikacija

Kaj je modularni zagonski trak in zakaj ga potrebuje? Katere so njegove komponente, značilnosti, prednosti in slabosti? Izraz "modalno okno" se uporablja v grafičnem vmesniku. Pogosto lahko opozori na pomemben dogodek. Modalna okna se uporabljajo za vnos nekaterih podatkov, podatkov, sprememb nastavitev. Blokirajo delovni proces uporabnika, dokler se problem ali dejanje ne konča. Windows se uporablja tudi za oblikovanje spletnih strani.
Kaj je

Enostavno prilagodljiv in odziven dizajn, to je tisto, kar je danes Bootstrap priljubljen. Modalno okno, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje spletnih mest, vam pomaga prikazati slike, videoposnetke in drugo. Pojavno okno je sestavljeno iz vidnih delov prenosa: glave, telesa in noge. Vsak od teh elementov ima svoj pomen. Glavna naloga modalnega okna je Bootstrap - uporaba oblikovalcev začetnikov za ustvarjanje internetne strani brez pisanja dodatnih kod. Modalno okno je poseben vsebnik, v katerem se prikaže napisana vsebina. Uporaba modalne komponente rešuje velik razpon ciljev.

Kako to storiti?

Ustvarjanje modalnega okna in njegovega upravljanja se izvaja z metodami javascript, data in css. Najprej označite. Sestavljen je iz ogrodja, glave, glavne vsebine in kleti. Obvezne postavke tukaj -klet (blok) in okvir. Po oznaki morate iti k izvedbi okna modalnega klica. Pogosto se kliče po prenosu spletne strani in klikom na ustrezen gumb. Klic poteka s pomočjo podatkov in javascripta. Zapiranje modalnega okna Bootstrap zaključi prej ustvarjene in shranjene naloge.


Ne pozabite, da ima modalno okno svoje posebnosti. Če želite odpreti več modalnih oken, morate napisati dodatno kodo. Za utemeljitev html-kode, ki je najboljša na vrhu dokumenta, za oznako telesa. To pomaga ohranjati delovanje in videz okna. Na mobilnih napravah obstajajo opozorila glede uporabe komponente modalnega okna. Omejujejo njegovo polno uporabo. Bootstrap 3 vam omogoča, da prilagodite velikost okna in uporabite tudi omrežje.

Komponente

Preden začnete z delom s programom Bootstrap, morate ugotoviti, kaj je narejeno. Program vključuje nabor že pripravljenih orodij za ustvarjanje spletnih mest. Pripravljeni slogi javascript, CSS in HTML gradijo prilagodljivo mrežo, gumbe za prikaz, menije, ikone, namige in še več. Za postavitev so potrebni osnovni slogi programske opreme. Prisotnost slogov za tiskanje besedila vam omogoča, da brskalnik pripravite, da natisne stran, da bo vsebina besedila na spletnem mestu. Z komponentami Bootstrap lahko ustvarite obrazce, gumbe in druge elemente. Program ima celoten nabor orodij, ki hitro in priročno postavljajo strani za mobilne naprave. Bootstrap je sestavljen iz mnogih drugih delovtudi javascript. Enostavno je obvladati celo začetnika. V teoriji razumeti osnove programa "Bustrap" ni lahko. V praksi ta razvoj poenostavlja delo oblikovalca in monterja zaradi razpoložljivosti številnih že pripravljenih komponent.

Značilnosti

Modal Bootstrap ima posebne ugodnosti. Z njegovo pomočjo bo razvoj postavitev strani za mesta potekal z veliko hitrostjo. Okno vključuje velik nabor elementov in pripravljene rešitve. Zahvaljujoč programu Bootstrap se odzivnost spletnega mesta povečuje. Okvir (programska oprema) je primeren za vse brskalnike in je pravilno prikazan v njih. Ta način je preprost za uporabo. Bootstrap vam omogoča ustvarjanje spletnih strani tudi za začetnike, ki imajo osnovno znanje o CSS in HTML. Značilnost modalnega okna je, da se uporabniki z lahkoto prilagodijo. Številni primeri že pripravljene kode in odlične dokumentacije vplivajo na hiter razvoj programa Bootstrap. O njeni kakovosti je lahko bistvo velikega izbora tem za oblikovanje. S tem modalnim oknom je bil razvit Wordpress CMS Joomla. Bootstrap je spletni okvir, ki vsebuje potrebne komponente in ima svojo ikonsko pisavo. Vključuje več kot dvesto ikon, vključno z osnovnimi.

