Kako nastaviti "iPhone 7", ko je prvič vklopljen? Vodnik po korakih

Ta pregled bo opisal zaporedno, kako konfigurirati "iPhone 7", ko je prvič vklopljen. Na prvi pogled je to dokaj zapletena operacija. Ampak, če dokončate celotno, določeno v naslednjem navodilu, se spopadite z njim ne bo posebna naloga.

Načini konfiguracije. Vrstni red izvedbe

To operacijo, kako prvič namestiti "iPhone 7", lahko izvedete na dva načina:
 • S pomočjo storitve za doplačilo.
 • Neodvisno.
 • V prvem primeru ga na novo dodeljeni lastnik mobilne naprave preda servisnemu inženirju za konfiguracijo in predplačniške storitve. Izraža tudi svoje želje in priporočila, strokovnjaki pa skušajo čim bolj uresničiti. V drugem primeru je naprava ponovno konfigurirana brez pomoči uporabnika tretje osebe.


  Splošni postopek za izvajanje tega postopka je sestavljen iz naslednjih korakov:
 • Namestitev kartice SIM.
 • Vklop naprave.
 • Naloga izhodnih parametrov.
 • Oblikovanje računa.
 • Namestitev omrežne povezave.
 • Nameščanje dodatnih aplikacij programske opreme iz Apple Store.
 • Kartica SIM. Omogoči

  V prvem koraku morate namestiti kartico SIM mobilnega operaterja. Njegova oblika bi morala biti nanoSIM. Če ima velike velikosti, ga je treba zamenjati ali pa sploh kupiti nov zagonski paket. Naprej zS sponko za papir izvlecemo poseben pladenj za namestitev kartice. Potem ga morate namestiti v to. Hkrati pa bodimo pozorni na "ključ" - odrezan kot SIM kartice. Moral bi biti na istem mestu, kjer ima pladenj podoben element. Prav tako morajo biti stične površine kartice SIM obrnjene navzgor. V naslednjem koraku nastavite pladenj nazaj na pametni telefon.


  Nato lahko zaženete in vklopite iPhone 7. Za to je dovolj, da držite sprožilec na napravi 2-3 sekunde.

  Izhodni parametri. Račun

  Po končanem nalaganju pametnega telefona morate vnesti kodo PIN kartice SIM. Naslednji korak je naloga trenutnega datuma, časovnega pasu, časa in države naprave. Poleg tega je treba navesti dejanske podatke. Če ta pogoj ne uspe, nekatere funkcije morda ne bodo na voljo. Nato morate napravo povezati z internetom. Poleg tega je možno to operacijo uresničiti s pomočjo celične povezave ali z uporabo Wi-Fi oddajnika. V prvem primeru je dovolj, da aktivirate prenos podatkov. V drugem pa je potrebno skenirati spekter frekvenc in na seznamu razpoložljivih povezav izbrati želenega. Nato boste morali vnesti geslo iz brezžičnega omrežja. Nato morate ustvariti nov račun Apple ID ali uporabiti obstoječi račun. V drugem primeru je prijava označena z geslom, pametni telefon pa sinhroniziramo s prej navedenimi informacijami. Če ustvarite nov račun, morate izpolniti vse razpoložljivepolja Vsebovati morajo ime, datum rojstva in druge ustrezne informacije. Še enkrat, brez ustvarjanja računa Apple ID, ne morete uporabljati App Store. Pravzaprav je ta faza te faze, kako vzpostaviti sedmi "iPhone", prav. Ostaja le namestitev aplikacij za lastne potrebe. Ta postopek bo opisan v naslednjem razdelku.

  Namestitev programov

  Kot smo že omenili, je namestitev aplikacijske programske opreme zadnji korak pri vzpostavitvi "iPhone 7", ko je prvič vklopljen. Ko se izvede, morate iti v Apple Software Store. Nato se išče potrebna programska oprema in njena nadaljnja namestitev. Na tej stopnji se mora uporabnik odločiti, kaj želi od pametnega telefona. Po zaključku transakcije zapustimo trgovino s programsko opremo. Pravzaprav se to konča s prvo vključitvijo ali kako aktivirati iPhone 7 takoj po nakupu. Zdaj morate uporabiti pametni telefon in uživati ​​v njem.

  Zaključek

  Kot del tega pregleda je bil opisan algoritem za izvedbo takega postopka, kako konfigurirati "iPhone 7", ko je bil prvič vklopljen. Večina lastnikov takšnih mobilnih naprav ima stalen stereotip, da je to kompleksna operacija in da jo lahko izvajajo le strokovnjaki z ozkim profilom. V resnici pa ni. Apple razvijalci najprej zmanjšali možnost napake v procesu namestitve. Torej, tudi če gre kaj narobe in lastnik naredi napako, se bo pojavilnamig in mu bo omogočil, da reši vsako vprašanje. Zato je nepraktično plačati dodaten znesek za inicializacijo in nastavitev programske opreme take naprave. To lahko storite brez pomoči. V tem primeru boste razumeli značilnosti dela pametnega telefona in v primeru težav z nadaljnjim delovanjem sami odločali in se ne obrnite na servisni center. V zadnjem primeru je treba za reševanje dokaj preprostega vprašanja plačati veliko vsoto.

  Sorodne publikacije