Chevrolet Lacetti: Pregled, specifikacije in pregledi

Avto Chevrolet Lacetti je eden redkih predstavnikov, ki imajo tako mešane korenine. Američani, Italijani in Korejci so sodelovali pri ustvarjanju avtomobila. Uradni proizvajalec tega avtomobila je Chevrolet, član korporacije General Motors. Upoštevajte značilnosti in značilnosti tega vozila.

Splošne informacije

Chevrolet Lacetti predstavlja "limuzino", "hatchback" in "vsestranski". Na videz ni tako enostavno ugotoviti, kdo je sodeloval pri oblikovanju avtomobila. Glavno delo na zunanjosti so izvedli italijanski in korejski strokovnjaki. Agresivnost v opremi avtomobila ni toliko, in korejske korenine so predstavljene v obliki osnove iz "Nubire". Na domačem trgu takšne zapletenosti nimajo veliko zanimanja za kupce, čeprav je sam avtomobil priljubljen. To ni presenetljivo, da je vozilo "golf-class" ima prijeten videz in druge prednosti visoko kakovostnih avtomobilov proračuna. Poleg tega so zanesljivost in kakovost montaže te tehnike potrjeni z mnenji lastnikov.


Zunanje značilnosti

V zunanjosti "vsestranskega" in "hatchback" Chevrolet Lacetti sledi italijanski "sled". Živahna originalna zasnova je zelo prijetna tako za pare kot za aktivno mladino. Med značilnostmi avtomobila so podolgovati svetlobni elementi v obliki mandljev, opazen nagib zadnjih nosilcev karoserije, prepoznavni diski v multispicy izvedbi. Treba je opozoriti, da je na"Hatchback" v Rusiji navijači več kot "univerzalni". Morda je to posledica zunanje podobnosti avtomobila "Alfa Romeu", ki je zelo priljubljen pri domačih uporabnikih. Žarnica radiatorja je tradicionalno razdeljena na tri predele. Vse spremembe avtomobila so opremljene z močnim odbijačem, pokrovom prtljažnika, vse do njegove ravni. Zunanja enota za zunanjo osvetlitev ima prvotno konfiguracijo, ki se nahaja na krilih in zadnjih vratih. Dražji kompleti so opremljeni s svetilkami za meglo in spojlerjem na strehi.

Skupne dimenzije

Največji model v modelu Chevrolet Lacetti za vse parametre velja za telo vsestranske osebe. "Wagon" je pripisana družinskim različicam, ki jih je ljubil dober pokazatelj zmogljivosti in dostojnega udobja. V oblikovanju ni posebne redundance, v zunanjosti pa so najsodobnejši elementi imenovani originalna optika, kolesni loki in kromirane tirnice. Mere hatchback: 429/172/144 m. Univerzalna širina je podobna, njena dolžina in višina je 458 in 15 metrov. Zibelka modifikacij se razlikuje tudi po prostornini - 275/422 litrov v standardnem stanju in 1045/1254 l v zloženih sedežih. V vseh izvedbah je cevna širina 145 centimetrov. Omeniti je treba, da je avto "Chevrolet Lacetti", cena, ki se začne od 460 tisoč rubljev, v kateri koli uspešnosti ni kot proračun avto, je vreden konkurence "kolegi" iz drugih proizvajalcev.

Notranjost

Za notranjo zasnovo postane jasno, da vozilo spada v "golf razred". Kljub temu pa obdelavaizdelani so iz drage in kakovostne plastike, obstajajo številni aluminijasti vložki. Vse to je na voljo v standardni opremi. Instrumentna plošča je izdelana brez posebnih odtenkov, kar nikakor ne vpliva na pravilno branje informacij. Osvetlitev ozadja je v prijetni turkizni barvi, voznikov sedež je opremljen s petimi regulacijskimi položaji. Volanski drog je prilagojen tudi nagibu in odhodu. Za to kategorijo je avto opremljen z notranjostjo, kar je zelo vredno.
Standardna oprema vključuje:
 • Multimedijski sistem.
 • Athermal glass.
 • Klimatska naprava.
 • Električna ogledala in očala.
 • ABS.
 • Prednje zračne blazine.
 • Poleg salona

  Glede na pričevanja o Chevroletu Lacetti je značilnost tega avtomobila izvirno usnjen volan in prestavna ročica. Za oblazinjenje foteljev in predalov za vrata se uporablja velur svetle barve. To vizualno poveča notranji prostor stroja. Za določeno doplačilo je na voljo oblazinjenje iz usnjenega sedeža. V salonu je veliko predelkov, lastnikov, niš in žepov. Banda je relativno majhna. Uporabniki pokažejo, da je ob odpiranju pokrov na kolenih potnika. Na zadnji vrsti so samo žepi na hrbtni strani sprednjih sedežev. Celoten vtis kabine je prostor in zmogljivost na visoki ravni, toda zadnji kavč je nekoliko manjši za tri odrasle osebe.

