Heroji 3: mimo kampanj in misij, skrivnosti, ohranjanja, igranja, zgodbe in znakov

Prehod kampanje "Heroji 3" je popolna potopitev ne samo v svet starih video iger, temveč tudi v kulturo devetdesetih let. Veliko igralcev je igralo vsaj eno igro v seriji, in če ne, potem so slišali za to. Vsi hrup, ki se je pojavil okoli te mojstrovine, ni bil samo to. To je bil projekt "Heroes of Sword and Magic", ki je postal eden od prednikov celotnega žanra strategij po korakih.

Kako je igra "Heroes 3"

HoMM 3 je videoigra, ki je bila izdana računalnikom v oddaljenem letu 1999. Predstavlja strategijo, v kateri razvijalci spretno vplivajo na RPG komponento. Sprostitev igre se je ukvarjala s korporacijo New World Computing in založniško hišo 3DO. Na ozemlju Ruske federacije, ki ga je izvajalo združenje "Buka", se je pojavilo v svetu na račun domačih trgov v marcu 2000. Ime je bilo optimizirano kot "Heroes of Sword and Magic 3: vzhodno od Erafi".


Kratek opis

Kot v prejšnjih delih serije, se akcija "Heroji 3" odvija v fantazijskih prostorih sveta. Igralec dobi priložnost, da v notranjem procesu igranja upravlja znake, ki se imenujejo junaki. Za strateško komponento igre je značilno upravljanje vojaških enot. Med akcijo "Heroji meča in magija 3" lahko potujete po svetu iger, raziskujete različne lokacije in zajemate ozemlja drugih ljudi. Taktični trenutek igre predstavlja zmožnost boja z nasprotnikom v ločenem oknu igre. Čeprimerjati igro s prejšnjimi deli, lahko takoj poudariti številne prednosti, glavni, ki se tradicionalno imenuje urnik. Vsi modelki in teksture tretjega dela so bili popolnoma prenovljeni. Akcija "Heroji 3: v imenu bogov" z rezilom je zaradi te komponente postala veliko bolj prijetna.


Igra se je močno spremenila. Tam je bila uvedena ječo, pa tudi artefakt svetega grala. Prehod kampanje "Heroji 3" je prišel na novo raven, saj je obstajala novost, v kateri se je junak lahko boril z umetno inteligenco. Igra je bila prvič predstavljena v omrežju. V času svojega obstoja je postal najbolj priljubljen v svoji seriji. Po mnenju mnogih kritikov, "Heroes 3" je najbolj priljubljena potezna strategija na svetu.

Igranje

Igra je ideološko nadaljevanje prejšnjih dveh delov. Prehod akcije "Heroes 3: Breath of Death" je sestavljen iz bitk junakov, ki morajo premagati vojsko zlobnih pošasti. Igralnost je premikanje po strateških lokacijah, ki jih mora igralec ujeti in braniti med ploskvijo. Naselja so eden najpomembnejših sestavnih delov igre. Igralec lahko kupi izboljšave in obišče strateške objekte mest, obenem pa dobi izboljšave vojakov, junakov in to dejanje odpira nova močna uroka. Tudi iz podrejenih mest junaki prejmejo glavni dobiček za nadaljnji razvoj znakov ali zgradb. Na žalost gradnja novih mest ni predvidena z igranjem, vendar to ni potrebno, saj so ustanovljena naselja dovoljveliko.

