Grafiti v "GTA: San Andreas": kaj je in kje je

GTA: San Andreas - ena najrazličnejših iger v seriji. Poleg zanimive zgodbe igralec prejme veliko dodatnih nalog, dosežkov in predmetov, ki so raztreseni po kartici igre. Poleg zbiranja skritih želv lahko v grafiki prikažete tudi grafite v "GTA: San Andreas".

Opis naloge

V prejšnjem delu serije "DTA" je igralec moral zbrati kipce. V San Andreasu so ti predmeti spremenili lupine. Poleg tega so se razvijalci odločili za uvedbo nove vrste zbiranja - slikanje grafitov. Bistvo je, da začetek igre govori o soočenju tolp iz Los Santosa. Ena od glavnih oblik boja med tolpami je osvajanje okrožij. Vsako območje je označeno s trdnimi risbami na stenah, ki pričajo o pripadnosti eni ali drugi skupini.


Grafiti v "GTA: San Andreas" je treba narisati za ekipo Grub Street, ki je glavni lik igre. Hero je na voljo samo ena vrsta napisa - Groove St 4 Life. Tudi na območjih boste našli drugo vrsto slike za vašo tolpe (zeleno). Poleg tega, na stenah hiš in ograj, lahko vidite grafiti iz Ballasov - lila barve, iz Vagosov - oranžne barve.

Kako začeti

Za začetek slikanja grafitov v "GTA: San Andreas", morate opraviti več misij v zgodbi. Začeti morate z nalogo Tagging Up Surf, v kateri vam bodo kolegi iz tolpe povedali, kako pomembno je spremljati ugled in avtoriteto ulice. Pomemben del te "podobe" je slikav svojem delu mesta.


Junak se pripelje do ene točke in pokaže, kako se barve grafiti. Nato bi Sidge poslikal več zgradb posamično. Igra vas takoj pozove, kako dobiti kartušo in začeti risati. Za to morate uporabiti kolesce miške, da najdete balon orožja. Z desno miškino tipko kliknite na zid. Nato pritisnite levi gumb miške, da začnete škropljenje barve. Po prvih grafitih v "GTA: San Andreas" vam bodo ponudili vožnjo po okolici in našli še nekaj.

Nadaljevanje

Med to nalogo ste se najprej srečali z Ballasom - opozicijsko skupino. Če ovirajo risanje na stenah, se lahko preusmerijo. Kjer so grafiti v "GTA: San Andreas" (eden prvih), obstaja več nasprotnikov. Če začnete risati, vas bo banda napadla. Da bi jih razpršili, morate barvo razpršiti po obrazu. Nasprotniki kašljajo eno uro in lahko dodate napis. Naslednji grafiti so na strehi stavbe. V tem delu naloge boste usposobljeni za vzpon ovir. Ko posnamete sliko, vas bo policija opazila. junaki se bodo morali znebiti preganjanja. Ko pride domov, Sidge izve, da bo prejel nagrade za slikanje vseh grafitov v mestu.

Nagrade za 100 risb

Treba je povedati, da so stenske poslikave na voljo le v prvem mestu Los Santosa, saj se tam dogaja vojna tolpe. V drugih mestih boste morali zbrati školjke. Ponašli boste vse grafite v "GTA: San Andreas", v hiši protagonista bodo stalna darila. Med njimi so AK-47 Molotovovi koktajli, TEN-9 in trim. Po potrebi jih lahko prevzamete. Ob ohranjanju napredka se posodabljajo zaloge orožja v hiši.
Druga nagrada je izboljšanje orožja v vaši tolpi. Če slikate grafite v GTA: San Andreas, lahko na ulicah članov tolpe Grub Street, ki streljajo z MP5 Desert Eagle in uporabljajo nože. Zato boste v boju za ozemlje in nekatere druge parcele pridobili nekaj prednosti pred drugimi skupinami.

Kje najti?

Zdaj pa govorimo o tem, kje so vsi grafiti v "GTA: San Andreas". Najti jih ni tako težko, kot se zdi. Dovolj je, da pazite in preučite vogale, ki so sumljive. V vsakem okrožju mesta je 1 do 11 risb. Večina jih najdete v vzhodnem Los Santosu. Najmanj (za 1 kos) na področjih Temple, Verdant-Bluffs, Winewood. Če najdete zahtevano število točk na enem področju, se lahko takoj premaknete na drugo. Obstajajo igralne karte, v katerih je prikazanih vseh 100 točk. Večinoma na takšnih karticah so prikazane doma, ki so poslikane sliko, ki jo potrebujete, in sami si morate ogledati stran ali kot. Redko se barva napisa zlije z ozadjem stene, zato bo iskanje slike enostavno. Grafiti v GTA: San Andreas je odličen način za raziskovanje mesta Los Santos in njegovih zalivov. Kdo ve, morda lahko pri teh krajih rešite življenje junakapregon policije ali sovražnikov.

Sorodne publikacije