  Chevrolet Lacetti: Specifikacije

  Pregledan je domači trgAvtomobil je nameščen s tremi vrstami bencinskih motorjev:
 • Štirivaljni motor s kapaciteto 14 litrov s kapaciteto 95 konjskih moči.
 • Analogni na 16 l (109 KM).
 • Najmočnejši motor ima 18 litrov, z 122 "konji".
 • Omejitev hitrosti je 189 km /h, pospešek na "sto" pa je 107 ali 124 sekund. Poraba goriva v mešanem ciklu - 71 litrov na 100 km. Elektrarne so zelo informativne in elastične, lahko pa primanjkuje moči pri visokih hitrostih. Druge značilnosti Chevrolet Lacetti v "hatchback" in "universal" so podobne:
 • Transmisijska škatla - mehanika v petih razponu.
 • Sprednje vzmetenje "MacPherson", neodvisnega tipa.
 • Zadnji analog - par vzvodov z amortizerji, vzmeti in stabilizatorjem prečne stabilnosti.
 • Zavorna enota - prezračevana prednja in zadnja koluta.
 • Sedan Chevrolet Lacetti

  V nadaljevanju si poglejmo ta avto podrobneje. Uradno se je pojavil pred široko občinstvom leta 2002 na avtomobilski razstavi v Seulu. Zunaj vozilo pritegne lakonske in preproste oblike telesa. Zunanjost sledi vidiku proizvajalca na evropskem trgu. Sprednji del avtomobila je opremljen z velikimi glavnimi optiko in trapeznimi rešetkami hladilnika, zadnji del pa je poudarjen z ostrimi robovi v stilu Cadillac CTS.
  Glavne mere TZ:
 • Dolžina /širina /višina - 451/172/144 m.
 • Podnožje koles je 26 m.
 • Oddaljenost - 162 mm.
 • V Chevrolet Lacetti je "limuzina" opremljena s preprostim delovanjempostavitev. Instrumentna plošča je narejena v klasičnem stilu, kar vam omogoča, da prosto preberete vse potrebne informacije. Prednosti avtomobila so prostorni salon. Uporabniki opozarjajo, da zadnje kavč omogoča udobno nastanitev treh potnikov, vendar sprednji sedež ni zelo priročen. To velja za preveč mehko blazino in brez stranske podpore, vendar zagotavlja regulacijo v treh položajih.

  Motorji

  Na Chevrolet Lacettiju v karoseriji limuzine so nameščene tri vrste motorjev in njihovi "dvojčki":
 • običajen motor z zmogljivostjo 14 litrov (95 litrov) agregatov z mehanskim pet- Kontrolna točka, ki ima pospešek od 0 do 100 km za 116 sekund, doseže največ 175 km /h. Vrhunsko vlečenje - 131 Nm, "apetit" v mešanem načinu - 72 l /100 km.
 • Motor s prostornino 1 6 litrov, s silo 109 "konjev". Navor - 150 Nm, pospešek do "sto" - 115 sekund, omejitev hitrosti - 187 km /h. Motor se lahko združi z mehaniko v petih razponu ali s štiristopenjskim "avtomatskim". Poraba bencina - do osem litrov na 100 kilometrov poti.
 • Zgornja "atmosferska" ima prostornino 18 litrov, moč 121 konjskih moči, največji navor 169 Nm. Sto kilometrov avtomobilov doseže 109 sekund, s čimer se doseže omejitev hitrosti 195 km /h. Poraba goriva je odvisna od vrste prenosa, od 75 do 88 l /100 km.
 • Vozilo temelji na platformi J200 z neodvisnim vzmetenjem "v krogu" (spredaj McPherson spredaj in vzvodi z zadnjimi amortizerji). Vsako od koles navedene spremembe je opremljeno z zavornim diskom tipa ventiliranega diska. V kompletni opremivključuje radio, ABS, električna nastavitev ogledal in stekla, klimatska naprava, zračna blazina, nastavljiv volan.

  Beseda za lastnike

  Mnenja o Chevroletu Lacetti potrjujejo trenutek, da ima kljub proračunski kategoriji produktiven, lep avto dostojne lastnosti in odlično opremo tudi pri osnovni zmogljivosti. Prednosti uporabnikov so kakovostna notranja obloga, dobra zunanjost, dobra dinamika in možnost izbire parametrov pogonske enote. Za določeno doplačilo je avto opremljen z vsemi inovativnimi elementi, vključno s usnjenim oblazinjenjem, antifog svetilkami in še veliko več. Cena takih modelov se bo razlikovala na območju 600 tisoč rubljev in več.
  Med slabostmi mnogi lastniki opozarjajo, da je za ročico menjalnika pogosto potrebna zamenjava Chevrolet Lacetti. To je posledica ne zelo uspešnih podrobnosti oblikovanja in nizke kakovosti sinhronizatorjev. Včasih gre za napačno vključitev druge hitrosti namesto četrtega. Druga pomanjkljivost je togi zavorni pedal s kratkim gibom. Vozilo hitro ustavite tako, da element popolnoma stisnete v tla.

  Rezultat

  Mednarodna znamka "Chevrolet Lacetti" vsekakor zasluži pozornost domačih kupcev. Blagovna znamka je že dolgo znana po vsem svetu, zato je v svoji kategoriji dokaj ostra konkurenca z drugimi partnerji. Prijetni trenutki vključujejo zunanjost evropske galantnosti in elegantnosti. Popolna za večino uporabnikovni pritožb. Nekaj ​​pokvari vtis obravnavanega avtomobila je lahko tog in energetsko intenziven vozel vzmetenja, ki vam omogoča, da zberete vse udarce in skale na cesti, kot tudi nezadostno zvočno izolacijo, ne varuje dobro od sondiranja motorja in pnevmatik.

  Sorodne publikacije