Kako se prijaviti v iCloud z navodili po korakih

Zaradi pospešenega razvoja tehnologije in komunikacij morajo ljudje hitro in učinkovito dostopati do svojih podatkov. Dolgo časa je bila nameščena povezava med računalnikom in telefonom. S pomočjo tehnologij v oblaku lahko vsakdo prenese informacije na katero koli razpoložljivo napravo. Najsvetlejši inovator na tem področju je Apple s projektom iCloud. Družba je združila vse svoje naprave z enim skupnim omrežjem in oblakom, kjer so shranjene datoteke in informacije, ki jih je prenesel uporabnik.

iCloud - Kaj je to?

Za udoben prenos in shranjevanje datotek je razvila storitev za shranjevanje v oblaku. Natančneje za Apple zadevo, iCloud oblak skladiščenje. Na Appleovih izdelkih je ta funkcija že vgrajena. Zaradi nenehnega posodabljanja družba spremlja sodobnost storitve in zagotavlja uporabnikom celodnevno podporo.


Kaj potrebujem za shranjevanje iCloud in oblak

Shranjevanje v oblaku shranjuje datoteke in dokumente različnih formatov: od fotografij do koledarskih beležk. Ta funkcija bo zelo primerna za tiste, ki imajo v lasti dve ali več naprav. Če želite začeti, morate ugotoviti, kako se v računalnik in druge naprave prijavite v iCloud. Mnogi lastniki pametnih telefonov naložijo videoposnetke in fotografije v oblak, ker imajo določeno količino pomnilnika. Ker te datoteke pogosto zasedajo večino pomnilnika, uporabniki iPhonea na ta način sprostijo prostor. Ni manj pomembnih informacijsebe in pošto.

Kako se z brskalnikom prijaviti v iCloud z vašega računalnika

To je najpogostejši in najpreprostejši način, da v brskalnik vstopite v brskalnik v katerem koli operacijskem sistemu.
 • Za dostop do shrambe v oblaku pojdite na uradno stran iCloud.
 • Pred vnosom v iCloud iz računalnika bo uporabnik pozvan, da od njega vnese Apple ID in geslo. Vneseni Apple ID se mora ujemati z računom v napravi iPhone. To je potrebno, da se sinhronizacija podatkov izvede neposredno v povezavi "Računalnik - iphone"
 • Če se uporabnik uspešno prijavi v sistem za shranjevanje v oblaku uporabnika, bo preusmerjen na glavno preglednico iCloud.
 • iCloud za Windows

  Če se nameravate redno prijavljati v iCloud, je priporočljivo prenesti aplikacijo za Windows. Aiklaud se lahko namesti samo na operacijske sisteme, začenši s sedmo različico "vetrov" in zgoraj. Pripomoček se prenese na isto uradno spletno mesto, kjer je uporabnik vnesel svoj zgodnji Apple ID.


  Po prenosu namestitvenega programa odprete program po standardni namestitvi. Morda boste morali znova zagnati računalnik, da bodo spremembe začele veljati. Ko se namestitev konča, odprite stari program. Uporabnik se mora prijaviti z vnosom v okno, ki se je pojavilo na njegovem Apple ID-ju in njegovem geslu. Ko izpolnite vsa polja, kliknite gumb »Vpis«. Če so vsi podatki pravilno vneseni, se prikaže okno, v katerem se prikažejo štirje deli in lestvica "iCloud Storage". V programu lahko nastavite mestonaložite fotografije iz pretoka fotografij v osebni računalnik in nadzorujete količino pomnilnika v aplikaciji iCloud. Če želite zapustiti program, se bo pojavilo pojavno okno, v katerem bo navedeno, da bodo vsi podatki iz iClouda odstranjeni iz računalnika.

