"LEGO: Marvel: Avengers": znaki

V ekipi z imenom "Avengers" so znaki, zbrani iz različnih stripov v vesolju Marvel. Zanimivi so ljudem s svojimi superherojevimi sposobnostmi, značajem in dejanji. Igralniška sfera ni ostala odmaknjena od te teme, razvijalci znanega vesolja iz oblikovalskih kock pa so izdali projekt z imenom LEGO Marvel's Avengers. V tem spremstvu so ustvarjalci pokazali veliko znakov, kar bom omenil v članku. Zbrali so ogromno denarja. Spodaj so informacije o glavnih superjunakovih.

Kapetan Amerika

Znak "Avengers" je eden izmed najbolj priljubljenih, zato se nujno pojavlja v vseh igrah tega vesolja. Superheroji utelešajo vse kreposti, vključno s pogumom, pogumom in veliko odgovornostjo do sveta. Vedno je pripravljen, da ga reši, ne da bi niti gledal prevladujoče sile sovražnika.


Med njegovimi osnovnimi sposobnostmi lahko rečemo veliko vzdržljivost, moč in preživetje s pomočjo eksperimentalne sirotke. Uvedena je bila med drugo svetovno vojno in nekje je bil zamrznjen. Njegov glavni simbol je ščit iz izjemno trpežne kovine. Z njegovo pomočjo se bori proti nasprotnikom, brani in izžareva udarce. V igri "Lego: Marvel: Avengers" je njegova glavna naloga interakcija s soigralci in metanje ščita na različnih nedostopnih točkah. Glede na zaplet, bodo uporabniki pogosto morali igrati za to.

Iron Man in Hulk

Tony Stark na sliki Iron Man je eden odznaki "Avengers", ki jih častijo po vsem svetu. Veliko zahvaljujoč filmu, na katerem je bila predstavljena zanimiva podoba milijonarja, človekoljubnika in samo pametna oseba. Zahvaljujoč njegovim izumom, vključno z legendarnim kostumom, je lahko postal znan po svetu stripov in filmov. Bojna lupina v rdečih in rumenih barvah podjetja je znana po svoji moči, dodaja veliko fizičnim parametrom in lansira različne glave. Prav tako je vredno razmisliti o sposobnosti hitrega letenja in uporabi vgrajene umetne inteligence za reševanje različnih nalog. Vse te veščine so v superheroju v igri.

Malo manj priljubljen je lik "Avengers" Hulka. Ta ogromen zeleni fant umira v telesu Brucea Bennerja. Transformacija se zgodi le, ko se znani učenjak začne združevati. Po obračanju enakih junakov lahko moč Hulka imenujemo enote. Tudi železni človek v svoji posebej nadgrajeni obleki ga ni mogel premagati. Zelena najljubša javnost ne podpira timskega dela, ampak raje uniči sovražnika sam. Ima neskončno zalogo vzdržljivosti in moči, ki hrani njegovo bes. Koža ne prebije niti najmočnejših udarcev. Zaradi teh sposobnosti ceni ekipo. Edini problem je, da Bruce ne more nadzorovati Hulka in usmerjati svoja dejanja v pravo smer. V igri ima sposobnost razpada, porušitev zidov.

