Dražba starinskih domen: pregledi realnih zaslužkov

Pred nekaj leti pojavil na spletnih straneh, ki sami sebe imenujejo virtualni dražbi. Njihove storitve so že koristila milijone uporabnikov interneta, in mnogi od njih so bili zadovoljni. Ta članek je namenjen antičnih dražbi domen. Dejanske realne ocene uporabnikov interneta kažejo, da niso vsi projekti te vrste enako dobro. Projekt je žal znan, ker je na voljo za uporabnike svetovnega spleta za izvedbo nakupa "opuščeni" ali "ne plača na čas" domenah in njihovi nadaljnji nadaljnji prodaji nepazljivosti nekdanjih lastnikov ali kdorkoli.


zagotoviti, da imetniki dražbi

Projekt, ki se imenuje "breaking let," priporoča elektronskih trgovce in vse, ki želijo zaslužiti s preprodajo različnih domen. Možni prihodki od prodajo samo eno domeno, po zagotovilih, ki jih domači dražbi je lahko do 100.000 rubljev. Da bi denar, morate registrirati na izmenjavi starinsko področja gibanja v "Moj račun", izberite svoje najljubše domene in jih kupili z namenom nadaljnje prodaje za veliko več denarja, ne da bi zapustili mesto.
Po podatkih, repliciral na forumih, minimalne plače trgovcu, lahko starinsko pereprodayuscheho domene dosežejo 25.000 rubljev na dan in največ - 100.000 skladov v skladu z zagotovilom, ki razširjajo, ki se pojavljajo v čisti obliki, v vsakem plačilnem sistemu .

AliZaslužek Prodaja Antique Domains?

Če želite odgovoriti na to vprašanje, morate najprej ugotoviti, katere domene so antične. Starostniki svetovne mreže menijo, da se lahko antikviteti imenujejo domene, ki trajajo več let. Res je, če spletna stran, na katero je domena parkirana prinaša prihodek, potem je cena takega projekta - več sto tisoč rubljev. In če je spletna stran prinesla lastniku zelo dober dobiček, njegova vrednost - ne manj kot milijon.


Zaradi pravičnosti je treba priznati, da dejansko obstajajo virtualne dražbe, ki so podobne dražbi starih domen. Tako kot so spletni prodajalci preprodajajo vsebino in imena domen. Možnost nakupa domene tipa kruiz.com, ki se izvaja, da bi jo dobičkonosno prodali lastniku potovalne agencije (v tem primeru), je na voljo vsem. Za izvedbo tega komercialnega dogodka mora prodajalec najprej ponovno registrirati naslov domene v svojem imenu in izpolniti ustrezne dokumente, z drugimi besedami, da postane novi gospodar domene.
In to ni vse. Pri preprodaji je treba postopek ponoviti: ponovno registrirajte dokumente (in to, praviloma, več obrazcev) naslednjemu lastniku. To ni navedeno v antikvarnem kodeksu dražbe domene. Dejanski odgovori podjetnikov, ki so delali na tem spletnem mestu, so sestavljeni predvsem iz besed in stavkov, kot so "Lhothotron", "goljufivi projekt" in "Ne priporočam". Po mnenju strokovnjakov definicije, kot so "opuščena domena" in "neplačana domena", ne morejoker domensko ime, katerega obdobje veljavnosti ni bilo podaljšano, najverjetneje ni bilo donosno in njegova cena je nič.

Kaj je spletna dražba

Virtualne dražbe, pravijo strokovnjaki, je priložnost za zmago za začetek lastnega poslovanja na internetu. Vse, kar je potrebno, je biti na pravem mestu v času. Koncept te vrste zaslužka temelji na nakupu lotov po eni ceni, čemur sledi nadaljnja prodaja z maržo. Vsak dan veliko prodajamo na dražbenih mestih, tako virtualne kot resnične storitve in izdelke, ki služijo kot veliko. Večji je razpon, večji je promet. Z registracijo na eni od teh strani začne uporabnik iskati najcenejši izdelek po najnižji ceni. Toda preden nekaj kupi, mora ugotoviti:
 • kje bo dostavljen nakup (če bo nakup odnesen od daleč, se lahko posel pokaže kot nedonosen);
 • ustrezajo tehničnim značilnostim želenega izdelka, njegovi ceni;
 • Kateri pregledi so omogočili prejšnje nakupe v zvezi s prodajalcem in njegovimi izdelki.
 • Zamisel o "starih časopisih" spleta

