Koristni nasveti za hojo "Gospodar prstanov: vojna na severu"

Prehod "Gospodar prstanov: Vojna na severu" je krvava zgodba, ki se odvija v vesolju Gospodarja prstanov. Igra je izšla leta 2011. Lahko je trditi, da je to prva brutalna igra v tem vesolju. Razvijalci iz Snowblind Studios so mu dodali veliko raztrganih okončin, nasilja in krvnih rek. Upajmo, da to ni zadnja takšna igra. Razvijalci so se končno odločili spremeniti smer svojih iger in se preselili v starejšo publiko, ki se ne boji bolj ostrih realnosti v bitkah. Igra tudi ohranja kooperativni prehod, tako da se lahko srečate z dvema prijateljicama in uživate v skupnih bitkah.


Na kratko o ploskvi

Prehod igre "Gospodar prstanov: Vojna na severu" se začne s spoznavanjem treh spremljevalcev. Škrat, elf in slednik skupaj poskušata priti do mesta Bree v znani hotel "Bass Pony". Tam se morajo srečati s svojim voditeljem Aragornom. Vojna obroča se približuje, zato teren postane bolj nevaren. Skupaj imajo majhno srečanje, ki poroča o razmerah v okrožju. Trojka pripoveduje o krvavih kampanjah Nazhhula, ki sodelujejo z Agandaurom. To je vodja tolpe na severu. Poleg tega postane očitno, da ga Sauron z veseljem podpira, da bi prinesel težave in začel vojno s svojimi sovražniki na mnogih frontah. Aragorn je še vedno v gostilni, kot jeda je tam čakal štiri hobite. Škrat, elf in začetnik gredo v boj proti Agaandaurju.


Je vredno poskrbeti za opremo sopotnikov?

Med "Gospodarjem prstanov: Vojna na severu" lahko pridobite nove izkušnje, orožje in opremo, ki bodo zagotovo koristne med bitkami. Lahko poskrbite zase, kaj pa vaši prijatelji? Njihovo strelivo se samodejno črpa med igro. Ne morete jim dati nobene opreme. Seveda se odločite, da bo najdeni artefakt popoln za vašega prijatelja. Vendar bodite previdni, ne boste mogli vrniti dane stvari. Torej delite s prijatelji tisto, kar ne boste uporabili sami.

Kako prerazporediti veščine in spretnosti?

Če želite spremeniti izboljšave, ki ste jih naredili sami, se lahko obrnete na trgovca in kupite žeton od njega. Omogoča vam, da spustite vse veščine. Kljub dejstvu, da so na voljo v celotni igri, je njihovo pridobivanje precej težko, saj so zelo drage. Po prejemu želenega žetona morate storiti naslednje:
  • Preden odprete inventar, pritisnite Tab.
  • Izberite ikono vreče na vrhu. S tem boste odprli vse elemente, ki so vam na voljo.
  • Premaknite kazalec nad prejetim žetonom in ga uporabite z izvajanjem ukaza "Uporabi".
  • Nato kliknite Izhod.
  • Zdaj lahko kadarkoli odprete odsek z novo ravnjo prek tipke Tab. Vsakdo prerazporedite vsepredhodno pridobljene spretnosti in sposobnosti, da postanejo njihovi junaki kar najbolj smrtonosni.

    Sorodne publikacije