Pregled HTC Desire 700 Dual SIM: opisi, specifikacije in pregledi

Konec leta 2013 je družba HTC izdala nekaj cenovno ugodnih in srednjeproračunskih modelov, namenjenih predvsem nekaterim azijskim in evropskim trgom. Med njimi je najvišji razred HTC Desire 700 Dual SIM. Naprava je opremljena z dvema aktivnima karticama SIM, velikim 5-palčnim zaslonom, BoomSound stereo zvočniki, ki jih pozna HTC One, ali je dovolj, da kompenzira dejstvo, da cena HTC Desire 700 Dual SIM in specifikacije niso zelo privlačni?

Konstruktivna izvedba

Če obstaja ena stvar, ki jo je podjetje naučilo storiti z NTS, je ustvarjanje lepih telefonov. Res je, da telefon HTC Desire 700 Dual SIM ni vrhunski, ampak izgleda zelo elegantno. Model ni zelo tanek (103 mm) in ne zelo svetel (149 g), vendar je v roki zelo priročen zaradi rahlo podaljšanega ohišja za takšen diagonalni zaslon. Omogoča relativno enostavno upravljanje z eno roko. Sijajni zadnji pokrov je precej spolzek in kot magnet zbira prstne odtise. Sprednji stereo zvočniki povečajo velikost naprave, zaradi česar je daljši od povprečnega 5-palčnega mobilnega telefona. Tako lahko postane ovira v žepu.

Naprava se ne razlikuje po monolitni konstrukciji. Pokrov HTC Desire 700 Dual SIM je izdelan iz plastike, ki posnema brušeno kovino. Odstranjuje se tako, da se odpre dostop do slotov za mikro SIM kartice, kot tudi do baterije, ki jo je mogoče po potrebi enostavno zamenjati. To ni tipično za tajvanskega proizvajalca, ampak zelo uporabna možnost.
Kakovost izdelave je robustna in stranskaGumbi se enostavno dotaknejo in kliknejo brez pogleda. Enako velja za označeni kapacitivni ključ pod zaslonom. Dve zeleni zvočniški rešetki na sprednji strani telefona (ena na vrhu in eno spodaj) ustvarjata raznolikost videza črnega stekla modela. Na hrbtni strani fotoaparata je krog modula kamere označen z zelenim obročem okoli njega. Zgornji rob pametnega telefona ima gumb za vklop in priključek za slušalke, na dnu pa je luknja za mikrofon in vrata micro-USB. Leva stran je prazna in na desni je le nastavitev glasnosti.

Komplet pametnega telefona vključuje:
 • vtičnico za stereo slušalke,
 • polnilnik,
 • mikro USB kabel,
 • garancijo in glasila.
 • LCD-matrika

  Zaslon HTC Desire 700 Dual SIM ima 5-palčni zaslon in ločljivost 540 x 960 slikovnih pik (qHD), kar je enako gostoti 220 t /palca. prikaže podrobnosti zaslona, ​​vendar dobro opravlja svoje delo. Po mnenju lastnikov je barva zaslona hladnejša, kot bi morala biti in bolj siva: svetlost (577 nits), kontrast (1: 1223) in odbojnost prednje plošče zadostujejo za uporabo Telefon je odprt na prostem, če sonce ne pride neposredno na zaslon, na splošno pa zaslon HTC Desire 700 Dual SIM izgleda poceni, vendar, če niste preveč izbirčni, ga lahko prenašate.