Proti

Modal Bootstrap ima svoje pomanjkljivosti.
 • Mesta, ki jo uporabljajo, izgubijo svoje individualne lastnosti. Prenehajo biti edinstveni, saj so navzven in v strukturi podobni drug drugemu.
 • Pomanjkanje prožnosti; pogosto morate ustvariti svoje lastne sloge in izvesti dodatne akcije.
 • SpremembaNaložena koda lahko povzroči delovno uro.
 • Uporabniki pogosto uporabljajo komponente Bootstrap za druge namene.
 • To orodje se uporablja tudi za front-end razvoj. Kljub slabostim, ki bodo očitne uporabnikom okvira, je postavitev z Bootstrapom odlična rešitev za spletne razvijalce. To vam omogoča, da ustvarite preprost in intuitiven vmesnik v kratkem času in brez truda.
  Eden izmed najbolj priljubljenih okvirjev, ki omogoča oblikovalcu, da ustvarja spletne strani in aplikacije z visoko kakovostjo, ne da bi porabil čas in napor na njem. C lahko uporablja javascript, CSS, html. To programsko opremo je ustvaril Twitter in ima številne funkcije in prednosti. Okvir je bil ustvarjen za mobilne naprave, zato je njegova mreža zasnovana za majhne zaslone. Danes se Bootstrap 3 uporablja tudi za širokozaslonske naprave. Program ima samo en občutljiv omrežni sistem, ki so ga proizvajalci razširili.
  Komplet pisav vsebuje pisave. Uporabljajo se kot ikone. V tem programu se oblikovalci že ukvarjajo z vektorskimi pisavami in slikami, ki jih lahko po lastni presoji spremenite. Funkcije programa Bootstrap 3 so, da ne podpira starejših brskalnikov. Koncept občutljivega oblikovanja je preprost: mesto se prilagodi velikosti zaslona, ​​ne glede na to, katero napravo je uporabnik vnesel. Razvoj odzivnega dizajnazahteva strokovno znanje in spretnosti.

  Delo z zagonskim trakom

  Preden začnete z zagonskim trakom, ga prenesite prosto. Po prenosu in nadaljnjem razpakiranju bo uporabnik prejel tri mape, ki vsebujejo sloge, skripte in ikone pisav. Vse to je Bootstrap. Po ustvarjanju mape z imenom ogrodja lahko odprete modalno okno. V njej morate ustvariti prazno datoteko "ndex.html". V preneseni programski opremi iz ustrezne mape izberite celotno mapo pisav in slog "bookstrap.css", prav tako ne pozabite na skript "bootstrap.js". Ustvarite obstoječo mapo, podobno imenu "css", jo vstavite v "bootstrap". min.css Naredite še eno "css" s prazno datoteko "style.css", ki jo boste potrebovali, da dodate svoj slog.Ko bo vse ustvarjeno, bo nadaljnje delo opravljeno samo z "ndex.html." Če kode ne želite pisati ročno, sklicujete se na končni html-skelet dokumenta, kopirajte kodo in jo prilepite v datoteko. nazaj, knjižnica in skript.V telesni oznaki se prepričajte, da ste povezali knjižnico jQuery in nato skript js.

  Mreža

  Modal Bootstrap se uporablja za ustvarjanje klasične razporeditve mesta. Sestavljen je iz klobuka, glavnega dela, stranskega stebra in kleti. Za pravilno prikazovanje vsega je potrebno izračunati širino vsakega elementa kot odstotek posameznega toka. Klet in glava mesta morata biti široka 100%, glavni del in stranski stolpci pa so lahko manjši. Rešetka Bootstrap je prav, da bloki dajo zahtevano širino.Mreža deluje s tabelo, ki ima stolpce in vrstice. Mreža je lahko v drugi mreži neomejena. Če so deli mesta izdelani z uporabo, ni potrebe, da bi sami pisali adaptivne poizvedbe. Poleg omrežja je v modalnem oknu veliko dodatnih komponent (meniji, tabele, zavihki, namigi).

  Napake

  Včasih lahko več odprtih modalnih oken Bootstrap povzroči napako. To je mogoče, če Windows ne more pravilno prenesti html datoteke. Napaka kaže, da je datoteka poškodovana z zlonamerno programsko opremo ali virusom. Pogosto pride do napak, povezanih z datoteko Bootstrap, pri prenosu programov, računalnika ali po izvedbi kakršnih koli dejanj. Najpogostejši so tisti, ki so povezani z modalnim oknom: "Napaka datoteke", "Manjkajoča datoteka", "Ni najdeno", "Ni mogoče prenesti", "Neuspelo registriranje", "Napaka in prenos napake". Pojavijo se lahko, ko uporabnik namesti program ali se že izvaja, kot tudi, ko je računalnik vklopljen ali izklopljen. Pomembno je, da skrbno spremljate pojavljanje napak, saj to pomaga popraviti vzrok njihovega pojava v zagonskem traku. Modal včasih ne deluje zaradi napačnega klica, ki ni odvisen od notranjih napak.

  Sorodne publikacije