Kako ujeti podgane v računalniški igri "Bradati"

Nedavno so v Rusiji vse bolj priljubljene računalniške igre, ki temeljijo na uspešnih televizijskih projektih, kot sta Masha in Bear. Najbolj presenetljiv primer so seveda projekti, ki temeljijo na karikaturah treh junakov. Vendar pa je vredno omeniti igre "bradati", ki pripovedujejo o dobro znani duhovit značaj Mikhail Galustyan. Igre te serije v zadnjih letih so pridobile dovolj popularnosti. To so klasični gosti, vendar so nekateri trenutki v njih precej zapleteni. Zato se igralci računalniških iger obračajo k forumom za pomoč, ko prečkajo to ali to epizodo. Na primer, pogosto vas sprašujejo, kako ujeti podgano v tretjem delu igre. To je precej zanimiva in težka epizoda, zato je vredno posvetiti posebno pozornost. Iz tega članka se boste naučili, kako ujeti podgano, kaj storiti z njo in kako do nje na splošno med prehodom.


Kdaj ujeti podgano?

Veliko igralcev, ki začnejo svojo pustolovščino v igrah v tej seriji, se sprašujejo, kako ujeti podgano, ker sploh ne izpolnjujejo nobenih podgan. V tem ni nič presenetljivega, ker epizoda s podgano ni v prvi, niti v drugem delu igre. Jezik bo namenjen projektu "Bearded 3: Birthday of Irishka", to je o tretjem iskanju v celotni seriji. Poleg tega ta epizoda ni na samem začetku igre, ampak samo v četrtem poglavju, zato boste morali poskusiti, kot bi morala,do te točke. Ampak ob istem času, mnogi takoj videli težave, ker ne morejo razmišljati, kako ujeti podgana, tako da ne ugriz Borodan. Ta članek vas bo vodil skozi korake, ki jih potrebujete za uspeh.

Kje začeti?

Torej, če se odločite, da boste obravnavali kako ujeti podgano v bradati, potem morate delovati dosledno in logično. In prva stvar, ki jo morate storiti, je, da odprete zemljevid. Prešli ste skozi tretje poglavje in bili v četrtem, vendar ne veste, kaj storiti, kako nadaljevati. Oglejte si zemljevid in lokacije, ki so vam na voljo, saj bo v prihodnosti zelo pomembno. Toda v tem trenutku morate biti pozorni na lokacijo policijske postaje, kjer ste že bili v prejšnjih delih. Tukaj moraš iti. Ne, živali ne bodo tam, in ne boste mogli takoj ugotoviti, kako ujeti podgana v "bradati 3", toda tam bo nekaj zelo pomembnega, brez katerega ne boste mogli prenesti te epizode in z njo celo igro.

Ustvarjanje ribiške palice

Pred tem člankom bomo opisali, kako ujeti podgano v bradati igri, ali vsaj to, kar se bo zgodilo v policijski postaji, kar je zelo pomembno. V nasprotju z zdravim umom ne potrebujete mišolovke, ampak ribiško palico. Ni potrebno takoj zastavljati vprašanj in se spraševati, zakaj morda obstaja podobna naprava. Kmalu se boste naučili vsega. V tem času pojdite na seznam in poglejte, kaj imate. Na tej točki bi vas zanimala tudi antenaAvdio kaseto, ki ste jo vzeli iz delavnice za avtomobile na samem koncu prejšnjega poglavja. Povežite ta dva objekta skupaj - dobili boste isto stvar, ki ste jo potrebovali. No, prvi korak je narejen, čas je, da gremo na policijsko postajo in ugotovimo, zakaj potrebujete ribiško palico.

Policijska postaja

Ko se znajdete v bližini policijske postaje, bodite pozorni na nakup khachapurija, ki miruje na vhodu. Ona bo postala vaš cilj. Pojdite v notranjost in prodrite v fotoaparat, ki vas je vseboval. Čas je, da uporabite ribiško palico, ki ste jo ustvarili. Toda kaj lahko storite z njim? Poglejte v okno - in videli boste isti pladenj s khachapurijem in mirujočim trgovcem. Uporabite to možnost. Vrzi ribiško palico in uživaj v lepem ulovu, in sicer v dišeči in veliki khachapuri. Toda ne dobite ga takoj, bolje ga postavite v inventar, saj vam bo to v prihodnosti koristilo. Poleg tega, če želite vedeti, kako ujeti podgano v igri Bearded 3, morate razumeti, da bo khachapuri postal vaš popoln ključ do uspeha.

