Error Style Error 2134: Kaj je za neuspeh in kako popraviti

Po nameščanju ali posodabljanju vtičnikov Macromedia je problem pogosto v tem, da se namesto predvajanja videoposnetka na nekaterih internetnih virih pojavi sporočilo o napaki »Napaka sloga 2134«. ni bilo predvajano. Zakaj?

Napaka pri stilu napake 2134: Kaj je ta napaka?

Prva stvar, ki pride na misel - nesreča pri delu flash predvajalnika. To je deloma tako, vendar je problem precej širši.
Dejstvo je, da se napaka Style Error 2134 lahko pojavi, tudi če je v sistemu prisotna najnovejša različica programa Flash Player. Seveda, v prisotnosti napak v samem sistemu in sočasno nameščenih Adobe in Macromedia dodatkov med njimi, in obstajajo konflikti, vendar, praviloma razlog ni to.


Napaka 2134: kaj storiti?

Če uporabnik natančno ve, kdaj pride do napake, je najlažje obnoviti sistem od povrnitve do točke, kjer je vse delovalo brez težav. Posodabljanje obeh predvajalnikov ne bo oviralo. Verjetno je bila izvedena napačna namestitev. Če želite to narediti, morate samo iti na uradne vire in prenesti od tam najnovejšo različico programske opreme, nato pa se vključiti v sistem. Včasih bo banalna ponovna namestitev privzetega brskalnika pomagala.

Nastavitve Flash predvajalnika

Toda ta metoda morda ne bo delovala in napaka v slogu napake 2134 se lahko vrne, zato je bolje omejiti namestitev nekaterih pomembnih nastavitev zaSam predvajalnik Flash.


Če želite to narediti, pojdite na uradno spletno mesto Macromedia v razdelku Nastavitve globalnega shranjevanja in nastavite drsnik, da postavite rezervacijo na ničelni položaj (skrajni levi položaj), in potrdite polje poleg vrstice Dovoli Flash tretji osebi. in nastavite URL za ponovno shranjevanje podatkov v računalnik (če je potrebno).

Brisanje ustreznih datotek

Če se napaka 2134 pojavlja znova in znova, jo morate najti v mapi Roaming (v oddelku lokalnega uporabnika ali v admin-razdelku), ki se običajno nahaja v imeniku AppData. , dva imenika - #Shared Objects in Macromedia.com (to lahko storite s pomočjo optimizatorjev programov).
V večini primerov njihovo ročno odstranjevanje rešuje problem z vsemi sredstvi. Za popolno zaupanje pa je treba dodatno uporabiti tudi spletne parametre in lokalne parametre, opisane zgoraj. Upoštevajte, da so izvorni imeniki lahko skriti, zato morate najprej uporabiti meni Raziskovalca in nastaviti možnosti prikaza za zadevne objekte. Čeprav lahko uporabite dva odstotka znakov (%) za iskanje skritega predmeta v vrsti.

Namesto rezultata

Če zgornje metode ne dajejo nobenega razloga za želeni rezultat, je lahko težava odpravljena z majhnim pripomočkom Microsoft Fix. Če to ne deluje, morda problem je prodor računalniških virusov in škodljivihkode Kot je že jasno, bo v tem primeru potrebno izvesti popolno diagnozo sistema in z uporabo metode poglobljenega skeniranja. V ta namen je priporočljivo uporabiti zmogljive prenosne skenerje ali diskovne pogone za zaznavanje in nevtralizacijo groženj pred samim zagonom operacijskega sistema.
Vendar, kot kaže praksa, v večini primerov to ni potrebno. Dovolj je, da uporabimo dve osnovni metodi popravljanja situacije, in to je zaželeno oboje skupaj. Pravzaprav tehnika ni videti preveč zapletena. Edina stvar, ki lahko povzroči nekakšen nesporazum, so nastavitve igralca na uradni strani Macromedia. Toda tukaj se bo tudi nepripravljeni uporabnik lahko ukvarjal z njo, če hoče, nikoli ni naletel na nastavitve sistema in multimedijske nastavitve. Tudi to tudi ni problem.

Sorodne publikacije