Tor in Loki

Seznam vseh znakov v igri "Lego: Marvel: Avengers" vključuje tudi Thorja. Odprt jeTakoj po zgodbi za misije. Ta slika v stripu je prišla iz skandinavske mitologije, avtorji pa so se nekoliko spremenili v sodobno realnost. Posledično je bog prišel z veliko silo in njegovo legendarno kladivo, imenovano "Mjelnir". To orožje ima funkcijo - vrniti se po metu. Nobeden od navadnih ljudi ali celo junakov ga ne more dvigniti, razen Tore.
Zahvaljujoč svojemu kladivu lahko superheroj hitro leti, ubija nasprotnike na daljavo. Tudi ta bog je sin vrhovnega vladarja Odina v skladu s skandinavsko mitologijo, zato ga je mogoče nadzorovati z bliskavimi izbruhi. Igra ima prelomne sposobnosti in Hulk. Med vsemi liki v igri Lego: Marvel: Avengers ni nobenega bolj zvita kot Loki. To je brat Tore. Vedno išče priložnosti, da bi našel dobiček. V njegovi duši je prostor za sovraštvo in ljubezen do svoje družine, ki ga je večkrat prikazal v različnih filmih in stripih. Glede na zaplet prvega filma "Avengers" je postal glavni antagonist. Med veščinami, ki jih je treba upoštevati, je visoka raven borilnih veščin, reinkarnacija, ustvarjanje iluzij in drugih zahrbtnih priložnosti. V mitologiji se pojavlja v obliki najbolj prebrisanega in pametnega božanstva, ki je dalo življenje drugim groznim bitjem. V Marvelovem vesolju je bila podoba preoblikovana in v igri je bila obdarjena z zmožnostjo zmrzovanja z nadzorom uma. Loki se po nekaj misijah odklene.

Falcon's Eye in Black Widow

Obstajajo znaki, ki nimajo igre "Lego: Avengers"nekaj neverjetnih super sposobnosti. Prvi med njimi je Falconovo oko. Njegovo pravo ime je Clint Burton in njegove neverjetne pogumne spretnosti pri uporabi svojega najljubšega loka, ki ga je dosegel z vztrajnimi treningi. Nekoč je bil priznan kot najboljši agent organizacije, S. V. T., ki je neposredno povezan z Avengersi.

Moški je razvil pomembno sposobnost akrobatike, taktike in strategije. Lokostrelstvo zahteva tudi veliko natančnost, Falconovo oko pa je pokazalo svojo vizijo idealu. Da ne bi zaostajal za močnejšimi nasprotniki, uporablja različne puščice z najrazličnejšimi učinki. To se odraža v igri, kjer lahko pošlje eksplozivne rakete, se povzpne po vrvi, uniči krhko površino z enojnimi posnetki in še veliko več. Njegov spremljevalec v organizaciji Ch. V. T. je Črna vdova. Njeno pravo ime je Natalia Romanova in je popolna obveščevalka za sabotažo kjerkoli na svetu. Med liki "Lego: Avengers" odpre zaplet. Njeno znanje v igri temelji na opisu bojnih sposobnosti stripov in filmov. To vključuje akrobatiko višje ravni, poznavanje večine borilnih veščin, sposobnost rokovanja s katerim koli tipom strelnega orožja in še več. Natalia Romanova je z dolgimi treningi obvladala vse svoje sposobnosti.

Živo srebro in rdeča čarovnica

Pietro in Wanda Miksimoff sta dvojčka in oba lahko uporabljata super veščine. Prvič so se pojavili na seznamu "Avengers" znakov v drugem filmu. Najprej fant s puncoje prevzel stran Altrona, kasneje pa se je pridružil superherojem.
Pietro po vzdevku Merkur lahko razvije nerealno hitrost gibanja in to je njegova glavna sposobnost. V tem času postane skoraj neranljiv, lahko gre za svoj hrbet in napada vsakega nasprotnika. Uporaba takšne hitrosti je upravičena z maksimalno asimilacijo hrane, neverjetno vzdržljivostjo in močjo. S hitrim gibanjem lahko uniči objekte na molekularni ravni, kot je prikazano v igri. Njegova sestra, Wanda z vzdevkom Rdeča čarovnica, ima še več spretnosti. V času izdaje tretjega saga je bila še vedno del ekipe Avengers in njen brat je umrl v soočenju z Altronom. To dekle lahko kliče onstran energije, da bi v resnici vplivalo na zadevo. Podobne veščine so podobne čarovništvu, za katerega je Wendy dobil ustrezen vzdevek. Nenehno se usposablja z vedno večjo močjo in popačenjem prostora. Chit on Lego: Marvel: Avengers bo pomagal likom, da odprejo Red Witch, če jih ne najdejo v prosti igri.

