Gospodar prstanov Minecraft: razprava o modi

Minecraft je priljubljen projekt igre v peskovnem žanru, ki redno objavlja različne posodobitve. To je nova sprememba Minecrafta Lord Of The Rings, ki pelje igralca v dogodek slavnega filma "Gospodar prstanov". Za podroben pogled na to posodobitev, majhen pregled-razpravo o mod.

Zgodovina Exit-a

Razvijalci znanega peskovnika decembra 2012 so izdali modele Minecraft Lord Of The Rings. Sprva je bila tekstura nepopolna, veliko znakov se je povzpelo, in na koncu je igra le odletela. Sčasoma se je mod začel spreminjati. Tam so bile dodane nove lokacije - obnovljene so bile. Dodane pošasti in NPC-ji so bili nerealni. Z drugimi besedami, mod je bil nepopoln.Kmalu, marca 2013, so bile prejete nove posodobitve. Najprej so razvili hobite in orke. Kasneje so se kasneje razvili taborišča teh likov. Ustvarjalci so ustvarili polnopravni zemljevid Srednje zemlje. Tam je igralec lahko prišel skozi prstan - bil je teleport na novo lokacijo. Ker je bila to različica Beta, lokacija Srednje Zemlje ni bila dokončana. Ne moremo le omeniti pojavov dveh frakcij: dobrega in zlega. Igralec je moral izbrati stran, za katero bo igral. Kasneje so se pojavile ustrezne misije, odvisno od izbire stranke.

Izdaja nove različice

1. marec 2013 je bil izdan dodatek k Minecraft-modi - Lord Of The Rings. Dodana Lotlorien - poravnava vilin. Spremenil je ime NPC - zdaj je bil Elf Galadrim. Lokacije so tako ostale nespremenjene, zato so igralci hitro raziskovali celotno ozemlje.


Malo pozneje, to je 16. marca 2013, so bile strukture dodane na lokacijah. Bila je trdnjava, kovačnica. Nato so razvijalci uvedli stolpe Mordor skupaj z novimi tabori. Sprememba je bila prevedena v različico 1.5. Tako je posodobitev Minecrafta Lord Of The Rings začela pridobivati ​​zagon in vas vabila, da preizkusite beta za številne igralce.

Beta 4 in 5

Konec marca je Beta 3 prenehala obstajati. Obstajala je nova posodobitev za Minecraft Lord Of The Rings Mod. Mesto je bilo popolnoma posodobljeno. Razvijalci so napovedali dokončanje posodobitev lokacije. Zdaj je stvar ostala majhna. Pojavil se je portal Elven in rohanska opazovalna hiša. Zahvaljujoč portalu se je igralec lahko varno vrnil v znan svet Minecrafta.
Po ustvarjanju takšne poteze so igralci začeli pogosteje obiskati igro, ki se je gibala iz enega sveta v drugega. Možno je bilo opravljati dnevne naloge v običajnem svetu in še naprej prenašati svet Gospodarja prstanov. Kasneje je izdal Beta 5. Razvijalci so 1. maja 2013 izdali posodobitev moda. Dodani so bili novi liki - gnomi železnih gričev.

Beta 6-15

Mesec dni kasneje je bila sproščena možnost zaposlitve vojakov. Zaradi ugleda, ki je bil uveden, je bilo mogoče najeti vojaške enote. Borili so se poleg igralca. Različica modsov je napredovala na novo stopnjo, vendar je podpora modu lahko nastala le pri različici Minecraft 152. Naslednja, 9. julija 2013, je projekt dodal Likholesie. To je nova lokacija, kjer so bili navadni ljudje. Licholasie je bil kasneje posodobljen z dodajanjem novih struktur. Potem projekt razvijalci dodal Rohanskyflote NPRs se lahko vozijo na konjih in se hitro premikajo, igralcu pa dajejo različne naloge. Zanimiva novost so bile varilne pivovarne in nove rohanske čete. To je zanimalo mnoge igralce.
Del naknadnih raziskav je bil dodan malo kasneje, v začetku oktobra. Na žalost jih ni bilo mogoče najeti, vendar se je mod spremenil na različico 162. Nato so dodali ente, ki so bili impresivni po velikosti. Na podlagi povratnih informacij uporabnikov, ki so jih ustvarili tako realistično, da je posodobitev privedla do več igralcev v Minecraftu. To je že Beta 10.
Nato so vstopili v gorske trole. To so bili nevarni sovražniki, zato je za mnoge igralce postalo pravi test. Beta 12-13 je korenito spremenila mod. Vpisal je nov zemljevid Srednje Zemlje in dodal nekaj novih biomov. Tako lahko igralec ustvari svojo igro s spreminjanjem biomov. Zahvaljujoč zemljevidu so igralci postali bolj vodeni - to je pripomoglo k nadaljnjemu razvoju spremembe Minecrafta Lord of the Rings. 1. marca 2014 je izšla nova posodobitev. Dodali smo nekaj biomov, sužnjev Nurna in možnost hitrega potovanja. To je omogočilo zelo hitro premikanje vzdolž modifikacijske kartice. Petnajsta različica posodobitve je bila izpopolnjena frakcija. Sistem pridobivanja ugleda se je razširil. Bori so postali bolj realistični. Pomembna sprememba je bila tudi zapleteno razmerje med igralcem in NPS. Z drugimi besedami, bilo je potrebno opraviti več nalog, da bi bilo na voljo zahtevnejše naloge.

Beta 16-34

Sprememba Gospodar prstanov Minecraft je doživel veliko različnih nadgradenj:
 • Ceste so bile popolnoma izpopolnjene.
 • Dodane so bile nove strukture (ne morete poudariti kakovosti vrat, ki se raztezajo za več tisoč biomov).
 • Izboljšane sposobnosti čet in sovražnikov.
 • Dodane nove živali - jeleni.
 • Nastala je nova frakcija Seversian. Lahko se jim pridružiš.
 • Uvedba novih rastlin (slive, mandlji, zeleni hrasti in trepetlika).
 • Geografske informacije so bile v celoti razkrite. Igralec je dobil popoln opis ozemlja, če ni gledal filma.

 • Glej različico Lord of the Rings Minecraft 1710.
 • Vpisane regije lastništva. Igralec lahko natančno ve, na katero ozemlje pripada oseba.
 • Lokacije so bile podrobno opisane.
 • Kovaštvo se je razširilo. Dodani so novi efekti kovačnice. Spremembe so se spremenile, tako da lahko ustvarite dostojno oklep in orožje.
 • Zaključek

  Minecraft Lord Of The Rings Mod je bil res dober projekt. Zahvaljujoč njemu je uvedel številne nove funkcije (izbor frakcij, podfrakcij, novo orožje), razvil nove zanimive sovražnike (orke z osmi, enty), najpomembnejša stvar pa je bila podrobna lokacija (vrata, gradovi, naselja, taborišča).

  Sorodne publikacije