Kot v Weberyju, pošljite pesem: koristne informacije

Sodobni kurirji iz leta v leto postajajo vse bolj prefinjeni in njihova velika funkcionalnost omogoča udobno komuniciranje, kar omogoča izmenjavo ne le besedilnih, temveč tudi večpredstavnostnih datotek. Možnost pošiljanja videoposnetkov in pesmi je postala pomembna značilnost mnogih glasovnih sporočil. Kljub temu obstajajo določene omejitve, zato je zaželeno poznati nianse, s katerimi je enostavno poslati pesem "Weibery".

Pošiljanje pesmi "Weibery": navodila po korakih

Pred pošiljanjem pesmi na Weber je treba opozoriti, da mora biti predlagana datoteka v pomnilniku naprave. Za pošiljanje datoteke sledite spodnjim navodilom.


 • Odprite komunikacijsko nit, kamor bo pesem prenesena, ali ustvarite novo.
 • Na dnu zaslona po nastanku podružnice bo v polju, kjer se vnaša sporočilo. Na strani mora biti slika "+", ko se klikne, se odpre ustrezni meni.
 • Po odprtju menija bo uporabnik imel možnost izbrati obliko pošiljanja datoteke. Če želite poslati pesem, morate izbrati »Glasba«.
 • Pomembno je določiti ukrep, saj ima pri določanju oblike datoteke posebno vlogo.
 • Izberite medijsko datoteko in pošljite sporočilo s klikom na gumb "Pošlji".
 • Po izvedenih akcijah se izbrana skladba samodejno dostavi naslovniku. Glede na postopekKorak za korakom pošiljanje pesmi v messenger, je treba opozoriti, da korak-po-korak navodila bo tudi rešiti problem, kot na "iPhone" v "Weber" poslati pesem.

  Težave pri pošiljanju predstavnostne datoteke

  Včasih lahko pride do težav s skladbo "Weibery", čeprav so upoštevana vsa priporočila. To pogosto ni posledica omejitev glasnika. Na primer, ime mape je nepravilno. Pri tem je treba upoštevati, da morajo imena vseh map na napravi vsebovati le latinske črke, sicer "Weber" preprosto ignorira.

  Sorodne publikacije