  Napredni uporabniki ne oklevajo ugotoviti resničnih namenov lastnikov ponarejenih mest. Nekateri »starejši« so že natančno pregledali dražbo starih domen (razvezo ali ne - poskušali jih je identificirati med neodvisno preiskavo) in z javnostjo delili svoja opazovanja. Sodeč po njihovih komentarjih, stran dražbi, ponuja vsem tistim, ki želijo zaslužiti za nadaljnjo prodajozapuščenih domen, - še en projekt prevara. Poleg tega so objavljeni uporabniki analize virtualne cenovne politike dražbe na internetu javno objavljeni. Glede na rezultate tega pregleda so cene, ki so bile dane za prodajne domene, dosledno ponavljajoči se niz številk.
  Če upoštevamo, da se več kot 9.000 domen prodaja na dražbi starih domen (resnične ocene, ki jih najdemo v tematskih forumih, ne vzbujajo zaupanja), potem se njihova cena ne more določiti z nizom fiksnih zneskov. Po mnenju raziskovalcev prostovoljcev so bile cene zabeležene še preden so se pojavili zelo "loti". Toda prevara ni to. Glavna ideja prevarantov je, da dobijo pravi denar v zameno za neobstoječe domene.
  S svojimi argumenti o "poslih" so neodvisni strokovnjaki povzeli: "Zelo težko bi bilo vrniti denar, porabljen za to strašilo".

  Kaj morate vedeti, da se ne bi ujeli s prevarantom

  Izkušeni ljudje so že pripravili nasvete za začetnike, ki so prejeli žalostno izkušnjo in tega niso želeli ponoviti. Torej, kaj je treba omeniti, preden se vključimo v podjetje, katerega organizatorji obljubljajo takojšnjo obogatitev:
 • uprava prestižnega mesta se hitro odzove na privlačnost uporabnikov, njihova vprašanja nikoli ne ostanejo neodgovorjena;
 • nakup serije ni mogoč brez izpolnitve dokumentacije o poročanju;
 • Področja različnih ravni in območij, ki se med seboj razlikujejo, ne morejo stati enako;
 • osebna stranavtor trdnega spletnega projekta in sam projekt ne bi smel biti na isti domeni.
 • O slogu dražbe starih domen. Dejanski odzivi

  Glede na rezultate razprav se način, na katerega so uporabniki udeleženi na dražbi, omeji na pošiljanje neželene pošte in obljube o poštenem sodelovanju pri visokih dohodkih. Tako se zgodi »prvo poznanstvo«: v poštni predal uporabnika pride pismo, katerega avtor »tajno« obvesti naslovnika, da je z nakupom in preprodajanjem domen zaslužil okroglo vsoto.
  Prejemniki nenavadnih pisem (podobnih temu), ki že imajo izkušnje na spletu, so navajeni, da preverjajo informacije, ki jih prejmejo z obiskom forumov in spletnih mest, kjer razpravljajo o temi sodelovanja z morebitnim partnerjem. Kar se tiče dražbe starih domen, so uporabniški pregledi, ki verjamejo, da je avtor "tajnega" sporočila mogoče označiti kot zelo negativno. Med avtorji drugih komentarjev na temo, o kateri razpravljamo, so tisti, ki so uspeli zaslužiti denar za nadaljnjo prodajo, vendar se niso odpovedali zasluženemu denarju. Zato nezadovoljni avtorji negativnih mnenj o spletnem mestu: dražba starih domen, ki se postavljajo kot projekt, ki omogoča svojim uporabnikom, da umaknejo zaslužek brez plačila provizije, dejansko zaračunajo provizijo. Po prenosu spletnega mesta na zahtevano količino so uporabniki presenečeni, ko ugotovijo, da so njihovi računi ponastavljeni.

  Sorodne publikacije