Hišna številka 13

No, imaš svojo khachapuri, toda policijska postaja postane vroča. Jezen Vahitov hoče ujeti Borlanda, zato morate čim prej pobegniti pred njim. Takoj, ko se znajdete v varnosti, bi morali še enkrat pogledati na zemljevid, ker je zdaj ključna lokacija - hišna številka 13. Tam se morate spopasti s ulovom podgane. Pravzaprav moraš iti tja iniz oči v oči s tem velikim in strašnim bitjem. Bodite pozorni na dejstvo, da vas podgrizek ugrizne vsakič, ko ga poskušate vzeti s svojo roko, tako da vam sploh ne bo treba poskusiti, ne bo storila ničesar. Toda kako ujeti podgano v računalniški igri "Bearded 3"? Zdaj gre za vas in ugotovite. Konec koncev, če je bilo vse tako preprosto, potem ne bi bilo smiselno pisati tega članka.

Khachapuri

Najpomembnejša točka v članku je bila, kako ujeti podgano v računalniški igri "Bearded 3". To lahko storite hitro in preprosto, če upoštevate vsa navodila. In prvi korak je uporaba khachapurija. Kot smo že omenili, je to ključni predmet v celotnem procesu prehoda, zato ga zagotovo ni treba jesti. Kaj storiti? Ko vidiš podgano, lahko dobiš khachapuri in jo prineseš sebi. Ko se vam podgana približa na precej oddaljeni razdalji, je ne smete poskusiti ujeti, ker če shranite khachapuri, bo takoj pobegnil. Namesto tega morate zapustiti zdravljenje za podgane, ko greste. Zato bo tekla za njim in jo začela jesti. Zdaj je čas za odločne ukrepe!

Urna

Se spomnite svojega obiska na parkirišču v tretjem poglavju, ko vam je uspelo uničiti avdio kaseto, ki je bila nato uporabljena kot ribiška palica za ribiško palico? No, od tam si vzel ne samo avdio kaseto. Oglejte si svoj inventar, ker obstaja tudi žara, ki ste jo vzeli iz iste sobe. To je tisto, kar morate vrgati na podgano, dokler jo preusmeri absorpcija dragocene poslastice. Lahkopokrijte ga z žaro, obdajajočo vrsto pasti. Vendar to ni vse. Kaj storiti naslednje? Konec koncev, če poskusite dobiti podgane iz žare samo tako, potem boste dobili dobro zaslužen ugriz. V skladu s tem boste morali pripraviti še nekaj drugega, kar vam bo pomagalo, da dobite žival, ki jo potrebujete, in jo postavite v svoj inventar. Na srečo je izhod iz te situacije!

Rokavice

Še enkrat, pomislite, kaj ste točno naredili v delavnici v tretjem poglavju. Kot si lahko zapomnite, ko ste dvignili kup rezervnih delov, so pod njim našli rokavice delavca, narejene iz gostega materiala. Ta kos oblačila, namenjen zagotavljanju varnosti delavcev pri delu, je idealen za nalogo, s katero se zdaj sooča. Uporabite rokavico na veslo, in Borodan bo spretno dobil zobato žival. Seveda ga bo ugriznila, vendar brada ne bo ničesar, ker bo njegova roka varno zaščitena z rokavico. Po tem se bo v vašem inventarju pojavil podgana in ne boste pozabili vzeti poštnega nabiralnika s seboj, saj bo to še vedno potrebno v prihodnosti. To je vse, zdaj veste, kako točno lahko ujamete podgana v tej igri, tako da vam epizoda ne bo več povzročala težav. Ostaja le vprašanje, zakaj bi bilo vse to treba storiti.

Zakaj si potreboval podgano?

V mislih je v vsakem koraku vedno smisel in vsaka uganka je rešena upravičeno, ker vas vodi po ploskvi. Toda zakaj si res potreboval podgano? Kako razumeti motivacijo junaka? Ko stezačeli igrati igro, potem boste hitro razumeli, kaj se je zgodilo. Prvič, takoj po ulovu podgane, se lahko obrnete na merilnik lubenice, ki ga prodaja Larisk. Naj jo veseli, da lahko ujameš podgano in da ti bo dala brezplačno lubenico. To vam bo v prihodnosti koristilo, ko boste za darilo Irishki ponudili originalni koktajl. Drugič, od Larissa boste prejeli prazen paket, v katerega boste morali dati lubenico. Seveda tega ne boste storili, ker imate drug način uporabe paketa. Lahko jih priključite v prezračevalno odprtino policijske postaje, tako da je Vahitov, ki ne bo zamudil zraka, odšel spat, in lahko ukradete njegovo policijsko palico. No, končno, sama podgana je koristna, ko pridete v lekarno, kjer se želite pripraviti na sestanek z Irynko. Na žalost, prodajalke ne pustite, da gredo tja, tako da boste morali iti na ekstremne dogodke, in sicer za vodenje podgana v kiosku. Seveda se bo to zgodilo točno tako, kot bi želeli, torej bo prodajalka takoj izhlapela. Na žalost bo zaprla vrata, tako da ne boste vstopili. Kako dobiti potrebne predmete iz lekarniške omarice? To je še ena zelo zanimiva logična sestavljanka, toda o njej bo šlo za povsem drugačen članek. In v tem trenutku se dobro zavedate, kakšne ukrepe morate storiti, da bi ujeli podgano v tej igri.

Sorodne publikacije