"Terraria": čebula Daedala, opis

V tem članku bomo govorili o eni izmed redkih predmetov v igri "Terraria" - skledi Daedalusa. Lahko se izstreli iz nekaterih pošasti, kar vam bo dalo velik zagon v bojni moči v naslednjih bitkah. Poglejmo značilnosti tega orožja.

Opis

V skladu z opisom se je ta postavka pojavila samo v različici 1.3. Streljanje premca je precej nenavadno - igralec spusti puščico navzgor, po kateri horde puščic padajo z neba na sovražnika. Od enega gre 3-4 nebesno. Orožje se razlikuje od drugih lokov pri visokih hitrostih, vendar z nizko natančnostjo, zato je težko uporabiti proti majhnim pošastom - vse puščice lahko porabite zaman.


Onala Dedalo v Terarijah ima 43 poškodb, 19 - hitrost napada, 225 - zavrnitev. Strošek pištole pod običajno prodajo je 8 zlatnikov. Lahko spremenite.

Kako priti?

Zdaj pa poglejmo, kje lahko vzamete ta lok. Takoj bi morali reči, da ta postavka ne bo izčrpana iz virov - se bo morala boriti s svetimi posnemovalci. To je eden izmed njih, ki lahko izniči objekt s 25% možnostjo. Zato bo igralec verjetno večkrat moral premagati sovražnika. Takšen nasprotnik se je pojavil v različici 1.3 kot tudi omenjeni čebuli. Gre za izboljšano različico običajnega imanentnega. Nasprotno pa lahko sveti imilec vrže v sovražnika in preide skozi zgrajene bloke. Prav tako občasno pade sovražnik iz vaših napadov in prikaže žoge v znak. V igriObstaja hrošč, s katerim lahko šefa hitreje premagate. Včasih sveti imilec visi in se začne plaziti počasneje kot običajno in z odprtimi usti. Glede na "Vicki" na "Terrariya", Daedalus lok pade, ko šef kliče kadarkoli. Zdaj veste, kako dobiti tako močno orožje v igri. Vendar, da odklenete svoj potencial, se boste morali naučiti uporabljati puščice in udariti majhne sovražnike.

Sorodne publikacije