Goljufije za Unturned - trener in kode

Neokrnjena - pol brezplačna igra, vendar nekateri moderatorji strežnikov radi "plenijo" igralce z določanjem čudovitih cen za postavko. Z goljufijami bodo vsi ti problemi izginili.

Ali obstajajo goljufije za Unturned?

Skoraj vsaka igra ima svoje posebne goljufije ali goljufije. Obstajajo tudi goljufa za Unturned. Plus je, da niso zasnovane samo za igre z enim igralcem. Nekateri delajo na različnih strežnikih, ki niso zaščiteni z anti-cheat.

Kaj je treba uporabiti za goljufije

Obstajajo različni prenosi, ki se imenujejo trenerji. Vlaki so posebni programi, ki vsebujejo številne take funkcije. Ena izmed najbolj priljubljenih možnosti za eno samo igro je nega trenerja, ki se imenuje Fowl's Hack. Vsekakor vsebuje najboljše neobremenjene goljufije, ki si jih lahko predstavljate.

Kot veste, v Unturnedu obstajajo različne vrste orožja. To so katani, puške, lansirniki granat itd. Z namestitvijo trenerja bo igralec prejel številne prednosti, na primer: opustitev zvitka, odpravljanje vračanja, sposobnost uživanja zombijev, orožje, komplete prve pomoči in avtomobile ter izkušnje in veliko število drugih funkcij. Nenamerne goljufije za igre z enim igralcem so popolnoma varne.

Kaj je treba goljufati?

Chit for Unturned je veliko, vendar obstajajo nekateri kazalniki, ki nekatere od njih izboljšujejo. Razumimo, kaj točno. Cheat stranke morajo biti stalno posodobiti. Skoraj vsakič, ko posodabljanje igre, razvijalec mora posodobiti svojega trenerja, sicer ne bo v kombinaciji z igro ne bo. Težave se pogosto pojavljajona primer odhod igre ob zagonu. To je eden od najpomembnejših dejavnikov pri izbiri goljufij za neokrnjene. Moraš se prepričati, da avtor nenehno posodablja svojega varalca.

Drugi dejavnik pri izbiri stranke je njena vsebina in funkcija. Seveda mora združiti najbolj uporabne goljufije. Vendar pa obstajajo takšne stranke, ki preprosto združujejo preveč nepotrebnih funkcij in motijo ​​igralca med igro. Torej, morate izbrati skrbno, samo najbolj priljubljene funkcije, ki so potrebne v vsaki igri. To je odprava povratnega udara, odpoved polnjenja, neskončne kartuše, neskončna moč instrumenta, predenje materialov, let in nesmrtnost. S temi goljufijami, igranjem veliko bolj zabavno. Končno se prepričajte, da je ustvarjalec dober namen in poskusite ne prenesti virusov.

Kako ne dobiti prepovedi strežnikov in ne vstopiti?

Precej aktualno vprašanje: kako se izogniti prepovedi in da ne uporabljamo goljufij na javnih strežnikih. Obstajajo goljufije, ki popolnoma preprečujejo zmožnost prepovedi, in moderatorji strežnika ne morejo blokirati predvajalnika. Vendar pa lahko glavni skrbnik strežnika to izvede prek konzole. Torej, kako ga dobiš? Če strežnik ni zaščiten z anti-čipom, je precej enostavno brati stran od moderatorjevih oči. Lahko vzamete ostrostrelno puško, skočite zelo visoko in nato ubijete igralce brez stroškov za vpenjala in ponovno naložite, in nihče ne bo našel. Lahko samo zgraditi hišo za sebe, si prihranite sredstva, vendar morate nenehno preverjati, če ni dovoljnekoga Vendar pa je zelo priporočljivo, da ne uporabljate goljufij iz vohunske programske opreme, ker je prijavljena v dnevnike strežnika, in skrbnik lahko kadar koli ve in zaklene vzdevek. Ne uporabljajte nesmrtnosti. In uporabite preostanek goljufanja, vendar ne preveč drzne, ampak previdno. Vendar to ne velja za eno različico.

Ali obstaja goljufija za Unturned?

Pravzaprav ni nobenih posebnih šifrirnih kod za Neokrnjeno. Verjetneje, da jih bodo uporabljali njihovi lastni javni strežniki. Če želite uporabljati kode, morate prenesti trenerja s podporo za šifre. Običajno se uporabljajo za predenje, in samo v desni vrstici trenerja morate napisati ID predmeta. In če ste admin strežnik, potem v posebnem. Vrvica mora biti napisana za goljufije v neokrnjeni ekipi.
Vodje usposabljanja nudijo popolnoma nove priložnosti za administratorje. S pomočjo nekaterih kod igralec dobi veliko prednost. Več kod: 1. @ give (space) nick (space) ID objekta - dobite nekaj elementa. 2. @ teleportiraj nick /mesto - teleportiraj na igralca ali v mesto. 3. @ zombie količina - prihrani določeno količino zombijev. 4. @ day /@ night - tukaj je vse jasno, s to kodo lahko izberete dan ali noč. Tukaj je nekaj najbolj priljubljenih kod. Uporabijo lahko skrbnike strežnikov prek konzole ali prek klepeta. Seveda ta funkcija ni na voljo preprostim igralcem. Vendar pa obstajajo goljufije, ki omogočajo tudi najbolj običajni igralec, da postane moderator. Vendar pa je enostavno priti v kopel.

Sorodne publikacije