Nick Fury in Bucky

V igri "Lego: Avengers" bodo liki znakov pomagali odkriti junaka, kot je Baki. Imenuje se ga tudi zimski vojak, tako kot mu je bil ta vzdevek dan po vstajenju. Pravo ime James Barnes je bil izjemen vojak ameriške vojske med drugo svetovno vojno. Nima nadnaravnih sposobnosti, ampak fant premaguje to pomanjkanje s svojimi veščinami. Lepa fizična oblika, sposobnost streljanja od vsehstrelno orožje, inteligenca in vohunjenje na zadnjem delu sovražnika - vse to bi lahko zavre Baki. Po vstajenju se je pojavil bionična roka, s tem pa tudi možnost sproščanja izpustov in elektromagnetnega impulza, povečane moči in stabilnosti. Nick Fiery prav tako nima posebnih veščin, vendar je neverjetno izkušen borec med liki v igri "Lego: Avengers". Ta junak je dolgo časa vodil organizacijo VS T., ki se je borila proti različnim grožnjam planetu Zemljo. V eni od bitk se je znebil oči, vendar mu to ne preprečuje, da bi pokazal čudeže v smislu ravnanja z orožjem. Kljub svojim letom je v popolni fizični kondiciji in direktorski urad ga je naredil velik strateg in taktiko. V igri je bil obdarjen s sposobnostjo, da postane neviden, kot tudi poseben prehod iz SC VT, ki vam omogoča, da gredo na določenih lokacijah.

Black Panther in Spider-Man

O teh dveh junakov, ki so vključeni v seznam likov "Avengers: The War of Infinity" (film), se mnogi ljudje zavedajo vseh dejstev. Black Panther je podoba rešitelja v izmišljeni afriški deželi Vacanta. Ta naslov je legendarni naslednik prestola. Chalay, ki pripada kostumu. Ima neverjetno moč od rojstva, hitro obnavljanje celo smrtonosnih ran, ostrega vida in sluha. V temi lahko skenira ozemlje za več milj. Njegov nos je sposoben zapomniti do deset tisoč različnih vonjav in jih razlikovati v okolju. Pantherjeva obleka izboljša t'k. Chalays so njegove prirojene sposobnosti, povečajo oklep in energijske čevljedovolite, da pristanete na svoje noge na kateri koli višini. V igri je prisoten tudi Spider-Man. Lahko jo odprete z brezplačno igro ali uporabite kode za znake "Lego: Marvel: Avengers". Peter Parker je bil navaden človek, dokler ga ni ugriznil laboratorijski pajek. Naslednje jutro je odkril, da se je lahko preplavil po stenah, vrgel mrežo rok in imel neverjetno moč. V novi zgodovini Marvelovega vesolja je Peter pod svojim vodstvom Tonyja Starka podaril nov poseben kostum z umetno inteligenco in različnimi bojnimi režimi. Zmogljivosti Spider-Man se v celoti odražajo v igri, vključno s sposobnostjo navigacije po ulicah po spletu.

