Kot v igri "bradati" vzemite revijo: nasveti

Prej ali slej se bodo soočili z vprašanjem, kako vzeti revijo v igri "Bearded", če se boste odločili, da se potopite v pustolovščine zabavnega stražarja z istim imenom. Ta projekt so izdelali ruski razvijalci in je postal zelo priljubljen v CIS. Mnoge uganke in zanimive uganke je treba rešiti v procesu prehoda. Poslanstvo časopisu velja za eno najtežjih.

Opis igre

Če vas zanima igra "Bearded", da vzamete revijo, se je že seznanil z igro in mehaniko iger. Projekt je narejen v žanru iskanja z ogromno ugank. Te misije so popolnoma sestavljene. Igralci se bodo preizkusili v vlogi ne samo telesnega stražarja, ampak tudi policista. Usoda Aleksandra Rodionovicha Borodyanyja bo upoštevana na različnih lokacijah običajnega mesta. Skupno število ugank je več kot sto, in nikoli se ne ponovijo. Vsaka zahteva individualen pristop in prefinjeno iskanje rešitev. To je natanko tisto, zaradi česar je postala slavna igra "bradati". Kako vzeti babičino revijo je le ena od številnih vprašanj, ki se bodo pojavila ob sodelovanju v avanturi.Pregled misije

Če želite izvedeti, kako igrati igro Bearded, morate razumeti naloge v tem iskanju. Pustolovska avantura se prične v policijski postaji, kjer je zapustil umazane proge, zdaj pa jih je treba sprati. Na poti ven bodo igralci videli starega junaka in zdaj njegova svoboda postane prednostna naloga. Na vhodu bo taksi z voznikom.Povedal bo zanimivo zgodbo, ki bo pomagala najti pot do svobode prijatelja. Potem boste morali zaslužiti denar od taksista, ki umiva avto. Pred tem je vredno odvrniti njegovo pozornost in pljuniti umazanijo na stranski del. Voznik sam bo ponudil delo in dostojno pristojbino - 50 rubljev. Zdaj morate samo umiti krpo v lužo in očistiti vso umazanijo. V tem trenutku je igra "bradati" zapletena. Kako vzeti časopis od moje babice, ni kartic, zato jih je treba improvizirati.Prvi del prizadevanja

Naloga sprejemanja časopisa v babici je sedem zaporednih akcij. Približen čas izvedbe je 5-10 minut. Preden lahko vzamete revijo v "brado" igro, se morate vrniti v pisarno. Zaposleni ne bodo opazili, da je lik tam, ker je pogost gost njihovega zavoda. Malo je, da greš okoli in po obračanju smeti. Od njega, vložek z barvo kapljice. Na znaku pred mestom je treba namesto prve črke "I" napisati "Y". Ta šala bo navdušila babico, ki prodaja seme v kiosku v nekaj korakih od policijske zgradbe. V nagrado za zabavo dobre babice bo prodal semena z dvojnim popustom (50 rubljev). Nato se začnejo ukrepi za shranjevanje prijatelja. Seme je uporabnik raztresen na stojnici z lubenicami, v njem pa takoj priplavi kup golobov. Prodajalec je raztresen, in v tem času, Shustry Alexander Rodionovich ukrade telefon. Ko se vrne, se ženska znajde, da izgine in teče, da napiše prošnjo na najbližji oddelek za kazenski pregon.

NadaljevanjeKo je prodajalec lubenic tekel v policijsko postajo, je treba izdelek ukrasti. Takšne klasične rešitve bodo v ugankah upodobljene z igro "Bearded". Kako vzeti staro revijo - tudi iz te kategorije, ker je protagonist že storil dve tatvini zaradi tega. Po prejemu lubenice ga je treba dati prijatelju za rešetkami in jih vrgel v ptice. Od te kapi bodo golobi izgubili zavest in jih morali samo pobrati v inventarju. To je cena revije, ki jo bo babica dala. Ptice so zelo razjezene z njo v procesu trgovanja s semeni, zato se je odločila, da se jim bo maščevala. Misija se ne konča, ker za krajo telefona sumijo, da so na bradi. Treba je dati mobilni telefon prijatelju za rešetkami, obtožen pa ga bo drugega kaznivega dejanja, in ker bo moral v vsakem primeru uspeti, potem zanj ne bo igral nobene vloge. Zaradi tega dejanja bodo vsi umaknili sum na protagonista in bo ostal prost.

Splošni nasveti o igri

Ker se projekt nanaša na žanr "iskanja", bo igralec na vsakem koraku sledil ugankam. Če želite ravnati sami, morate najprej vsako lokacijo raziskati do najmanjše podrobnosti. Poiščite elemente, ki vam lahko pomagajo pri reševanju naloge, in poiščite načine, kako jih doseči. Pogosto so stvari skrite pred očmi uporabnika ali pa so del notranjosti. V tem primeru je treba misliti nestandardno. Na primer, da prisili voznika taksija, da se premakne iz kraja, morate ustvariti znak "ustavitev je prepovedana". Za toZgodba naj bi ukradla pokrovček, narisala dve diagonalni črti in visela na smučeh. Nestandardno razmišljanje pri opravljanju nalog v igri bo zagotovilo za uspeh, saj so razvijalci računali na to pri načrtovanju ugank. Igra "Bearded" se ne razlikuje po trajanju, ampak bo prinesla razburljivo pustolovščino za nekaj ur prostega časa.

Sorodne publikacije