Rešite problem: kako prevesti izkušnje v World of Tanks

Na koncu vsake bitke igralec dobi nagrado za srebrno in očesno izkušnjo. Slednje je potrebno za raziskave z rezervoarji in moduli. Le pet odstotkov vseh zasluženih točk postane "brezplačno". In kaj storiti, če to ni dovolj? Danes se bomo podrobno dotaknili te teme in vam povedali, kako prenesti izkušnje v svet zabojnikov (Blitz). Z nekaj preprostimi dejanji lahko vsak igralec opazno poveča svoje točke.

Kako prevesti izkušnjo v igri World of Tanks

Gumb za prenos se nahaja v glavnem meniju, prikazuje količino točk, ki si jih zasluži trenutno. Po aktivaciji se pojavi posebno okno s podrobnim seznamom vseh elitnih rezervoarjev. Pred prenosom izkušnje v World of Tanks je potrebno označiti vse potrebne enote opreme.


Oglejmo si nadaljnje ukrepe na konkretnem primeru modela elitnega rezervoarja A-20. Kako v svetu tenkov prevedemo izkušnjo, ki znaša 3905 točk? Spomnimo se, da jo spreminjamo iz "elite" v "brezplačno". Označite zgornji rezervoar in na kartici "Izkušnje s prevajanjem" označite zahtevano količino točk. Kliknite na to z gumbom miške. Treba je spomniti, da zlato zahteva prenos zlata. En tak kovanec je petindvajset točk. Predpostavimo, da moramo pretvoriti sto enot "elitne" izkušnje "brezplačno" - za to bomo porabili štiri kovance. Za tisoč točk - štirideset in tako naprej. Na začetku igre se račun vsakega igralca pretvori v 100zlatniki - darilo ekipe razvijalcev.


Po kliku na gumb "Prevajanje" se na zaslonu prikaže potrditveno okno. Končano! Izbrana stekla elitnih rezervoarjev so postala "brezplačna". Ta preprost način bo pomagal rešiti problem prenosa izkušenj v World of Tanks.

Kje preživeti proste izkušnje

Cisterne, katerih raven je dosegla oznako 10, so kupljene v dokaj dobrem stanju. Kaj ne moremo reči o tehniki nižje ravni. Da se rezervoar vrne na vrh, morate porabiti za raziskave in nakup kreditov na modulih. Da bi to naredili, obstaja "svobodna" izkušnja. Seveda lahko preučite tehniko brez kakršnih koli stroškov, vendar je stanje odpadkov - dvomljiv užitek. Zahvaljujoč "prostim" izkušnjam se lahko izognete boju z nepopolnimi stroji. Če ne želite preživeti časa na določenem rezervoarju, lahko preprosto preskočite in se pomaknete na naslednjo na seznamu. Treba je omeniti, da se število točk, potrebnih za takšno operacijo, bistveno razlikuje od standardnega.

Ali lahko kupim?

Izkušnje pri nakupu ni mogoče, vendar lahko kupite posebne zlatnike, kot smo že omenili. Obstaja veliko načinov za pridobitev prostih let - tako poštenih kot nepoštenih. Nakup v uradni trgovini z igračami je verjetno najbolj dokazana od vseh variacij. Za zlato lahko kupite elitne modele cistern, ki se imenujejo "premium". Ta tehnika je privzeto elita. Izkušnje, ki jih je zaslužil v enem boju, je večkrat večje kot v linearnemrezervoarji Prevajanje deset tisoč točk bo zahtevalo šestnajst dolarjev (ali 550 rubljev).

Sorodne publikacije