"Lego: Gospodar prstanov", prehod: popoln vodnik v podrobnostih

Med vsemi igrami računalniške serije o dogodivščinah likov iz oblikovalca izstopa natanko "Lego: Lord of the Rings". Če preidete to igro, boste imeli veliko časa, saj zaplet obravnava dogodke celotne sage. Igralci se srečajo s svojimi najljubšimi liki v osebi Aragorna, Legolasa, Gimlija, Froda in drugih. Tudi sovražniki ne padejo in ne čakajo na vsakem koraku. Sauron postane mogočen, zato je potrebno prstan prenesti na goro, sicer bo svet padel.

Opis igre

Treba je omeniti, da ni bila za otroke ustvarjena "Lego: Lord of the Rings". Prehod prikazuje veliko bitk in orožja. Kruti orki na vsakem koraku poskušajo ubiti glavne junake, in če se spomnite uruk-hayev in demoni, potem popolnoma grozno. Vendar pa so fantje iz desetih let pogumno sedeli za igranje in uživanje v procesu. Kar zadeva grafiko, je glavna razlika - vse je narejeno iz oblikovalca s korporativnim slogom. Privlači uporabnike s svetlimi barvami in zanimivim dizajnom. Dogodki postopoma vodijo uporabnike na temo "Lego: Lord of the Rings". Prehod Krasatona (znan po poletni zvezdi), eden prvih, ki je naredil pregled, je prikazal stranski pogled, preklapljanje med liki, uporabo magije in številne druge elemente. Rezultat je bil barvit akcijski film, ki je bil sposoben polniti celoten večer.Začetek igre

Naenkrat je treba omeniti, da zaplet projekta vpliva na vse tri filme. Sprva morajo igralci obvladati upravljanje in se srečati s prvo bitko združenedirke proti Sauronu. Igrate za Elendila, počistite cesto in sovražnike, dokler se ne pojavi sam temni gospodar. Razbijte Iron Mordor dokler ne dosežete določene številke. Ko Sauron pade na tla in se ne premakne, ga udari. Tri srca je treba uničiti in ohranjevalnik zaslona se bo nadaljeval, kjer Isildur razreže obroč s prsta gospodarja teme. Pot do gore, kjer je Elrond šel z moškim, je bila odprta, da bi uničila zlo. Na hribu samo skočite in ubijte sovražnike, na poti ni ugank. Zadnji video posnetek bo pokazal uničenje sindikata in pohlepa Isildurja. Na to v "Lego: Gospodar prstanov" se konča prehod prologa.Prvo poglavje

Čarovnik Gandalf Gray začne zgodbo s svojo zgodbo in mimo obroča Froda. Na Bree gredo že v štirih. Ne pozabite, da lahko preklapljate znake na cesti. Prav tako so uničene številne podrobnosti o okolju, za zbiranje oblikovnih elementov pa so igralci pridobili dosežke in dragocene nagrade. To je drugo prijetno presenečenje. "Lego: Gospodar prstanov" se bo izvlekel iz Šire po neznani cesti, kjer bodo opazili. Morali boste ukrasti v tišini, da ne bodo slišali ali opazili likov. Teči od drevesa do drevesa, dokler ne pogleda sovražnik. Istočasno je čarovnik Saruman Belyy izdal smer svetlobe in udaril Gandalfa v svoj stolp. Moral bo udariti igralca, če bo v tem času lopov izbral tega posebnega junaka. Morate se boriti za dolgo časa, zavrniti nasprotnika, dvigniti glavo, dodge lupine, ampak na koncu bo vaš lik zmagal. To je poglavjeje konec.

Drugo poglavje

Frodo in podjetje nadaljujeta pot do Brie. Na poti naj igralec še naprej zbira podatke o oblikovalcu in si ogleduje strani. Na primer, ne preskočite ribiške palice ob cesti do reke. Približajte se pomanjkljivemu drevesu in hodite pod koreninami, da vas ne opazite. Naprej je ohranjevalnik zaslona, ​​kjer prijatelji shranijo protagonista in ga vodijo v Bree. Glede na zgodbo se fantje še naprej selijo v gostilno, kjer se namesto Gandalfa slučajno srečata Aragorn. Poleg tega v igri "Lego: Lord of the Rings" prehod glavne linije ni edini način za zabavo. Na voljo so proste misije, kjer lahko preprosto potujete po svetu, najdete predmete, prejmete trofeje in še več. Junaki, skupaj s sledilno ploščico, se skrivajo v drugi sobi in nadaljujejo pot do vilin v Rivendellu. Na starih ruševinah obrambnega stolpa so ga ujeli in ranili Froda. Lahko se borite s sovražniki z meči. Počakajte, dokler ne pride Aragorn.

Povzetek

Igra Lego: Gospodar prstanov je pokazala zanimive vidike z Keybette in drugimi uporabniki: Prvič, gre za brezplačno igro, kjer se človek odloči, kam naj gre in kaj naj stori. Zbiranje predmetov in farmacevtskih delov, ki se imenujejo myfril, se po pomembnosti naloge štejejo kot drugi del parcele. Stekla naredijo inventar več, odprtih celic, orožja, veliko več kot karkoli drugega. Achi daje navodila, kje pritisniti inkako preiti na dano območje. To je priročno, saj vam ne omogoča dolgo časa ostati na enem mestu. Funkcija preklapljanja med junaki v vsakem trenutku prinaša raznolikost. Zgodba se ne zdi dolgočasna, če nenehno spreminjate mesta. Razvijalci niso ustvarili težav z zgodbo, saj je igra zasnovana za veliko starostno kategorijo. Uganke iz igre "Lego: Lord of the Rings" so bolj seznanjene z igro in trajajo le nekaj minut.

Sorodne publikacije