Pokemon Boyzel: Značilnosti lika in njegove značilnosti

Pokemon Boyzel je izmišljeni lik iz več-serijskega animeja "Pokemon". On je lastnik krzna oranžne barve. Njegov vrat je ovit z ovratnikom, ki ga lahko napihne bitje za udobnejše kopanje. Tačke so opremljene z modrikastimi plavutmi, rep pa se premika kot vijak s čolnom. Na obrazih Pokemon so madeži modre barve. Na splošno videz Pokemon močno spominja na naklonjenost. Vendar je prototip za lik vidra.

Značilnosti in značilnosti Pokemon

Za razlikovanje Pokemon Boyzel moškega od ženske, je treba paziti na hrbet znakov. Moški ima na hrbtu več belih lis, ženska pa samo ena. Boyzel je trmast Pokemon in vedno vztraja pri svojem stališču. Vendar je lik vedno topel in srčen do osebe, ki ima svojega trenerja. Pogosto predstavniki te vrste Pokemon živijo v bližini minljivih rek. Vakan Berry raje jede, v anime pa je navedeno, da Boyzel ne moti, da bi jedel z Oranom.


Nastop v animeu "Pokemon"

Prvič, ko se lik pojavi v deveti sezoni, pa je tam malo osvetlil in se ne spominja občinstva. Potem je Boiseel viden v 10. filmu, ko je Ash poskušal ujeti Pokemon z enim, vendar ga je ujel, izkoristil Pollup in tako rešil življenje. Boyzel je napad Pokemon, tako da sprva ni čudovito bitjeposlušal ukaz novega gospodarja, je bil zelo drzen poseben, nenehno hitel v bitko. Ko je bil Pokemon izgubljen, njegov trener je bil slabo razpoložen. Po nekaj časa so se junaki odločili za izmenjavo, ker je Ash bolj zavzel boj. Od tega trenutka je Pokemon z likom postal pravi prijatelj Ashe, ki mu pomaga, da postopoma zasluži točke.

Sorodne publikacije