Game RAGE - sistemske zahteve, opis in funkcije

Vsak igralec je igral Doom ali slišal za njega. To je eden od klasičnih strelcev prve osebe, iz katerih izvira ta priljubljena igra. Vendar pa podjetje, ki je ustvarilo projekt, ni mirno sedelo. Razvijalci so izdali vrsto uspešnih in ne zelo projektov, med katerimi je bila tudi igra RAGE. Sistemske zahteve, bistvo in značilnosti tega strelec lahko izveste iz tega članka. Ja, seveda, to ni Doom, ampak ta igra ima svoje prednosti in zanimive funkcije, ki jih je vredno pozoren. Ne moremo reči, da je izšla ista velika mojstrovina, vendar je nemogoče zanikati, da se je izdelek izkazal za kvalitativnega, si zasluži, da bi ga kupili in prešli. V primeru RAGE sistemske zahteve niso zelo visoke.


Kaj je ta igra?

Igra poteka v post-apokaliptični prihodnosti. Znanstveniki so ugotovili, da bo asteroid trčil z Zemljo in smer njegovega gibanja se ne more spremeniti. Zato je bilo odločeno, da se izvaja program "Ark", ki je ustvaril podzemnih skladišč z orožjem, strelivo in vse potrebno za preživetje v najtežjih pogojih. Izbrani so bili ljudje, ki so bili postavljeni v anabiotske sanje. Njihova naloga je bila obnoviti življenje po katastrofi na Zemlji. Posledično se je vse zgodilo, kot je bilo pričakovano: asteroid je trčil z Zemljo in uničil skoraj vso populacijo. Ko je po nekaj letih padec prahu, so udeleženci programa "Ark" prišli na površje Zemlje, vendar niso našli absolutno praznine, in primitivna naselja so preživela, kar jeniso bili veseli njihovega videza. Glavni junak je eden od udeležencev tega programa in morate preživeti v ekstremnih razmerah, se boriti za svoje življenje in za prihodnost človeštva.


Značilnosti

Razvijalci so poročali, da s tem projektom odprejo novo poglavje v življenju svojega podjetja, ker so se odločili, da se odmaknejo od klasičnih strelskih koridorjev, kar daje igralcu več svobode. Zato lahko zdaj prosto potujete po svetu iger, sodelujete z njim, sodelujete v dirkah in ne le streljate. Poleg tega je bil v igro uveden sistem vlog, ki vam omogoča, da razvijete svoj lik. Vse to poteka v skladu z modnimi trendi, vendar razvijalci niso pionirji, temveč preprosto prilagodijo sodobni realnosti igralniške industrije. Treba je opozoriti, da je ena od glavnih značilnosti igre - široko paleto orožja, ki ga lahko izboljšate in izboljšate. Poleg tega lahko prodajate bitke za nakup novega orožja in jih izboljšate. Seveda je eden od najsvetlejših elementov zmožnost udeležbe na dirkah, nakup novih dirkalnih avtomobilov, njihovo izboljšanje in izboljšanje, tako da bodo verjetneje zmagali na dirkah. Kot lahko vidite, so razvijalci igralcem dali veliko več svobode kot prejšnji projekti, kjer je igralec od začetka do konca šel po eni programirani cesti.

Operacijski sistem

Zdaj imate idejo, da je čas, da govorimo o sistemskih zahtevah za RAGE. Za začetekje vreden operacijskega sistema. Glede na to, da je bila igra izdana leta 2011, ni nič presenetljivega, da jo lahko brez težav poganjate v operacijskem sistemu Windows XP. Seveda to ni edini operacijski sistem, za katerega je bil razvit. Prav tako ga boste lahko zagnali v operacijskih sistemih Windows Vista in Windows 7. Poleg tega boste imeli težave z deseto "vetrom", saj je posebej zasnovan tako, da omogoča hitro izvajanje računalniških iger. Dejstvo, da tega OS ni bilo, ko je prišla ta igra, ne bi smelo biti problem. Kaj pa druge sistemske zahteve RAGE?

Procesor

Če upoštevate sistemske zahteve za RAGE na osebnem računalniku, vedno poglejte procesor. Ker je bila igra izdana pred šestimi leti, ne morete dvomiti, da je večina igralcev že izboljšala svoj računalnik in da imajo procesorje za štiri ali šest jeder. Vendar pa je veliko uporabnikov veliko manj verjetno, da bodo pridobili nove računalnike, zato imajo lahko računalnik z eno ali dvema jederoma. Če želite zagnati RAGE, boste potrebovali dvojedrni procesor, njegova zmogljivost pa naj bo vsaj 2 GHz za delovanje pri minimalnih nastavitvah in vsaj 3 GHz za optimalne nastavitve. Kot lahko vidite, sistemske zahteve za RAGE na osebnem računalniku niso tako visoke. Do sedaj je v vidno polje prišel samo procesor, saj je pomembno tudi, da preverite RAM, grafično kartico, tako da se lahko hitro sprostite.

RAM

Kot vsi igralci vedo, je RAM ključni element računalnika, ko gre za igre.Če druge komponente izpolnjujejo zahteve in je RAM premajhen, igre ne boste mogli zagnati. Zato je zelo pomembno, da projekt vedno izpolnjuje minimalne sistemske zahteve. RAGE ima v zvezi s tem visoke zahteve za igro. Če imate v računalniku dva gigabajta RAM-a, boste to igro lahko zagnali le pri minimalnih nastavitvah. Zato je priporočljivo imeti štiri gigabajte OPERATIVNEGA spomina, da lahko uživate v čar post-apokaliptičnega sveta brez zavor in napak. Sistemske zahteve za RAGE: Anarchy Edition ostajajo enake, zato je pomembno, da upoštevate zahteve proizvajalca.

Grafična kartica

Treba je omeniti video kartico, ki igra zelo pomembno vlogo pri delovanju računalniških iger. Prej so lahko vsi projekti delali na vgrajenem pomnilniku v nekaj megabajtih, vendar je bila grafična komponenta zelo nizka. Zdaj se grafika v računalniških igrah približuje visokemu realizmu, obdelujejo se najmanjše podrobnosti, zato je potrebnih vedno bolj naprednih grafičnih kartic. V primeru te igre boste potrebovali 512 megabajtno pomnilniško kartico, da jo boste zagnali pri minimalnih nastavitvah grafike. To nikomur ne bo všeč, zato je priporočljivo, da igralci računalniških iger kupijo 1GB kartico, da uživajo v grafiki, in se popolnoma potopite v ozračje igre.

Prostor na disku

Kar zadeva prostor na trdem disku, boste potrebovali približno 25 gigabajtov prostora za namestitev igre. Pohitite, ker bo kmalu relevantnosistemske zahteve za RAGE 2, na katerih podjetje že deluje. Drugi del tožbe z elementi strelca se odloži za nedoločen čas. Nekateri analitiki predvidevajo, da se bo sprostitev igre pojavila letos. Mnogi igralci računalniških iger obravnavajo RAGE kot eno izmed najboljših iger v kategoriji akcijskih iger. Drugi del ni mogoče preskočiti, če je bralec ljubitelj tega nadaljevanja.

Sorodne publikacije