Best Power Armor v Falloutu: New Vegas. Kako najti rezervacijo "Ostanite"

Najboljša rezervacija v "Fallout: New Vegas" se šteje kot niz "Restails". Ta komplet je opremljen z ogromnimi obrambnimi lastnostmi, vendar ga je težko dobiti. V tem majhnem pripomočku boste izvedeli, kje najdete komplet in kako se naučite uporabljati.

Izvedemo iskanje

Po opravljenem poslanstvu "Ancient Times" lahko prejmete "levi" pridržek. To nalogo daje Arcade Gennon. Da pa ga lahko aktiviramo, si moramo zaslužiti zaupanje osebnosti in ga dobiti od soigralcev. Po tem bo Arkade predlagal, da najde pet od nekdanjih borcev Enclave in jih prepričuje, naj sodelujejo v zadnji bitki za Dam Hoover. Dobili boste Daisy Whitman, popolno knjigo o sili na Falloutu: New Vegas. V Novaku boste našli to pilotno žensko. Toda pred tem prepričajte Orion Moreno, da ne gre. "Preostali" v tem primeru bi se morali boriti na strani republike. Če boste prepričali borce, da se bodo borili za Legijo, bo orožje dobil Judas Kreger.


Ne morete preprosto iti skozi iskanje "Old Times" in dobiti najboljšo rezervacijo v Falloutu: New Vegas. Konec koncev, da bi izpolnili poslanstvo, morate izpolniti veliko pogojev. Poleg tega bo opravljanje naloge trajalo veliko časa. Zato, če želite takoj dobiti komplet, ga poiščite v možnosti Prazno.

Iskanje čelade

Ta del sile Fallout: New Vegas se skriva v rudniku Silver-Peak. Boste našli lokacijo na severovzhodu Jacobstown, na levi strani ceste. Če želite priti noter, pojdite do nejasne koče. Tukajin vhod v jamo. Prosimo, upoštevajte, da je lokacija naseljena s Kasadorsi - nevarnimi insekti, ki so ubili šibkega junaka za 1-2 ugrizi. Če niste dovolj črpani, je bolje, da založite "Stealth Fights" in ga ne opazite. Toda v tem primeru bi vaše Skill Skills moralo doseči 75 enot.


Če imate raje moč in ste prepričani v svoje obrambne in napadalne sposobnosti, potem preprosto počistite lokacijo žuželk. Prosimo, upoštevajte, da proti Qasadors najbolj učinkovito plazmo pištolo Q-35 "Modulator". V skrajnem primeru se lahko prilega vsako energetsko orožje. Glavna stvar je, da imate dovolj kartuš. Moč oglja lahko najdete v Falloutu: New Vegas na drugi ravni lokacije v majhni sobi, zaklenjeni s kovinsko rešetko. Če želite odpreti grad, morate imeti visoko stopnjo spretnosti "Hack".

Iskanje oklepov

Zadnji del kompletov oklepov "Preostali" najdemo na rtu Crisp of Death. Lokacija se nahaja vzhodno od rudnika "Lucky Jim", v bližini rudarskih taborov. Območje je pobrano s kremplji smrti, tako da je dobilo ime. Ti nasprotniki so močni in lahko ubijejo tudi črpani lik za 2-3 udarce. Poleg tega so hitri in odporni, zato jih je težko uničiti. Zato, preden greš na nevarno pustolovščino, zaloge s stimulansov in boj napitkov. Del "Preostalega" kompleta boste našli na enem od trupelov pokopnikov. Do njih lahko pridete s silo ali v prikritem načinu.

Učenje nošenja oklepne moči v Falloutu: New Vegas

preden ste ga prejeli, boste morali razviti ustrezno spretnost. Naučite se spretnosti "Strength Armor" lahko v Heden-Valley. Da bi to naredili, dokončajte nalogo »Blind Eye, in starešina McNamara vam bo povedala, kako nositi komplet.
Še en učitelj spretnosti je Hardin. Ta glavna paladija Bratstva Mojave v Jeklu bo učil zmožnost po izvedbi iskanja "Ne laži v tujih zadevah." In tudi za razvoj spretnosti bodo pomagali sami "Ostani" pri opravljanju naloge "Ancient Times".

Vse in naenkrat

Če ne želite porabiti časa za iskanje kompleta ali opravljanje iskanja, potem lahko po namestitvi posebnega načina za rezervacijo v Fallout: New Vegas dobite komplet. V tem primeru ne boste le postali lastnik niza "Rest", temveč tudi takoj "spoznali" spretnost nošenja takšnih oblačil. Preden prenesete takšno vsebino, priporočamo, da preverite, ali so na voljo virusi. V nasprotnem primeru boste namesto želenega niza dobili težave z igro ali operacijskim sistemom.

Sorodne publikacije