TV Shivaki: modeli, funkcije, pregledi

Nazivna TV Shivaki STV-40LED14 je mogoče pripisati rešitvam srednjega razreda. Toda pomanjkanje takšnih trenutno zahtevanih funkcij, kot je Smart TV, ne omogoča, da bi tekmoval na enakopravni ravni s predstavniki te ravni. Gre za to razpoložljivo TV napravo in bo obravnavana v tem članku.

Pozicioniranje

Večina televizijskih rešitev je razdeljena na naslednji način:
 • Najcenejše ultraproračunske naprave imajo majhno diagonalo (manj kot 32 palcev), matriko tipa HD in odsotnost možnosti Smart TV. Kot rezultat, je njihova cena nizka in se giblje od 6000 do 11000 rubljev. Te naprave se najbolje uporabljajo kot druga TV ali nadzorna plošča.
 • Ključna razlika med napravami na srednji ravni in prvotno je povečanje ločljivosti matrice na Full HD, diagonalo 32-40 palcev in prisotnost Smart TV. Cena v tem primeru se poveča s 11.000 na 27.000 rubljev.

 • Vodilne rešitve imajo resolucijo 4K, diagonalo 40 palcev. V tem primeru je obvezna programska oprema Smart TV.
 • Če natančno preučimo zgoraj navedeno klasifikacijo, potem je v tem članku Shivaki TV skoraj povsem v skladu z merili naprav v srednjem cenovnem razredu. Le nepopolna komponenta programske opreme ne omogoča, da se šteje za polnopravnega predstavnika tega razreda. V bistvu je to edina pomanjkljivost.

  Zaključek

  V obravnavani multimedijski napravi je običajni dobavni seznam. V njej je proizvajalec vključil vse, kar vam omogoča, da takoj po nakupu začnete uporabljati televizor:
 • Multimedijska in vsestranska naprava, ki je neposredno pregledana.
 • Televizor Shivaki skupaj s kompletom baterij.
 • Napajalni kabel.
 • Certifikat s trdno garancijo. Zadnji je 1 leto.
 • Navodila za uporabo.
 • Podpora s kompletom pritrdilnih elementov.
 • Slaba stran tega seznama je, da ni vertikalnega sistema za montažo. To bo moral kupiti kadarkoli, ločeno.

  Glavne značilnosti naprave

  Velika prednost Shivaki STV-40LED14 je vsestranskost sprejemnika. Pri sprejemanju prizemnih prenosov kabelskih kanalov lahko sprejme analogni format in digitalni signal. Ni omejitev: TV je sposoben obdelati format MPEG-2 in MPEG-4. Dimenzije naprave po navodilih so 909 X 516 X 210 s težo 89 kg. V aktivnem načinu ta televizor porabi 70 vatov. Energetski razred - A.

  Zaslon. Kakovost slike. Zvok

  Prisotnost precej velikega zaslona se ponaša z LED televizorjem Shivaki. Njegova diagonala je trdna pri trenutnih standardih 40 palcev. Format slike v tem primeru je proizvajalec navedel pri 1920 x 1080 ali, kot je včasih naveden, 1080r. Kontrast LCD zaslona Shivaki - 5000: 1. Svetlost ustreza 350 cd. Model je opremljen z LED osvetlitvijo. Hitrost osveževanja je samo 50 Hz. Zadnjipomen pa pomeni, da lahko reprodukcija najbolj dinamičnih prizorov poslabša kakovost slike. Prisotnost dveh vgrajenih zvočnikov se ponaša s tem modelom TV naprave. Vsak od njih proizvaja 20 W v procesu delovanja, in v višini, ki omogoča lastniku, da bi dobili 40 Watts.

  Sporočila

  Moč TV Shivaki STV-40LED14 je seznam sporočil. S svojo pomočjo se lahko včasih izboljša funkcionalnost rešitve. Na tem seznamu so razvojni inženirji proizvajalca podjetja vključevali naslednje:
 • Glavno komunikacijsko pristanišče v tem primeru je HDMI. Omogoča priključitev kateregakoli modernega osebnega računalnika, satelitskega sprejemnika v novo izvedbo ali katero koli drugo ustrezno multimedijsko rešitev za vaš televizor. Njihovo število je 3.
 • Drug pomemben komunikacijski vmesnik je USB. Najpogosteje se uporablja za izpisovanje podatkov iz flash pogonov. V obravnavani multimedijski napravi je samo eno takšno pristanišče.
 • Doda ta seznam komponentnemu priključku. Drugi način za povezavo v tem primeru je sestavljena vrata. Uporabite ga pri povezovanju starih sprejemnikov in sprejemnikov.
 • Za oddajanje zvoka zunanjim zvočnikom je televizor opremljen z enim 35 mm priključkom. Lahko da signal tako za slušalke ali stereo slušalke, kot tudi za niz zvočnikov. Tudi subwoofer lahko deluje kot sprejemnik zvoka iz takega televizorja.

 • Priključitev in nastavitev

  Samo dvignite inpostavil TV Shivaki STV-40LED14. To naredite tako:
 • Sestavite multimedijsko napravo v skladu z navodili, ki so priložena kompletu.
 • Izvedite vse potrebne povezave: priključite napajalni kabel in televizijski kabel.
 • Naslednji korak je zagotavljanje fazne konfiguracije programske opreme. Po vključitvi sta določena trenutni datum in čas. Nato se izvede samodejno iskanje vseh razpoložljivih TV-oddaj. Po zaključku shranimo prejeti seznam.
 • Stroški naprave in povratne informacije strank

  Televizorji Shivaki so zelo kakovostni, funkcionalni in zanesljivi. Pregledi so večinoma tako značilni za njih. Za ta model je vse to povsem res. Poleg tega je v tem primeru treba omeniti komunikacijski niz, kakovost slike in zvoka. Edini model je samo eden - pomanjkanje Smart TV. Komunikacijski komplet omogoča priklop miniaturnega osebnega računalnika, ki bo razširil zmožnosti sistemske programske opreme in dopolnil njegovo funkcijo "Smart TV". Strošek te rešitve do danes je 17.000 rubljev.
  Opozoriti je treba, da se ta model televizorja lahko uporablja kot računalniški monitor. Potem bodo igralci uživali jasno sliko igre.

  Rezultati

  Dejansko se v tem članku obravnava univerzalna in zelo funkcionalna rešitev TV Shivaki. Njegov glavni cilj je nizkocenovni domači multimedijski sistemi. Edina opozorilaV tem primeru taka programska funkcija, kot je Smart TV, ni potrebna. Druga možnost za takšno LED ploščo so informacijske table na avtobusnih postajah ali železniških postajah. V teh primerih zadostuje tudi možnost take odločitve. Kot promocijski zaslon lahko uporabite tudi televizor. In v tem primeru bo videti precej dostojno. Izkazalo se je, da je vsestranska naprava, ki se lahko uporablja v skoraj vseh situacijah in na vseh mestih. V tem primeru stroški televizije niso tako visoki in podoben pristop k oblikovanju cen s položaja potencialnega lastnika se zdi upravičen.

  Sorodne publikacije