Kako povečati zemljevid v World of Tanks: hotkeys

V vseh računalniških igrah ima kartica veliko vlogo. Igralca obvešča o sovražnikih in zaveznikih, lokaciji zgradb in drugih nepremičninskih predmetov. V spletni igri World of Tanks, mini zemljevid ponuja veliko informacij, ki jih brez njega ne moremo dobiti. Zato je pomembno podrobno videti vse elemente tega vmesnika. Toda kako povečati zemljevid v World of Tanks, da boste lahko videli informacije, ki jih potrebujete? Poglejmo to vprašanje.

Kako povečati zemljevid v World of Tanks

Wargaming je ustvaril edinstven vmesnik, ki je najbolj prijazen do uporabnika. Da bi tanker povečal mini zemljevid v World of Tanks neposredno med bitko, so razvijalci zagotovili dve vroči tipki. Najdete jih lahko na kateri koli tipkovnici katerega koli računalnika. Zato lahko vse tankerje uporabljajo to funkcijo.


Ko je igra sprožena in se ne borite na bojišču, pritisnite tipko "+" na tipkovnici, s čimer se bo povečala velikost zemljevida, tipka "-" pa jo bo zmanjšala. To je zelo priročno. Vendar pa obstajajo tudi drugi vroči gumbi za nadzor zemljevida neposredno med bitko. Če ima tipkovnica na osebnem računalniku razdelek Num Lock, ki omogoča preprosto iskanje teh dveh ključev, potem pa še prenosnik, druga stvar. Poiščite naslednje gumbe za povečanje in zmanjšanje mini karte s tipkami 789. Z njihovo pomočjo lahko povežete vmesnik. Preden povečate zemljevid v prenosnem računalniku World of Tanks, poskrbite, da vam to omogoča ločljivost zaslona.


Uporaba mini zemljevida

Razvijalci nenehno nadgrajujejo vmesnik za udobnejše igranje tenkov. To velja tudi za posodabljanje preslikav objektov. Tako izgleda ta funkcionalnost.
Kot lahko vidite, lahko na sliki upoštevate različne označevalce. Najprej je seveda treba opozoriti, da je zemljevid razdeljen na kvadrate 1-0 A-K. Sodoben vmesnik prikaže tudi ime igralcev, vrsto njegovih rezervoarjev v obliki markerja in njihova imena. In polmer vidljivosti, delo radijske postaje, obseg letenja izstrelkov. Zemljevid prikazuje lokacijo zavezniške in sovražne baze. Ogledate si lahko tudi stavbe, grmičevje, drevesa, reliefne elemente, jezera in morje, različne otoke, kamne, ceste. Vse to pomaga pri navigaciji v igri in ve, kje lahko postavite svoj rezervoar, da ga ne uničite. Konec koncev, skriti po strel je jamstvo za zmago. Zato bo prikazovanje objektov zagotovo pomagalo preživeti in povzročiti čim več škode. V grmovju se lahko skrijete za stavbo, da se skrijete pred topniškimi lupinami. Obstajajo tudi drugi elementi mini-kart, ki so prikazani, lahko so vključeni v nastavitve igre in spoznajo njihov pomen za igro.

Ko gledate kartico

Profesionalni igralci priporočajo, da to počnejo vsakih 5 sekund, nekateri pa bodo pogosteje gledali, vse je odvisno od zmožnosti vašega odziva in sposobnosti možganov za delo. Za udobje lahko uporabite trike, na primer kot: povečanje zemljevida v svetu tenkov ali nastavitev modulov po meri. V vsakem primeru morate, če želite postati strokovnjak, vzgajati vašo pozornostkibernetski športnik
Vendar pa so časi, ko morate vsekakor pogledati mini zemljevid:
  • Začetek igre - poznavanje situacije.
  • Po prevzemu položaja, ko stojiš v grmu ali za stavbo, kamen.
  • Po vsakem posnetku hkrati gredo v zavetišče.
  • Pred koncem polnjenja pištolo izberite cilj.
  • V času zamenjave računa, da bi videli, kje je bil uničen sovražnik ali zaveznik.
  • Pri igranju na lahkih tankih je najbolje, da ne brišete oči z zemljevida, da ne boste uničeni med osvetlitvijo zaveznikov. Uporabite igro vmesnik pametno, in boste samo čakati na zmage.

    Sorodne publikacije