HTC One Max Phone: fotografije, ocene, specifikacije, ocene

V zadnjem času je trg mobilnih pripomočkov nenehno težil k povečanju velikosti zaslona. In če se je pred nekaj leti zdelo, da so spatula podobni pametni telefoni nekaj izven dosega, lahko današnjo fable imenujemo modni trendi. Telefon HTC One Max je tipičen tablični snemalnik. Model je ohranil prepoznavne značilnosti preteklih generacij, vendar je proizvajalec dodal slog in izvirnost izdelka, ne da bi pozabil na "polnjenje". Ocene o HTC Maxu so pestre, vendar večinoma prijetne, zato je tukaj nekaj, s čimer se ukvarjamo. Poleg tega je model nepošteno šel v senco zaradi praktično sočasne predstavitve drugega konkurenčnega modela znane blagovne znamke - "Samsung Knut 3".


Predstavimo torej vaš pregled pametnega telefona z velikim zaslonom - HTC One Max. Značilnosti pripomočka, njegove prednosti in slabosti, kot tudi izvedljivost nakupa bodo obravnavane v našem članku. Model se redko pojavlja na trgu, vendar se uradni distributerji včasih pojavijo s ceno v območju 15 tisoč rubljev. Zato ne bi smelo biti resnih težav pri nakupih.

Paket

Paket HTC One Max takoj ujame oči in izgleda elegantno in privlačno: vitko ohišje, visokokakovostni materiali in odlično tiskanje. Res je, da odpiranje ni zelo priročno, tako da tisti, ki želijo shraniti polje, bodo morali poskusiti. Na sprednji strani so prikazani hrbet in fronte pametnega telefona z imenom, na hrbtni strani pa si lahko ogledate kratke specifikacije od najbolj.izredne lastnosti modela HTC Max 4G. Na koncu je navadno distributerstvo: etikete, nalepke in črtne kode.

Vsebina paketa:
 • pametni telefon HTC Max 300;
 • slušalke z zamenljivimi vložki;
 • omrežna kartica za polnjenje naprave;
 • mikro USB kabel;
 • dokumentacija, tudi v ruskem jeziku;
 • garancijske obveznosti.
 • Paket je skromen, vendar je na boljše, ker stroški pripomočka že niso precej proračunski, in vsak dodatni pripomoček mu dobro prispeva. Pametni telefon HTC One Max se lahko uporablja "iz škatle", tako da ne bi smelo biti težav z začetkom dela. Uporabniki se pozitivno odzivajo na svoje ocene dodatkov. Polnilnik in kabel ne moremo imenovati naslednja kitajska potrošniška blaga in izgledata trdno, zanesljivo in brez namigov o reakciji, vrzelih in drugih napakah pri oblikovanju. Enako lahko rečemo za slušalke z mikrofonom: trdno in debelo žico, trden vtič in udobne vložke.

  Videz

  Kljub povečani pozornosti potrošnikov, pa tudi proizvajalcev na vidike, takšne naprave na trgu niso toliko. In več pozornosti privlači oblikovalske odločitve vsakega modela.
  HTC One Max z vidika zunanjosti in dimenzij nekoliko premaga svoje konkurente - Sony iz svojih Z Ultra, Samsung iz Note 3 in Vivo Xplay. Model se ponaša s trendovskimi dimenzijami in privlačno kompaktnostjo - 165 x 83 x 12 mm. Toda tanko telo - to je za večino del za iskanje trendov, vendar kot taka ergonomija, on nedodaja Če imate velike roke, potem ne bi smelo biti težav z operacijo, lastniki mehkih ročajev pa se bodo morali navaditi na nestandardne dimenzije več kot en dan. Vendar pa, sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, HTC One Max, ki ga drži v rokah bolj ali manj priročno. Poleg tega naprava ne zdrsne ali poskuša zdrsniti iz dlani.

  Značilnosti zunanjosti

  Okvir HTC One Max je izdelan iz visoko kakovostne mat plastike. Vidno je tako na trakovih na hrbtni plošči kot na koncih. Zadnji pokrovček je dobil lepo teksturirano sliko, vendar uporabniki o tem pustijo dvoumne komentarje.
  Po eni strani to dodaja ergonomsko napravo: naprava se dobro drži v dlani in ne zdrsne ven, prstni odtisi pa zbirajo prah najmanj. Po drugi strani pa "groba" tekstura iz roke potegne več umazanije in jo potem očisti precej težje, v primerjavi z istim golim sijajem, ki je rahlo obrisan s krpo ali prtičkom. Zaslon HTC One Max je prekrit z zaščitnim steklom, aluminijasti vložki pa so na vrhu in na dnu. Na prvi pogled je vtis, da so okvirji v napravi tanki, vendar je le dobro in primerno, vendar še vedno oblikovalčeva recepcija. V resnici od zaslona do roba primera brez majhne 45 mm, ki ne spada pod opredelitev "frameless".

