Minigan ID in Unturned: Kako dobiti najmočnejše orožje?

Hell's Fury je minigan, ki ga lahko najdete v igri Unturned. To je eden izmed najmočnejših in najbolj redkih vrst orožja, zato ga boste zagotovo želeli dobiti. Vendar pa to ni tako preprosto, zato morate ta članek podrobneje prebrati. Dejstvo je, da boste tukaj dobili ne samo osnovne informacije o tej vrsti orožja v tej igri, ampak tudi izvedeli, kako jo dobiti, in dobili tudi ID minigana v Neokrnjeni. Kaj je to in zakaj ga potrebujete? No, pojdite na branje, da dobite odgovore na vsa vaša vprašanja.


Kaj je to orožje?

Torej, preden se naučiš vse o ID-ju minigana v Unturnedu, se moraš ukvarjati s samim orožjem. Ta pištola spada v razred legendarnih, to je, kot je bilo že povedano, eden najboljših v tej igri. V eni posnetki strojnica vsebuje 250 krogov, tako da lahko izvajate dolgotrajno neprekinjeno fotografiranje. Kako izračunati, koliko lahko ustreliš brez prekinitve? Zanašajte se na dejstvo, da iz tega orožja držite 12 in pol posnetkov na sekundo. V skladu s tem boste lahko brez prekinitve streljali dvajset sekund, preden se izteče orožje vašega orožja. Glede na domet minigana je 150 metrov, kar je precej veliko, še posebej, če morate odganjati iz množice zombijev. Tako imate zdaj popolno idejo, zakaj se ta strojnica smatra za eno najboljših orožij v igri. Torej je čas, da ugotovimo tudi identifikacijsko številko minigana v Unturneduobravnavati tudi, kako ga doseči na druge načine.


Pridobivanje minigana

Glede na to, kateri zemljevid igrate, se bo lokacija minigana spremenila. Na primer, v Nemčiji ga lahko najdete v vojaški bazi v Schwarzwaldu, medtem ko se v Rusiji pojavi v skladišču 22, pa tudi občasno v drugih vojaških bazah. Nemčija in Rusija sta državi, kjer lahko najdete minigana v prostem dostopu. Kar se tiče drugih držav, boste morali poskusiti, saj lahko dobite le v skladiščih, ki se pojavijo med posebnimi dogodki. Vsaka država ima nabor točk, v katerih se ta objekt lahko pojavi, tako da ne boste mogli uganiti, kje in kdaj se bo to zgodilo. V skladu s tem je nemogoče samo pričakovati minigana, potrebujete veliko sreče, da ga dobite. Vendar to ni edini način. Ste že kdaj slišali za ID-je neprekritih postavk? Minigun je mogoče dobiti z enim od teh identifikatorjev.

Identifikacijska številka

Identifikacijska številka Minigan v neokrnjeni obliki je identifikacijska številka, ki se uporablja za prikaz predmeta v igri. To je del kode igre, na katero lahko vplivate s pomočjo posebnega ukaza, ki je vnesen v konzolo. Če poznate ta ukaz, lahko vsak element takoj in brez truda dobite. Ampak za to morate poznati identifikator subjekta. Je kdo v ID-ju minigana v Unturned? To je niz številk 1364. Če te številke uporabite skupaj z ustreznim ukazom, potemtakoj boste pripravljeni na uporabo strojnice na razpolago. Kot lahko vidite, je identifikacijska številka Minigun v neokrnjeni obliki zelo pomembna informacija, ki jo boste morda potrebovali v nujnih primerih.

Sorodne publikacije