  Uporabniški vmesnik in ergonomija

  Programska oprema HTC Desire 700 Dual SIM temelji na operacijskem sistemu Android 412, vmesnik Sense UI 5.0 pa je nameščen nad operacijskim sistemom.Ta nadgradnja je bila uporabljena v številnih telefonih, začenši z NTS One in v cenejših napravah proizvajalca. Ključna značilnost programske opreme je čistejši pogled v primerjavi s starimi vmesniki proizvajalca in zbiralcem novic BlinkFeed, ki združuje sporočila za družabna omrežja in navpično drsni seznam, podoben preglednici. Programske opreme ni mogoče onemogočiti, plošča pa lahko postavite v skrajno desno, tako da ne moti. Uporabniški vmesnik Sense uporablja veliko število animacij in učinkov, zaradi česar njegovo delo ni vedno brezhibno. Pri premikanju med zasloni so majhne zamude, kar se ponavlja skozi vmesnik.
  Pametni telefon je prednaložen s programsko opremo Polaris Office, ki vam omogoča ustvarjanje in urejanje dokumentov Word, Excelovih preglednic in predstavitev programa PowerPoint. Obstaja tudi otroški način, ki ga lahko vklopite, če imajo otroci navado igranja s telefonom. V tem primeru lahko nastavite geslo in blokirate večino funkcij, ki jim omogočajo predvajanje iz posebej nameščene programske opreme. Aplikacija Scribble je primerna za ustvarjanje vseh vrst opomb. Lahko jih napišete ročno ali na tipkovnici. Če imate napravo, ki podpira povezavo HTC Media Link, lahko po povezavi s televizorjem na velikem zaslonu ogledate predstavnostne datoteke.

  Za uporabniški vmesnik je značilna barvna lestvica premoga, ki je manj drzna in živahna kot v telefonih Samsung in LG. V smislu funkcionalnosti je uporabniški vmesnik Sense dvoumen. Lastniki nisotako pogosto, da so pogosto uporabljene funkcije ponavadi globoko zakopane v meniju, in preprosta dejanja, kot je dodajanje bližnjice na namizje ali prilagajanje svetlosti zaslona, ​​so neupravičeno zapletena. Po drugi strani pa večina osnovnih, kot je telefonska aplikacija in sel, izgledajo dobro. Program za upravljanje stikov omogoča preprosto preklapljanje med zavihki. Tipkovnica je odlična - gumbi na zaslonu so veliki in prostorni.

  Dve SIM kartici

  Med glavnimi prednostmi povratnih informacij lastnikov HTC Desire 700 Dual SIM je prisotnost dveh mikro SIM kartic, ki sta aktivni. To vam omogoča, da sprejme klic na drugo kartico, pogovor z glavno, vendar hitro (največ 21 Mbps) hitrost prenosa zagotavlja le eno od kartic. Telefon ima aplikacijo za upravljanje dveh omrežij, ki vam omogoča, da določite boljšo režo za SIM, preimenujete kartice in jih tudi individualno omogočite in onemogočite.

  Procesor in pomnilnik

  Quad-core čipov Qualcomm Snapdragon 200 s frekvenco 12 GHz je procesor osnovne ravni, zato pričakujete, da visoka zmogljivost pametnega telefona ni potrebna. Za vsakodnevne aktivnosti je dovolj, uporabniški vmesnik pa dobro deluje, občasno pa se "zaljublja" med animacije. Proizvajalec je opremil telefon z 1-gigabajtnim OPERATIVNIM pomnilnikom, kar je dovolj, da ne manjka OPERATIVNI pomnilnik, čeprav pri zagonu ducata aplikacij pričakujemo neprekinjeno delovanje naprave. Zato pametni telefon omejuje lastnikovo zmožnost odpiranja samo 9 programovistočasno samodejno zapre stare. HTC Desire 700 Dual SIM ima samo 8 GB notranjega pomnilnika, od česar je le nekaj več kot polovica na voljo lastniku telefona, vendar pa obstaja tudi reža za micro-SD kartico z največjo zmogljivostjo 64 GB. Nič posebnega v opremi pametnega telefona ni. Dejstvo je, da danes obstaja veliko telefonov, ki so skoraj tretjina od Desire 700, vendar ponujajo višje specifikacije. Medtem ko gre za kakovost, lahko ta argument zavržemo, ker model ni dovolj visok, da bi stalo skoraj 300% več kot bolj zmogljivi modeli.