  Vmesniki

  Na dnu zaslona so prikazana dva dotikalna gumba "Nazaj" in "Domov", na sredini pa je logotip kromirane blagovne znamke. Tipke imajo jasno in razumljivo sliko, kot tudi samodejno osvetlitev ozadja. Nekoliko spodajmreža zvočnikov.

  Zgornji sprednji del je namenjen podobnemu spodnjemu zvočniku, sprednji kameri in LED, napoveduje dogodke in stanje baterije. Na dnu je glavni mikrofon in mikro USB vmesnik za polnjenje in sinhronizacijo naprave z osebnim računalnikom. Uporabniki v svojih pregledih so se večkrat pritoževali glede funkcije prijave. USB priključek ni popolnoma priključen, zato se sprašujete o trajnosti te rešitve. Še posebej, ker brezžično polnjenje HTC Max 4G na žalost ni na voljo. Naprava na to rešitev ne vpliva na noben način, vendar je videti, da je top pripomoček nenavaden. Na levi strani lahko vidite samo poseben zapah za odstranitev zadnjega pokrova. Narejen je iz kovine in med delovanjem pripomočka ne moti, tako da po nesreči odprt predal ne bo deloval. Na desni strani je gumb sprožilca in tipka za glasnost. Tudi ključi so narejeni iz kovine, poleg tega pa imajo tudi grobe napake, zato je težko zamuditi. So precej malo nad primerom, vendar so ključni udarci jasni, jasni in elastični. Na vrhu si lahko ogledate majhen infrardeči oddajnik in standardno 35 mm mini vtičnico za slušalke. Zadnja aluminijasta plošča ima lečo glavne kamere z LED bliskavico in nekoliko nižje - senzor za prstni odtis.
  Pod pokrovom je reža za kartico mobilnega operaterja tipa micro-SIM in vmesnik za karticopomnilnika "Hot" zamenjava ni na voljo, poleg dela z režami, morate potegniti baterijo, ki sama po sebi vključuje ponovno zagnati HTC Max 4G.

  Zbiranje

  Glede na preglede uporabniki nimajo nobenih zahtevkov glede kakovosti zbiranja. Naprava je monolitna, dizajn pa odpravlja vzgibe, vrzeli, škripanje in druge pomanjkljivosti. Mehanski ključi sedijo na svojih sedežih in ne visijo, varnostno steklo pa je natančno izpostavljeno in prav tako nima vrzeli. Na splošno je zunanjost modela postala slavna. Gadget privlači pogled in po videzu se zdi kot kakovosten in eleganten model.

  Zaslon

  Za mobilne naprave tega faktorja oblike je zaslon eden najpomembnejših sestavnih delov. Tukaj imamo pametno IPS matrico s polnim HD pretokom - 1920 x 1080 slikovnih pik. Za 59-palčni pripomoček je to več kot dovolj. Zaradi visoke gostote točk - 382 ppi, je pixelation neviden tudi pri najbolj skrbnem premisleku.
  Nobenih izvirnih "čipov" v nastavitvah, kot v istem "Galaxy S4" od Samsunga, niso na voljo, vendar pa je glede na povratne informacije standardna prilagoditev svetlosti in kontrasta dovolj za več kot polovico uporabnikov. Sam kapacitivni zaslon na dotik in v celoti podpira do 10 simultanih trakov. Matrika ima dobro maksimalno svetlost in kontrast, zaslon pa ne slepi pri delu na dober dan. Toda pri neposredni sončni svetlobi ne pomaga niti antibiotični filter, zato je težko prebrati informacije, zato morate prikazati pripomoček z dlanjo alipoiščite senco Kar se tiče kotov gledanja, je tudi matrika s tem v redu. Lahko varno prelistate fotografije ali si ogledate drugo vsebino iz ene ali dveh podobno mislečih podjetij.

  Kamere

  Sprednja kamera z matrico 21 MP lahko dobro obvladuje ne le video kurirje, temveč tudi dober sephi, zahvaljujoč dovoljenju, ki ga omogoča - 1920 x 1088 slikovnih pik. Glavna kamera je prejela 41 MP in prevračanje 2688 x 1520 slikovnih pik. Matrika podpira tehnologijo BSI, pametna LED bliskavica pa vam omogoča, da v temi sprejemate dostojne slike.
  Sodeč po povratnih informacijah, uporabniki ne govorijo nič slabega ali dobrega glede kamer. Ne izstopajo iz nič posebnega in se lahko označijo kot trdni srednji kmetje. Vmesnik za fotografije in video je standard pri osnovnih nastavitvah, prav tako ni presenečenje.

