Polar H7 Pulse Meter Chest: Specifikacije in načelo delovanja

Eden od pomembnih elementov usposabljanja je kakovost in natančnost strojev, kot je pulzometer. Svetel predstavnik močne športne opreme je pulsometer Polar H7, ki je na trgu predstavljen v različnih barvah (roza, črna in modra). Dimenzije ohišja te merilne opreme so 65 x 304 x 25 mm, na voljo pa je tudi poseben prsni trak. Material primera univerzalnega kardio detektorja - trpežne plastike.

Načelo delovanja

Pulsometer Polar H7 je sposoben natančno in pravočasno, brez odlašanja, štetje srčnega utripa. Vsi prejeti podatki se sporočijo mobilni napravi, ki mora biti predhodno konfigurirana za športno opremo. Informacije iz pulzometra Polar H7 se lahko prenesejo tudi na vadbeno kolo, nato pa se obdelajo in dobijo končni rezultati. Takoj, ko je trak nameščen na senzor, začne naprava delovati. Načelo izklopa tehnologije je podobno - potegnite trak iz priključka.

Značilnosti

Merilnik impulzov ima naslednje tehnične lastnosti:
 • oprema ima nadomestno baterijo 2032;
 • Polar H7 je vodotesna tehnika, ki vam omogoča merjenje srčnega utripa tudi pri plavanju (lahko je pod vodo do 30 sekund);
 • je kodiran način;
 • trak je nastavljiv od velikosti M do velikosti XXL;
 • pulzometer, opremljen z dvojnofrekvenčnim pametnim načinom Bluetooth in hitrim prenosom podatkov s frekvenco 5kcc
 • Značilnosti pulzometra

  Merilnik srčnega utripa Polar H7, ki se najpogosteje uporablja za aerobiko in fitnes, ima naslednje značilnosti:
 • Pulsometer za dojke je združljiv z različnimi sodobnimi aplikacijami, ki vam omogočajo spremljanje zdravja.
 • Oprema je možno povezati z različnimi napravami: IPhone (od različice 4S in več), Samsung Galaxy S3 in S4 itd.
 • Delovni čas opreme je 40 ur.
 • Pulsometer iz finskega podjetja Polar je odličen ne le za tiste, ki vodijo aktivno športno življenje, temveč za tiste, ki zaradi bolezni ali značilnosti telesa nenehno spremljajo pravilno delovanje srca. Takšen senzor za prsni koš je najbolj primeren, saj ne moti gibov in ne vpliva na izvajanje različnih vaj. Športna oprema ni opazna pod oblačili vsakdanjega tipa. Materiali pulsometra pri stalni uporabi ne povzročajo alergijskih reakcij.

  V skladu s pregledom se Polar H7 uporablja predvsem za fitnes, jogging, kolesarjenje in plavanje. Za močne treninge in konjeniški šport takega pulzometra ne smete uporabljati. Stroški merilne opreme nihajo znotraj 60-80 $. Senzor za prsni koš je lahka in udobna oprema, ki jo lahko uporabljajo moški in ženske, ne glede na starostno skupino. Merilnik impulzov Polar H7 lahko kupite v trgovinah, specializiranih za prodajo športne opreme /hrane. Pakiran pulzometer v prozorni plastiki in pritrjenz gostim kartonom. Poleg same naprave in traku lahko najdete priročnik, ki podrobno opisuje funkcije in uporabo Polar H7.

  Sorodne publikacije