  Funkcije iCloud

  Glavna funkcija storitve v oblaku je osredotočena na uradno spletno stran. Ko se prijavite prek vašega ID-ja Apple, bo glavni meni sestavljen iz 11 razdelkov:
 • iCloud mail. V njem lahko klepetate, pošiljate in prejemate e-pošto od uporabnikov.
 • Stiki. Vsebuje vse stike uporabnikov, ki so vključeni v stike na iPhone. V tem razdelku lahko shranite vse trenutne stike v osebni računalnik v načinu vCard.
 • Koledar. Uporabnik si lahko ogleda koledar z lastnimi oznakami in opozorili ter jih po potrebi doda in uredi. Novi podatki se takoj prikažejo na napravah, priključenih na iCloud, z edinstvenim Apple ID.
 • Fotografija. Najbolj obiskan odsek uporabnikov. Tukaj si lahko ogledate datoteke, ki ste jih prenesli zgodaj prek telefona ali katere koli druge naprave. Fotografije in videoposnetke lahko prenesete v računalnik. Prav tako lahko konfigurirate zasebnost teh datotek, na primer določite nekaj od njih odprtega dostopa. S pomočjo sinhronizacije podatkov si lahko datoteke ogledate na kateri koli napravi in ​​nastavite samodejno nalaganje fotografij in videoposnetkov v računalnik.
 • iCloud Drive. V tem razdelku so shranjeni dokumenti, ki so bili ustvarjeni v različnih aplikacijah. Dostopajte do njih, jih urejajte in prenašajteDokumenti se prenašajo preko iCloud Drive.
 • Opombe. Po vstopu v ta razdelek lahko uporabnik ustvari različne vnose, sezname z nalogami.
 • Opomnik. Analogna rubrika "Opombe", v kateri lahko ustvarite redne dogodke in aktivne dogodke. Uporabnik bo obveščen o začetku dogodka. Sporočilo lahko po potrebi konfigurirate v istem razdelku.
 • Strani. Eden od treh pripomočkov iWork, kjer lahko uporabnik ustvarja, ureja in dela z besedilnimi dokumenti.
 • Številke. Uporabnost za ustvarjanje tabel, grafov in grafikonov. Posebnost tega orodja, za razliko od analogov, je privlačen zaključek rezultatov
 • Keynote. Program za delo s predstavitvami. Uporabnik lahko udobno prisostvuje preko katerekoli naprave Apple.
 • Moji prijatelji. Razdelek, ki vam omogoča zbiranje informacij o lokaciji prijateljevih uporabnikov. To je mogoče, če uporabnika delijo z geografsko lokacijo.
 • Poiščite iPhone. Ta aplikacija omogoča iskanje izgubljenega ali ukradenega telefona. Za stabilno delovanje mora biti v telefonu aktivirana funkcija istega imena in zaželeno je, da je geslo nastavljeno. V primeru izgube telefona lahko uporabnik prikaže sporočilo na iPhoneu ali popolnoma izbriše vse podatke, tako da za vedno zaklene telefon.
 • Nastavitve. V tem razdelku lahko upravljate sinhronizacijo kopij in varnost drugih naprav, ki so povezane z iCloud.
 • Nabor teh funkcij je na voljo, ko se je uporabnik odločil, da se prijavi v iCloud iz računalnika in iz računalnika.prenosni računalnik

  Pomnilnik za iCloud

  Kot pri vseh drugih shrambah v oblaku, ima iCloud omejeno količino pomnilnika. Apple vsem lastnikom Apple ID-ja omogoča do 5 GB brezplačne uporabe. Tarifni načrti za količino pomnilnika:
 • 5 GB brezplačno
 • 50 GB - 59 rubljev. na mesec
 • 200 GB - 149 rubljev. na mesec
 • 2 TB - 599 rubljev. na mesec
 • iCloud in iPhone

  Mnogi uporabniki vedo, kako se z računalnikom prijavijo v pomnilnik iCloud. Koristne in očitne informacije so, da se lahko izvede neposredno iz iPhonea. Poleg tega so vgrajene funkcije iCloud, kot so sinhronizacija in varnostno kopiranje, zelo uporabne za uporabnike. Aktivna sinhronizacija podatkov omogoča oddajanje stikov, beležk, iCloud-pošte, koledarjev in fotografij v oblaku. Funkcija varnostnega kopiranja pomaga shraniti in poslati oblaku konfiguracijo shranjenega sistema. Nekateri imetniki iPhone bodo raje vklopili samodejno kopiranje (aktivirajo ga Wi-Fi in polnjenje iz omrežja).

  Kaj storiti, če ste pozabili svoj Apple ID

  Kako se prijaviti v iCloud, če ste pozabili geslo ali ID? - neprijetna situacija, ki se lahko zgodi vsem.
 • Če imate vhod na iphone, lahko vidite ID v nastavitvah telefona.
 • ​​
 • Če se identifikator imena ne spomni, potem ima uradna stran povezavo za obnovitev gesla. Uporabnik mora navesti Apple ID registriranega nabiralnika ali vprašanja za preverjanje odgovora.
 • Na žalost brezID skladišča bo nedostopen, saj vnos oblaka iCloud iz računalnika ali drugih naprav ne bo deloval.

  Sorodne publikacije