  Produktivnost

  Pogosto se rezultati preskusov pametnih telefonov ne bi smeli upoštevati, ker le redko kažejo dejansko zmogljivost. To velja za Desire 700, saj pri njegovem delu ni posebnih težav. Vendar pa kljub vse odločenosti, da jih ignorirajo, v nekem trenutku, da pogled na številke še vedno. Brez pretiravanja lahko rečemo, da je težko priti do bolj nesrečnih rezultatov, kot jih je pokazala Desire 700, predvsem zaradi visokih stroškov. Na primer, pri testu AnTuTu naprava doseže manj kot 11.000 točk, Quadrant Standart - manj kot 3400, in 3DMark Ice Storm - približno 2400.

  Internetne in komunikacijske zmogljivosti

  Glede na uporabniške ocene, težave z brskanjem po internetu HTC Desire 700 Dual SIM ne čuti - drsenje, pomikanje in skaliranje se proizvajajo razmeroma hitro in brez večjih zamud. Podjetje omogoča, da onemogoči Adobe Flash s trenutne strani v spustnem meniju. Poleg tegaPametni telefon podpira Wi-Fi standarde a /b /r /n, Bluetooth 4.0 z aptX, GLONASS in GPS, FM radio in DLNA. Aplikacija HTC Connect skrbi za brezžično prenašanje večpredstavnostnih vsebin iz telefona v domači ali avtoradio in televizijo.
  HTC Desire 700 Dual SIM: Specifikacija fotoaparata
  Tajvansko podjetje je pametni telefon opremilo z dobrim 8-megapixel slikovnim senzorjem, ki ga podpira LED bliskavica. Glavna in 21 milijona slikovnih pik sprednja kamera zagotavlja osvetlitev senzorja. Glavni 28mm objektiv ima zaslonko f /2.0. Programska oprema pametnega telefona skuša agresivno zatreti hrup, kar močno zmanjša podrobnosti fotografij, ki jih posname glavna kamera. Glede na povratne informacije uporabnika, slike, posnete v običajnem dnevnem in sobnem prostoru, so videti kot slike, saj algoritem izniči vsako površinsko teksturo, zaradi katere je videti kot poteze čopičev. Ta učinek je okrepljen pri šibki svetlobi in kljub relativno nizki ravni hrupa se fotografije izkažejo za slabe. Vmesnik aplikacije kamere je ena izmed najboljših lastnosti HTC Desire 700 Dual SIM Rus, saj ponuja drsne gumbe za fotografije in video posnetke na istem zaslonu kot različne barvne učinke, vključno s HDR ali panoramskim. Telefon zagotavlja skoraj takojšnjo pripravljenost po vsakem posnetku v normalnem načinu. Prizori na fotografiji so nekoliko temnejši kot v resnici. Če želite to popraviti, morate povečati osvetlitev ali uporabiti način HDR. Zadnja možnost zahteva dolgo obdelavo, zato ni primerna za spontane posnetke. Fotografije se natančno prenašajobarve in odtenki izgledajo realistično. Jasnost slike je standardna za 8-milijona slikovnih pik in je boljša od 4-milijona slikovnih pik HTC One, vendar slabše kot vodilni modeli. V prostoru, v slabih svetlobnih pogojih, hrup ostaja pod nadzorom in barve izgledajo na splošno natančne. LED bliskavica pa se ne spopada s problemom osvetlitve tudi na razdalji 5 m. Glede na povratne informacije uporabnika je video posnetek v ločljivosti 1080p enakomerno in lahko celo posnamete slike med snemanjem videa. Vendar pa hitrost sličic ne presega 22 dpi v oblačnem dnevu pod odprtim nebom in v zaprtih prostorih. Poleg tega se zdi, da fotoaparat pri snemanju panoram manjka okvirje, slika pa postane temnejša kot v resnici, zato je tu potrebna tudi izpostavljenost.

