"Maincraft": električni motor in informacije o tem

V industriji iger na srečo obstaja vesolje, kjer lahko ustvarite skoraj vsak predmet, in se imenuje "Maincraft". Električni motor je le majhen del celotnega procesa ustvarjanja lastnega sveta v tem projektu. Ta mehanizem je odgovoren za obdelavo električne energije in zagotavljanje drugih mehanizmov zanjo. Ni lahko ustvariti, ker je tema dragocena, zato bodo morali igralci trdo delati.

Opis vesolja in spremembe

Treba je omeniti, da izvirni električni motor "Mainkraft" ne dopušča. To zahteva spremembe, ki v proces igre uvajajo prisotnost električne energije.
Ta način se imenuje IndustrialCraft 2 in omogoča opravljanje vseh vrst napajalnih manipulacij. Prisotnost električne energije v tem obsežnem vesolju je razširila seznam priložnosti za igralce. Motor je dovolil ustvariti prevoz in narediti svet igro bolj civilizirano.


Delo elektromotorja

Da bi ugotovili, kako deluje električni motor v "glavnem vozilu", je treba razumeti njegove osnovne funkcije. Ta mehanizem se pojavi skupaj z več sto drugimi pri namestitvi modifikacije BuildCraft. Standardni model zahteva 6 ee /uro, na izhodu pa 2 MJ /uro.
Pri izboljšanju moči se znatno poveča. Začne proizvajati sedemkrat več energije, vendar zahteva tudi vhodne vire 50 ee /takt. V igri "Maincraft" električni motor ne eksplodira pri pregrevanju, vendar lahko ustavi delo. To se zgodi, ko je količina proizvedenega toka veliko večjakaj se bo porabilo v proizvodnji. Če opazite tak postopek, morate na motor priključiti več naprav, sicer se bo občasno izklopilo in stalo, dokler se ne ohladi. Vključuje električno energijo in energijo, ki sta popolnoma sorazmerna. Če v igri "Maincraft" električni motor na vhodu prejme napetost manjšo od največje, potem je tok na izhodu manjši od določenega števila.


Recept za elektromotor

Za začetek dela na motorju je treba prenesti spremembo BuildCraft. Najprej je treba ogenjati pesek in ognjeno steklo. Nato se zbirajo sredstva za bat. Igralec bo potreboval štiri bloke okroglega lesa, tri kupa plošč, en železni ingot in rdeč prah.
Želena količina bata bo izhodna. Dalje, vprašanje, kako narediti električni motor v "Maincraft", se zmanjša na delo s kositrom. Zbiramo tri bloke kositrne rude in se v zamrznjenem ognju požara. Vzemite ingote in jih odložite. Iz štirih palic ustvarjamo leseno orodje. Potrebujejo dva, da ustvarita enako podrobnost, samo kamen. S pomočjo štirih tlakovanih in eno leseno orodje se tali kamenček. Kamnita orodja skupaj s štirimi kositrnimi bloki bodo dali kos želene kakovosti. V receptu kositrnih zobnikov potrebujete dve. Začnite postopoma ustvarjati od najenostavnejšega (štiri-palično leseno kolo). Če sledite tej poti, boste na koncu dobili električni motor.

Sorodne publikacije