Kako ujeti uro v CS: GO - navodila

CS: GO je strelec za več igralcev in ena izmed najbolj priljubljenih dosedanjih kibernetskih športnih disciplin. Da bi uspeli in izboljšali svoje igralne sposobnosti, mnogi igralci računalniških iger preživijo več deset ur na teden za računalnikom. CS: GO ima velike turnirje z velikimi nagradami. Razvijalci valov distribuirajo strelec preko lastne storitve Steam, ki ne samo, da lahko udobno kupi igre in komunicira z drugimi igralci, ampak tudi spremlja statistiko ur in dosežkov. Ugotovimo, kako ujeti uro v CS: GO.


Vse različice goljufij

V tem članku bodo upoštevane le zakonite in dovoljene metode. Uporabiti jih morate samo zato, da ne prejmete prepovedi računa v storitvi "Step" celo življenje. V tem primeru boste morali ustvariti nov račun za igro in ponovno kupiti. Treba je opozoriti, da CS: GO ni svoboden, zato ni verjetno, da bi se nezakonite metode upravičile. Torej, za uro v CS: GO, uporabite eno od metod:
 • skozi igro;
 • z uporabo posebnega programa;
 • skozi ukazno vrstico.
 • Preučimo vsako metodo v obliki navodil po korakih.

  Goljufija na igri

  Prva možnost ne zahteva dodatnih dejanj in programov, vendar pa bi morali imeti dovolj prostega časa in zanimanja za ujemanje v CS: GO. Ta možnost se ne šteje za najhujšo, saj boste med igro začeli bolje razumeti mehaniko, izboljšali svoje osebne požarne zidove in tako naprej. Vendar, če steZanimive statistike so samo čas, ki je bil porabljen v igri, lahko zaženete CS: GO in ga zrušite. Če želite to narediti, potrebujete zelo močan računalnik, tako da delo v ozadju igre ne moti normalnega delovanja sistema. Prav tako morate biti pripravljeni, da pustite računalnik vklopljen dolgo časa.


  SAM

  Program Steam Achievement Manager ne bo samo pomagal prebuditi časa, temveč tudi doseči hitre dosežke v igri. Če želite to narediti, prenesite brezplačni pripomoček in ga namestite. CS: GO ni treba namestiti. Zaženite program in naredite naslednje:
 • Poiščite seznam CS: GO in dvakrat kliknite nanj.
 • V tem primeru se bo zasuk začel takoj. Čas bo dodan, kot če bi res igral strelec.
 • Na ta način lahko delate v nekaj igrah hkrati. Vendar bodite previdni, saj lahko število ur v žičnih igrah preseže število ur na teden, kar povzroči malo verjetnih številk v vašem profilu. Verjetno ne boste dobili prepovedi, vendar bo goljufija vidna s prostim očesom.
  Ukazna vrstica
  Za hitro pomikanje ur v CS: GO z ukazno vrstico naredite naslednje:
 • Z desno miškino tipko odprite lastnosti bližnjice igre.
 • Vnesite naslednji parameter: - textmode -nosound -nopreload -noshader -console -nojoy -noipx -nocrashdialog -sw -noborder.
 • Shranite spremembe in zaženite igro.
 • Počakajte, da se prikaže okno ukazne vrstice, ki označuje, da se je igra začela.
 • Pri uporabite metode, se ne zatekajo k pomoči programov tretjih oseb in ne naložite računalnika z zagnano igro. Celoten zvitek se pojavi v ozadju. Upajmo, da zdaj veste, kako ujeti uro v katerokoli igro iz trgovine Steam, vključno s CS: GO.

  Sorodne publikacije