  Multimedija

  Urejanje - glavna značilnost galerije NTS. Fotografije lahko pošljete neposredno na več spletnih mest, tudi neposredno v družabna omrežja. Poleg tega lahko naredijo kolaž s programom Zoe, ki se samodejno poveže z video posnetki, doda barvne učinke in doda glasbo, da pridobi bližnjice, ki jih je mogoče prenesti v HTC Share, da bi uživali v svetu. Predvajanje videa je zelo dobro zahvaljujoč relativno velikemu zaslonu. Toda kljub dostojnemu barvnemu prenosu ostrina trpi zaradi nizke ločljivosti. Predvajanje glasbe z vgrajenim predvajalnikom spremlja samodejni prenos naslovnic albuma, izvajalca in besedila, kadar koli je to mogoče. Uporabnik ima vgrajenoSistem za prepoznavanje skladbe SoundHound. Oba BoomSound ojačevalnika zagotavljata izjemen glasen in jasen zvok. Omogočajo vam, da takoj ciljate na izdelke HTC na morje telefonov s povprečnimi avdio viri. Vendar ta model ne ponuja izenačevalnika. Izhodna napetost avdio priključka je 069, glasnost stereo zvočnikov pa 79 dB. Kartica HTC Desire 700 Dual SIM predvaja datoteke MPEG-4 XviD in AVI do 720p brez kakršnih koli težav, vendar iz nekaterih razlogov predvajalnik ne podpira DivX, tako da boste morali gledati videoposnetek v tej obliki in uporabiti trgovino Play in namestiti tretjo stran dodatek

  Kakovost klica

  Ojačani zvočnik na sprednji plošči služi ne samo za glasbeno oblikovanje improviziranih zabav, temveč tudi za sprejemanje klicev. Glede na povratne informacije uporabnika se glas sogovornika sliši glasno in jasno, brez popačenja. Kakovost zvoka je dvakrat pomembna v napravi z dvema mikro SIM karticama, zato so lastniki zadovoljni, da prejemnik sliši dobro in čisto zvonjenje. To pomeni, da je pametni telefon eden najboljših telefonov s tako funkcionalno zmogljivostjo, če ga ne zamenjuje odsotnost drugega mikrofona, ki oddaja hrup, kar lahko na primer povzroči težave na prometnih ulicah.

  Baterija

  Ponudnik litij-polimernih baterij z zmogljivostjo 2100 mAh proizvaja veliko količino polnjenja, saj trdi, da zagotavlja 115 ur pogovora 3G in več kot tri tedne (582 ur) v stanju pripravljenosti. To je zelo dober indikator vzdržljivosti - telefon HTC Desire 700 Dual SIM vam omogoča, da ostanete živi ves dan.Glede na uporabniške ocene je življenjska doba baterije pri 200 nits v povprečju 6 ur 22 minut.

  Zaključek

  Tisti, ki iščejo dober telefon z dvema mikro SIM karticama, naj ta model postavijo v zgornji del seznama kandidatov za nakup, saj gre za napravo z odlično kakovostjo zvoka in stereo zvočniki. HTC Desire 700 Dual SIM, cena med $ 400 in $ 480, je zato neposredna konkurenca napravam, kot so OneDual, One Touch, Alcatel One Touch, Sony Xperia C. Na splošno, tudi z najboljšimi pametnimi telefoni Dual SIM Ta model ima nekaj, kar je zelo cenjeno - ponuja možnost razširitve pomnilnika in zamenjavo baterije, odlično kakovost zvoka in vreden fotoaparata. Če je pripravljenost prenesti majhno gostoto slikovnih pik, video posnetek z nizko hitrostjo sličic in majhno količino notranjega pomnilnika, je Desire 700 ena najboljših razpoložljivih možnosti.

  Sorodne publikacije