  Zmogljivost

  Učinkovitost je skladna s časovno testiranim kompletom čipov, ki temelji na Qualcomm - "Snapdragon 600". Na prodaji je mogoče najti in še eno spremembo - HTC Max 310 s kompletom čipov iz vzporedne serije Desire. Mnenja o tem so zelo spodbudna, zato jih ne bomo upoštevali.
  Grafični del je ležal na rami video pospeševalnika Adreno 320, ki prihaja z večino pripomočkov srednjega cenovnega segmenta. Pomaga tandemskemu pomnilniku 2 GB, kar je več kot dovolj za izvedbo skoraj vseh opravil. Vmesnik pametnega telefona deluje precej domiselno: mize so gladko in brez zamud, ikone se odzivajo in aplikacije se hitro zaženejo. Za delo s polnim delovnim časomprogramske opreme ni težav. Lokalna programska oprema deluje, kot bi morala, ne da bi nakazala zavore. Do težav lahko pride, če zaženete resne igralne programe. Današnje "težke" igrače so zelo zahtevne za nabore čipov, zato se včasih lahko zgodi, da bo FPS padel. Težava se odpravi s ponastavitvijo grafičnih nastavitev na povprečja ali celo minimalne vrednosti. Sestavljanke, arkade in druge nezahtevne igrače v procesorju gredo brez težav in na najvišjih prednastavitvah.

  Shranjevanje

  Notranji pomnilnik je zasnovan za zmogljivost 16 GB, od tega uporabnik potrebuje nekaj več kot 12 GB. Za splošne potrebe tega je več kot dovolj, dobro, ventilatorji lahko prenesete video visoke ločljivosti brez pomnilniške kartice. Slednji podpirajo do 64 GB, zato ne bi smelo biti težav pri shranjevanju podatkov. Za sinhronizacijo in prenos datotek se uporablja vmesnik USB 2.0 in samo na protokolu MTP za notranje pomnilnike in pomnilniške kartice. Hitrost branja in pisanja (232/93 Mbps) je za razred 2.0 zelo sprejemljiva, ne pade skozi celoten proces.

  Samostojno

  Litij-polimerna baterija HTC One Max je ocenjena na 3000 mAh, kar je za naprave Android precej dostojno. Poseben polnilnik oddaja tok 15 A in polni baterijo povprečno tri ure. Prav tako je treba omeniti, da je stroj prejel razumljiv krmilnik moči, tako da ga lahko brez skrbi priključite na vtičnico celo noč.
  V našem primeru najzahtevnejšiVir porabe energije je zaslon, nato procesor in drugi čipi. Z največjo obremenitvijo, in to je internet, 100% svetlost, zahtevne igre in video visoke ločljivosti, baterija drži svojo vrednost skoraj ves dan, in šele zvečer se začne vprašati vtičnico. Mnogi uporabniki v svojih odzivih grumbled na zelo vroče zadaj pokrovček pametnega telefona z veliko obremenitvijo na strojni del. Seveda se ne zavre, ampak merila so pokazala več kot petdeset stopinj, ki jih ne bi imenovali udobno. Ampak, da bi organizirali tako obremenitev, potrebujete sintetične teste, ki so dolge in težke igre. V vseh drugih primerih se temperatura ohranja v normalnih mejah in ne povzroča neugodja. V mešanem načinu z internetom so klici, sporočila in odčitavanje naprav trajali skoraj dva dni. Če napravo uporabljate za namen in od časa do časa poslušate glasbo, lahko baterijo podaljšate za en teden, potem pa je popolna odsotnost takšne oblike.

  Če povzamemo

  Danes se segment faceliftov zelo hitro razvija in potrošniki se vse bolj zanimajo za pripomočke s pomembnimi diagonalami zaslona. Vendar so zahteve, predstavljene tukaj, opazno drugačne od drugih mobilnih naprav. Masivno telo je praktično avtomatska naprava, ki zagotavlja pripomočke z zmogljivim in produktivnim naborom čipov, kot tudi z akumulatorjem večje zmogljivosti. Morda je edina stvar, ki je našemu anketirancu preprečila razvoj v smislu prodaje, to jeistočasen nastop na trgu bolj cenjenih konkurentov ob upoštevanju opombe 3 "Samsung" in "Ixperia Z-Ultra" iz Sonyja. Čeprav so slednje bistveno dražje s praktično enako "polnitvijo", je bil tržni del eminentnih podjetij z leti vzpostavljen in je očitno boljši. Tako, da je bila zamisel NTS še vedno v senci, vendar so jo v njej videli samo radovedni potrošniki brez upoštevanja priljubljenosti blagovne znamke, hkrati pa relativno poceni stvar. Poleg tega so pregledi modelov v večini primerov pozitivni, kar pomeni, da uporabniki ne opazijo nobenih kritičnih napak. Zato je sodba nedvoumna - priporočena za nakup.

  Sorodne publikacije