Opis Rolsen RDB-517 in njegovih nastavitev

V tem članku bomo pregledali Rolsen RDB-517. To je digitalni sprejemnik, ki ima dobre funkcije. Omogoča hitro preklapljanje med kanali, majhnost in preprosto predvajanje datotek iz pomnilniških medijev USB.

Opis

Ta naprava ni samo kompaktna po velikosti, ampak ima tudi majhno maso. Telo je bleščeče. Paket je prekrit s transportnim filmom. Med uporabo lahko na napravi ostanejo prstni odtisi. Zato mora biti v prihodnosti nameščen na mestu, kjer se ga nihče ne dotakne.


Televizor lahko povežete prek HDMI ali RCA. Vendar je bolje uporabiti prvo možnost. Digitalno televizijo predstavlja svetla in bogata slika, ki je čim bolj jasna. Uporabite lahko pomnilniško napravo USB. Ta naprava vam omogoča, da na njem posnamete vsak zrak. Opisani sprejemnik podpira podnapise, teletekst. Igrate lahko različne oblike datotek, vključno z MKV, WMA itd. Rolsen RDB-517 deluje z digitalno televizijo DVB T2. Podpira kakovost slike do 1080r. Dovoljenje je dovoljeno kadar koli začasno ustaviti. To pomeni, da ko mora oseba oditi za nekaj minut, lahko ustavi oddajo. Obnova etra prihaja iz istega mesta. Ta funkcija dobi veliko dobrih ocen.

Paket

Digitalni sprejemnik se prodaja z daljinskim upravljalnikom, baterijami, kablom, ki omogoča povezavo z analognim sistemom in priročnikom.Obstaja tudi garancijska kartica. Majhna konzola. Vendar pa ocene o Rolsen RDB-517 opisujejo, kaj je najbolj udobno za uporabo. Nihče ne manjka na gumbih, tipke za nastavljanje glasnosti in preklapljanje kanalov so malo bolj kot druge. Na splošno se ta element lahko enostavno navadite.


Značilnosti digitalnega set-top box

Ta sprejemnik popolnoma reproducira vse datoteke. Gre za MP3 in MP4. Mnogi so zaskrbljeni, kateri kazalniki v napravi so opisani v smislu multimedije. Potrošniški testi kažejo, da upravitelj datotek deluje zelo hitro. Ta naprava igra celo težke MKV-je. Pogosto uporabniki gledajo videoposnetke do 12 GB. Ni težav, vključno s poplavami, ki se dogajajo. Kar se tiče kodekov, se njihov set le veseli. Večina različic je podprt. Multimedijske in druge funkcije naprave so impresivne. To je posledica dejstva, da se ne more vsaka naprava te vrste ponašati s podobnimi značilnostmi. Zunanji pomnilnik z veliko količino pomnilnika, tudi če je 750 GB, je odprt brez zamud. Zato je treba reči, da je Rolsen RDB-517 zelo dobra naprava.

Nastavitve

Aktualna vprašanja so, kako nastaviti napravo. Anteno je treba poslati proti telecentru, od koder izvira signal. Nato vklopite sprejemnik, aktivirajte samodejno iskanje in počakajte na rezultate. Če ni ničesar, morate preveriti nastavitve antene, vse deluje. Če ima lastno napajanje, ga potrebujepovezavo z omrežjem. Nato preverite stanje cepil, če obstaja, in celovitost kabla. Vse žice morajo biti visoke kakovosti.
Na vprašanje, kako konfigurirati Rolsen RDB-517, morate povedati, da morate poskrbeti za moč in kakovost signala. Njihove številke morajo doseči 100%. Naprava je sposobna reprodukcije in variant od 60-70%. Včasih se lahko zgodi, da je raven močna, vendar kakovost ni večja od 20%. V tem primeru se bo kanal slabo prikazal. Ko sprejemnik najde vse signale, se bo iskanje samodejno izklopilo in naprava bo vstopila v način prikaza. Običajno naprava najde približno dva multipleksa, ki imata 10 kanalov. Komplet programov za vsakega od njih je impresiven. Ta nastavitev se konča. Ni potrebe, da bi še kaj uredili. Glavna stvar, ki jo je treba zapomniti: če ni kakovostnega signala, potem ni nobenega sprejema. Kablov ni treba zvijati v obroče, jih upogibati in tako naprej. Ni potrebe za uporabo napak razdelilnikov, bolje je kupiti nove. Če ne morete kupiti antene, lahko uporabite sobo.

Pregledi naprav

Potrošniki o tem sprejemniku pustijo pozitivne povratne informacije. Deluje hitro in ima majhno velikost. Prav tako ugotavljajo, da lahko opisana naprava služi kot običajen igralec, ki lahko predvaja datoteke. Stroški naprave Rolsen RDB-517 so majhni, kar potrošnikom še dodatno ustreza. Približna cena za napravo je približno 2 tisoč rubljev.

Rezultat

Na splošno moram reči, da je toPriporočamo, da napravo kupijo vsi uporabniki. Če želite dobiti funkcionalno, vendar poceni napravo, potem morate paziti na to. Rolsen RDB-517 je impresiven s svojimi lastnostmi in zmogljivostmi. Primeren bo tudi za najzahtevnejšega kupca, saj je sposoben reproducirati veliko število video formatov. Odlično deluje tudi z glasbo.

Sorodne publikacije