Hednes Springs v Sims 3: Skrivnosti prehoda igre, nasveti, namigi

Serija iger Sims je še vedno ena najbolj priljubljenih iger. Tako se vsako leto pojavi na stotine pregledov različnih dodatkov, mesta pa se naložijo. Kljub temu, da je bil zadnji del igre Sims 4 tretji del za nekatere igralce, je bil boljši. Poleg ducat dodatkov, je bil "Sims 3" priljubljeno mesto Hiddens Springs.

O igri

Sims 3 je igra z enim igralcem. Prej se je verjel, da se projekt nanaša na žanr "peskovnik", vendar je po določenem času oblikoval svoj žanr, ki je kasneje začel kopirati vse. Ta simulator življenja je razvil EA. Igra je postala na voljo leta 2009. V novem delu praktično ni prišlo do bistvenih sprememb. Gamer je prej upravljal Sima, spremljal njihovo živahnost, zdravje in veščine. Sodeluje tudi pri gradnji hiše in njeni ureditvi.


Po izpustitvi Sims 3 je projekt postal najbolj prodajan simulator v zgodovini. V prvem tednu je bilo prodanih skoraj pol milijona izvodov. Dva tedna pred uradno objavo internetne licence so bile piratske kopije, ki so jih namestili igralci po vsem svetu.

Prehod

Pred namestitvijo Hidden's Springsa, igralec spozna glavno igro igre. Takoj je treba opozoriti, da ni nobenih skrivnosti prehoda, ker tak korak po korak tudi tukaj ne obstaja.
Ta simulator življenja je peskovnik, v katerem upravlja igralecživljenje simsov. Standardno mesto je dolina Sunset. Glede na zaroto je domnevno ustanovil dve družini: Goti in Landgrabo. Ob prihodu družine Alto v mesto so se začeli konflikti.


Igralec se takoj zaveda, da na tem mestu živi 26 družin, nekateri znani pa so bili v prejšnjih poglavjih. Zagotovo lahko trdimo, da je novi del popolnoma uresničil virtualne odnose družin v majhnem mestu. Tukaj je takoj opisano, kdo je s kom in kdo stalno ustvarja konfliktne situacije. Igralcu je enostavno, da se odloči, s kom komunicirati in kdo je bolje ob strani.

Podaljšanje

Menijo, da je "Sims 3" največji del serije. Ima 11 aplikacij in 9 imenikov, mesta za prenos, vključno s Heden Springs. Razširitev igre na noben način ne vpliva na igro, temveč jo le dopolnjuje. Na primer, v DLC "Kariera" lahko raziščete številne nove poklice, ki se še niso srečali. Sim lahko postane gasilec, arhitekt, aktivist, stilist, policist itd. Dodatek "Učenci" omogoča igralcu, da začne žival. In ni nujno, da kupite navadno mačko ali psa. Eden lahko dobi enorog, kuščar, želvo itd. Razvijalci so ponudili tudi nakup igralcev za simpoints (ali pravi denar), posamezna mesta, v katerih je bilo mogoče začeti novo življenje. V tretjem delu je na voljo 10 lokacij. Vsak ima svoje posebnosti. Heden Springs je bil drugo mesto, ki je avgusta 2011 prispevalo k igri. To mesto se je izkazalo za zelo lepo, saj so gorske pokrajine in slapovi. Ljudje lahko vodijo tukajzdrav način življenja, obiskujejo terapevtske postopke in "čarobne" vire.
Opis mesta
Hedne Springs v Sims 3 se lahko kupi za 2.000 simpozitov, pa tudi za prenos z nakupom DVD polja, ki aktivira kodo na uradni strani. Sedaj lahko igralec uporabi 2 tisoč simpozitov. Če ne, lahko kupite za pravi denar - približno 600 rubljev. Po zadostni aktivaciji bo mesto začelo spoznavati. V ozadju lokacije je rečeno, da se v kleti Heden Springs "krema" družine zbere, da bi se odmaknila od megacest. Mnogi ne govorijo, da vedo o čudovitih sposobnostih lokalnih voda in gozdov. Razvijalci ponujajo igralcu, da raziskuje slikovite obale jezera, pojdite v kozmetični salon za postopke, vodite aktivni življenjski slog. Simčki se lahko ukvarjajo s smučarsko bazo, se sprehajajo po gozdu itd.

Zgodovina lokacije

Uvod v skrite vzmeti v Simč 3 začne kraljico območja. Izkazalo se je, da je to mesto pod nadzorom Catarine Vanderbur. Povedala ji je, da je njena princesa izginila. Kot da bi dekle šlo najti čarobno vodnjak, ki ima sposobnost pomladiti vse. Toda kraljica ne verjame v čarovnijo in je zaskrbljena zaradi princese.