Vizija in Corvac

Med junaki v igri so tisti, ki so nastali z umetno metodo. Ti vključujejo Vision - programirani android, ki ga je Altron ustvaril za boj proti "Avengers". Telo telesa je služilo kot ostanek človeka baklje. Že na prvem sestanku z ekipo se je Vizija preselila k njima, pomagala reševati Altron in se še naprej borila s kršitelji v vrstah junakov. Znak v preddverju značaja sončne energije nenehno absorbira, da bi uporabil funkcije svojega telesa. Ustreli žarke različnih sevanj, manipulira z gostoto svojega telesa, povezuje se z računalniškimi sistemi po vsem svetu - vse to je na voljo Vizhenu. Še en nenavaden lik iz ekipe "Avengers" je Michael Korwak. Ta človek je živel normalno življenje računalniškega genija, vendar ga je ugrabil tuje bratstvo "Baduna". Zamenjali so jihNjegov spodnji del telesa je poseben mehanizem. Potem je fant postal pijun na službi tem bitjem, saj je imel povsem novo silo. Korvak je bil sposoben sam nadzorovati materijo, premikati, preoblikovati prostor itd. Igra je implementirala svoje računalniške inženirske sposobnosti za delo z vsemi zaščitnimi ploščami. Lahko prodre v zgradbo skozi vse odprtine, ustreli laserske žarke, uporablja telekinezo in za vse ostalo ne more biti ubit.

Falcon in Ant-Man

V igri "Lego: Avengers" vam bodo kode za znake omogočile, da odprete superheroja, kot je Falcon. Njegovo pravo ime je Samuel Wilson in pridružil se je ekipi Steve Rogersa po skupnem boju z Rdečo lobanjo. Od tega trenutka je Sam postal eden od najbližjih sodelavcev Kapetana Amerike in nezdružljiv borec z zlobnimi silami. Med njegovimi najbolj izrednimi silami je telepatska povezava z ptico Radwing. Lahko vidi njene oči in komunicira z njo ne glede na razdaljo. S pomočjo svojega kolega lahko Sokil privlači druge ptice k sebi. Junak je nosil titanovo obleko z izbrano prevleko. Sam se z njegovo pomočjo dvigne v zrak, popolnoma zaščiten pred naboji. Vse vidi: 360 stopinj. Podoba Man-mravljev v stripu je imela čas, da je poskusila nekaj ljudi, zato ni mogoče na kratko razložiti njihovih biografij. V igri "Lego: Avengers" je superheroj prisoten in ga lahko odprete tako, da potujete po odprtem svetu različnih lokacij. Med glavnimi kostumi mravljinca je zmanjšanjevelikost in povečanje v določenem intervalu. Tehnologija vam omogoča vstop na atomsko raven katerega koli subjekta, čeprav nosi določena tveganja. Med najpomembnejšimi lastniki Anthonyjeve kostumografije je Henk Pima in njegov spremljevalec Scott Lang. O njihovi zgodbi pripoveduje istoimenski film.

Drugi znaki

Pomembno je poudariti, da so bili v zgornjem članku opisani samo glavni superjunaki iz ekipe "Avengers", ki bi bili koristni za igralce za prehod. Skupaj razvijalci so izvajali 180 različnih osebnosti, vključno z mnogimi lopovi. Med njimi so Altron, Darkside in drugi znani nasprotniki superjunakov. Ko jih odprete, jih lahko uporabite tudi v misijah ali pri misijah. Obstajajo tudi številni znani liki iz sil dobrote, vključno z dr. Strangom, člani ekipe Galaxy in drugimi znanimi osebnostmi.
Vprašanje, kako odpreti vse znake v "Lego: Avengers", izgine med igro. Nekateri so prikazani na zemljevidu, do njih je enostavno priti, vzleteti na stavbi, priti do nekega zaprtega objekta in vsega na ta način. Obstajajo tudi dodatne misije z nekaj liki, ki imajo nagrado. Drugi se bodo odprli s prehodom parcele. Prav tako je treba omeniti in očitne minuse igre - monotonost vseh razpoložljivih junakov. Razvijalci so zagotovili standardni nabor spretnosti, ki so dostopni posameznikom in jih med seboj razdelili, pri tem pa upoštevali nekatere značilnosti. Zato je lahko dovolj deset znakov z različnimi spretnostmi, ki jih je treba prenesti, in ostalose bo strinjal z zbiranjem. V drugi igri lahko vsakemu uporabniku ponudite nekaj lepih večerov.

Sorodne publikacije