Mimo "Skyrim". Partnaki

Zmaji so nevarna in sovražna bitja, s katerimi se boste morali v igri "Skyrim" spopasti več kot enkrat. Partnaks - izjema od pravil. Ta zmaj je prijazen in pomaga protagonistu pri njegovem težkem boju z Alduinom. Zato je iskanje umora Partranksov povzročilo, da večina igralcev prekine njihovo notranjo zavrnitev. Tako težko je uničiti tistega, za katerega menite, da je vaš prijatelj in zaveznik. V tem majhnem pripomočku bomo delili skrivnosti prehoda te misije in nam povedali, kako naj zmaja ostane živa brez neprijetnih posledic.


Opis iskanja

Spoznajte ta lik, ki ga boste morali preiti skozi glavno črto ploskve igre "Skyrim". Partrunx je mentor Sedoborodyhu in protagonist se bo za nekaj časa ne zavedal, da je zmaj. To bitje je zelo mirno in pomaga Dovakinu pri razkrivanju skrivnosti in iskanj Alduina, sodeluje pa tudi v zadnji bitki z Eaterjem sveta. Poleg tega Partharnaki omogočajo protagonistu raziskovanje novih krikov in izboljšanje že znanih besed moči. Znak večino igralcev dojema kot zaveznik.
Med izvajanjem iskanja "Razpad" je treba nalogo glavne črte parcele "Skyrim" - Partnanks uničiti. Na tem vztrajam Dolphin in Esbner. In če želite, da Clinkova frakcija ostane dobronamerna, boste morali to nalogo opraviti. Ampak ob istem času, če se odločite, ko boste mimo igre "Skyrim" ubili partranke,potem boste izgubili vse vezi s Sedoborodymi. In ne glede na to, kako to počnete, ta naloga negativno vpliva na prihodnje dogodke. Zato, preden se odločite, ali pustite lik živ ali ga znebite, bi morali pretehtati vse "za" in "proti" in šele nato nadaljevati prehod igre "Skyrim".


Partrunx ubit

Če se odločite, da boste izvedli iskanje in uničili ta značaj, boste imeli naslednje spremembe:
 • Sedoborodye bodo neprijazne in protagonistu ne bodo povedale o Lokacija Stin Words.
 • Ne boste mogli dobiti bonusov za kričanje iz medijev Partrumov.
 • Sedoborodye zavrnejo sodelovanje v pogovorih in za dokončanje glavne črte parcele bodo morale opraviti naloge v zvezi z državljansko vojno.
 • Blades bodo postali zavezniki, vi pa boste lahko pripeljali novince v delfine.
 • Esbern bo ponovno kupil od protagonista kost zmaja in luske ter ustvaril napitke, izboljšal zaščito pred poškodbami.
 • Če želite pustiti Parturnaksa živih

  Če se odločite, da ne boste opravljali naloge, potem vas čakajo naslednji dogodki:
 • Sedoborodye bo ostal prijazen in bo obvestil Dovakina o lokaciji Stin Worda.
 • Meditacija z partranki vam bo na voljo, v kateri boste lahko izboljšali svoje krike.
 • Sedoborodye se bo strinjal, da bo sodeloval v mirovnih pogovorih in da boste lahko zbrali vse udeležence konflikta v High Hrotgerju.
 • Klinkov ceh bo postal neprijazen in ne boste mogli voditi novince v Dolphin.
 • Esburne noče kuhati napitkov in kupovati kost in lestvice junakov.
 • Na srečanju bodo pripadniki frakcije Klinkov napadli protagonista.
 • Obe rešitvi imata negativne posledice in izberete, kako želite nadaljevati potovanje po svetu igre "Skyrim".

  Moda na Partrunaxu

  Če niste zadovoljni z različico dogodkov, ki so na voljo v uradni različici igre, in želite, da vaš junak ostane prijazen tako za slepe kot za sedoborody, potem imate dva načina za njegovo rešitev. težave. V prvem primeru lahko uporabite poseben goljuf. Če želite to narediti, v konzolo vnesite naslednje: določa MQPaarthurnax 100. Zdaj bodo Parturnaki ostali živi, ​​Blinds in Sedoborodye pa bodo še naprej sodelovali z glavnim likom. Večina igralcev raje ne uporablja goljufije v igri Skyrim. "Partnuxova dilema" v tem primeru bo odlična alternativa. Ta način vam bo omogočil, da pustite zmaja živega in ohranite prijateljski odnos z slepimi. Za to bo moral prepričati Esberna in Dolphina, da spremenita svojo odločitev in ju prepričata, da je Partruns varen. Morda se ti znaki ne bodo takoj strinjali z vašo odločitvijo, še posebej, če je junak slabo prenesel spretnost "Starejši". Toda izboljšanje napitka vam bo pomagalo prepričati Delfina, da imate prav. Po tem lahko nadaljujete s svojo pustolovščino in prejmete bonuse od meditacij z zmajem, prinesete Clinesom novincev in spoznate lokacijo nove besede besede Sedoborodyh.

  Sorodne publikacije