Čarobno mesto

Po ozadju postane jasno, da obstajajo skrite skrivnosti. Medtem ko se igralec ni začel seznanjati z lokacijo, mora zbrati splošne informacije o mestu. Skupaj je več kot 80 lokacij. Od tega jih 32 pripada javnosti, 35 ljudi pa živi. Obstaja celo 17 skrivnostnihstruktur.
V mestu živi približno 88 ljudi. Ker je gorski teren, ni letališča, železniške postaje ali avtobusne postaje. Če želite priti sem, morate iti v eno smer, ki teče ob jezeru.
Sim lahko uporablja brezplačen taksi, avto ali kolo za potovanje. Če pogledate mesto Hiddens Springs v Sims 3 z višine ptičjega očesa, lahko uživate v lepoti tega območja, obkroženi z gorskimi masivi in ​​gladioli. Pogojno mesto lahko razdelimo na dva dela. Obstaja več javnih zgradb z asfaltiranimi cestami in poslovnimi stavbami. Obstajajo tudi razkošni dvorci, v katerih živijo bogati ljudje. V manjšem delu mesta je veliko zelenja, makadamskih cest in preprostih lesenih hiš.

Glavne zgradbe: nasveti

V osrednjem delu mesta je veliko poslovnih stavb. Tu je mestna hiša s fontano in mestnimi urami. Nedaleč stran je policijska postaja, ki jo je mogoče zlahka najti na zeleni strehi. Ravno nasprotno, pisarne nebotičnikov zasedajo poslovneži in novinarji. Mimogrede, sim lahko pride na delo kot voditelj ali jahač. Nedaleč od mestnega trga je več krajev, kjer lahko znajde kosilo. Na primer, v "dimljeni klobasi" lahko hitro in poceni ugriznete. V bistro "Little Corsican" iz nekega razloga ne pustite v navadnih kavbojke, tako da tukaj bo treba obleči v večerno obleko. Tukaj jedo dražje, vendar je storitev veliko boljša.

Tukaj lahko dobite pomivalni stroj, kuhar ali kuhar. Sim lahkoDobro je napredovati po karierni lestvici, če bo, seveda, vestni delavec.

Mesto zabave

Na osrednjem trgu lahko najdete diskoteko. Tukaj, mimogrede, lahko tudi zna jesti in piti alkohol. Če ste kupili aplikacijo "At Twilight", lahko tukaj namestite števec. Poleg plesa in zabave si lahko privoščite romantično večerjo. Heden Springs (Sims 3) ima dvonadstropno knjižnico. Za razliko od mnogih mest, ki jih je mogoče prenesti, obstaja veliko polic s knjigami za otroke in odrasle. Če potrebujete strokovno literaturo, morate iti v knjigarno. V kinu "Buratino" se vsak dan prikazujejo filmi, ob koncu tedna pa se lahko podate na koncert simfonične glasbe.

Kraji dela

V mestu je šola, kjer se otroci pripravljajo na življenje na univerzi. Tukaj dajejo vse potrebno znanje. Mala siamka se lahko udeležuje skodelic, odrasli pa lahko svoje znanje delijo tako, da postanejo učitelji. V bližini šole najdete bolnišnico. Gre za univerzalno medicinsko ustanovo, v kateri se rodijo, zdravijo alergije in mraz, naredijo plastično operacijo. Tukaj lahko dobite službo kot kirurg, terapevt ali donator. Mesto ima tudi znanstveni inštitut, stadion in vojaško enoto.

Posebne lokacije: Nasveti

Razvijalci so poskušali postaviti igralca, ki ima nenavadno mesto z očarljivimi kraji za obisk. Zato mnogi začnejo s preučevanjem skritih virov. Toda izkaže se, da tipični viri, ki so vsi navajeni videti, ni tukaj. Preden sim se dvignekozmetični salon "Dzherelo". Tukaj lahko dobite ne samo masažo in druge postopke, temveč tudi občutek zdravilne moči lokalnih voda.
Za mnoge Heden Springs ostaja mesto-resort. Za potnike obstaja več opazovalnih mest in počitniških domov. Če želite priti tja, se morate povzpeti na vrh Redwood. To je najvišja točka lokacije, zato ponuja čudovit pogled na mesto. Če želite ribariti, morate najti slapove Louisa. To je posebej zasnovano ribolovno območje. Tukaj lahko najdete različne semena, ki bodo koristna za vrtnarje. Lahko tudi lovite na "Meadow Beach". Tu se praviloma organizirajo pikniki ali sestanki.

Značilnost

Posebnost te lokacije se lahko imenuje "gozdni" del mesta. V središču kraja ni sodobnih, strmih stavb. Tu lahko najdete naravni muzej in konobo, kjer si lahko privoščite prigrizek. Na poti lahko srečate kmetije in vrtove. Tu je pokopališče, v katerem je mavzolej in spomenik. Ena od skrivnosti bivanja v tem mestu je zdravilna moč lokalne vode. Zato lahko vsak prebivalec kupi majhen vodnjak s sladko vodo. Lahko se namesti doma, vendar bo moral plačati 495.000 Seimonejcev.
Za mlajši dan, dovolj, da pijete iz vodnjaka vsakih 12 ur. Toda mnogi ne priporočajo občudovali tako darilo narave. Če je nesmiselno uporabiti vire, lahko postaneš "večni otrok" in ta lastnost ni najboljša zapreživetje v virtualnem svetu.

Sorodne publikacije