Zaporedje in razvoj znakov

Žanr se imenuje sam, ker ima posebno strukturo. Glavna enota časa je tečaj, v katerem lahko igralec izvede le eno dejanje. V globalnem strateškem načinu je en korak en dan. V tem času igralec dobi možnost, da opravi največ eno izboljšavo za vsako od ujetih mest (možno je tudi nastaviti čas, do katerega se dan konča).
Na začetku bitke igralno okno premakne vzorec šahovnice. Iz obeh strani tega območja nadzirate svoje junake, potem pa morate premagati sovražnika.
Najbolj zanimiv trenutek kampanje "Heroji 3" v 5. delu se imenuje sistem za razvoj znakov. Sestoji iz pridobivanja izkušenj, dvigovanja ravni. Z vsako novo stopnjo lahko igralec izboljša lastnosti in moč svojega junaka in pridobi nove sposobnosti. Doživite izkušnje v številnih bitkah med parcelo. Njegova količina je neposredno odvisna od popolnega zdravja vseh ubitih enot. Če se igra odvija v omrežnem načinu, igralec ne prejme poraza žrtve. Z vsako novo stopnjo potrebujete več in več izkušenj za prehod na naslednjo stopnjo prenosa. Poleg nasprotnikov junaka prehod spreminja tudi veliko število nevtralnih enot, ki niso vključene v noben tabor igralcev. Običajno takšna bitja igrajo vlogo telesnih stražarjev rudnikov, včasih celo varujejo legendarne artefakte. Včasih nevtralne enote oblikujejo silo in varujejonevtralna mesta ali skupine vojakov. V igri so pasivni, toda ob napadu bo igralec brez obrambe. So potrebne v okviru kampanje rezila "Heroes 3", ki pomaga izboljšati značilnosti znakov, kot tudi seznaniti z igranja.

Značilnosti junakov

Znaki, ki jih igralec nadzira med kampanjo, igrajo glavno vlogo v "Herojih 3". Skupine premikajo na zemljevide in uporabljajo čarovnijo v bitkah. Lahko povečate njihovo moč z uporabo različnih artefaktov, kot tudi dvig ravni junaka. Z vsako novo stopnjo igralec dobi eno točko razvoja, odvisno od razreda junaka.

Parametri junakov

Moč igralca je odvisna od značilnosti značaja, ki so razdeljene na:
 • moč;
 • zaščita;
 • magija;
 • znanje.
 • Sila povečuje fizični napad, obrambo - obrambo, magijo - učinkovitost magije in znanje - rezervo manije.

  Igralna kartica

  Prostor, na katerem se odvija dejanje, je zelo velik. Kljub temu pa velik del - gore in gozdove, ki jih ni mogoče prenesti. Tako dobimo kartico, sestavljeno iz številnih vej, ki naredijo igro nekoliko bolj linearno. Vendar pa razvijalci niso naredili prehoda zemljevidov priložnostne operacije, zato so dodali skrivne lokacije, do katerih lahko dostopate, če uporabljate nenavadne poti. Prav tako predvideva oblikovanje zastojev, v katerih lahko igralci zaprejo druge enote. Igra je razdeljena na dve stopnji - podzemno in nadzemno. Za premikanje med njimi morate uporabiti vrata v ječo.

  Skrivnostiin bugs

  Če ste že igrali "Heroes 3", verjetno veste veliko o skritih skrivnostih, zapletenosti igre in seveda bogovih. Kljub temu pa je malo znanih čipov, med katerimi so naslednji:

 • Igralec lahko izboljša konjenico z uporabo zunanjega hleva.
 • Če pritisnete tipko, ne da bi jo spustili, kliknite na svojega junaka, pojavilo se bo okno s knjigo čarovnije. Ta skrivnost omogoča igralcu dvakratno uporabo magije v eni potezi. Sposobnost se izgubi, če je knjiga zaprta.
 • Nasprotnik, ki čuti sovraštvo, bo povzročil do 50 odstotkov več škode, če bo sam dobil do pol kratne izgube.
 • Zbrani artefakti "Angelska zveza" in "Prekleti oklep" omogočata uporabo čarovnije tudi z molkom
 • .
 • Enote, ki so blizu enogronov, prejmejo imuniteto pred napadi magije. ta reža je katera koli druga tema rodazhu njena cena bo enaka kot stroškovne postavke v polju z njim.
 • Sorodne publikacije