Skala v Skyrimu je zrasla: opis lokacije. Kje najti Barentsove kamne?

Nedaleč od mesta pod imenom Markart se nahaja lokacija "Starejša skala". V Skyrimu so to mesto izbrali vračarji in Izgoy. Poleg tega je tu mogoče najti enega od 24 Barentsovih kamnov. Ponujamo vam podroben opis te lokacije in njenih gostov!

Opis stolpa

Kako priti do skale Babskaya v Skyrim? Moram iti severozahodno od mesta Marcart. Do trdnjave Izhoyev je mogoče priti samo skozi trdnjavo Wiedom. Mimogrede, v teh nordijskih ruševinah junaka bo deset izopražnikov, med katerimi je eden redkih predstavnikov avtohtonih prebivalcev regije - raven Srca sramote Veresovy srca. Potem ko bo Dovakin gostil Wiedom Stronghold, bo na lokaciji "Rise of the Rock". Vojaška posadka ni zelo velika, igralec se bo srečal s tremi izobčenci, od katerih je eden čarovnik. V zgornjem delu lokacije Dovakin čaka na nevarno past - ogenj, ki uporablja kamne duš. Tukaj je tudi kneznica Dracula. In še vedno, glavni lik lahko najde besede na vrhu skale Babskoye do stene z novim zmajevim krikom - "Strah".


Ko govorimo o tem, kako priti do Babskine skale v Skyrim, je treba opozoriti, da obstaja še en način: treba je kupiti konja in ga obiskati na trdnjavi Vitema v gorah. Če to storite na desni strani, boste prišli neposredno do mesta, kjer se nahaja mesto - prav v tacah do Dracule.

Kdo je Dracula?

S tem vračom se bo protagonist moral soočiti s "drobci nekdanje slave" med iskanjem. Ni preprostoDrakula je simbol sleparja, ki se je naselil v Babski skali. V Skyrimu je znana kot naslednik čarovnice, član Shavekeepers, ki je varovala Nutcracker od Razor Merwes. Generacije so se spremenile, artefakt je prešel iz prvega otroka v drugega, tako da se je Nursery pojavil v drhtečih rokah Dracule. Ta pustinjak je zapustil mesto leta 174, takoj po tem, ko je bila zatrta Izhojeva, in se naselila v Babski skali.


Predmeti in artefakti

Katere predmete lahko najdete na tej lokaciji? Prvič, to je seveda Nutcracker iz Razor Merwes. Obstajajo tudi črni kamni duš - ponavadi ne več kot dva kosa. Ljubitelji alkimije bodo navdušili knjigo "Lunch Game", ki jo je mogoče enostavno najti v stolpu pred vzvodom. Poleg tega lahko najdete na lokaciji "Mature Rock" v Skyrim Stone Barentsu.

Iskalci, povezani s skalami: "Dela Shalidorja"

Ta lokacija je lahko ena od tistih, v katerih je lahko prehod sevalnega iskanja "dela Šalidorja". Dejstvo, da se to iskanje ponavlja, izdaja Orc-Mage Urage Gro-Shub. Ko boste našli knjigo, potreben orc, na ravni prsnega koša, jo boste morali vrniti knjižničarju, in šele po enem igralnem dnevu prevzeti prevod publikacije. Kot nagrado bo Dovakin prejel tri zvitke, ki bodo povečali spretnost ene od šol magije.

"Poglejte pod vsak kamen"

Ko greste na lokacijo "Stature Rock" v Skyrim, boste lahko odkrili enega od Barentsovih kamnov, ki je potreben za to potovanje. Ko zberete vse artefakte in postanete polniČlan Guild of Thieves, morate najti krono Barentsov in iti z njo v Veks, da zaslužite nagrado.

"Odlomki nekdanje slave"

Da bi dobil to iskanje, bo protagonist moral iti v Muzej mitološke zore. Tu se mora sestati s svojim lastnikom in se pogovoriti z njim. Mimogrede, bo povabil junaka takoj po doseganju 20. stopnje. Našel bo brca in to se lahko zgodi v vsakem naselju. Muzej se nahaja v mestu Dunstar. V bližini vrat junaka se bo srečal s silami, ponudil bo, da vstopi v prostor in se seznani z razstavo. Sila Dovakinu pripoveduje o krizi pozabe, vlogi kulta mitske zore. Povedal bo in preganjanje, ki mu ga je ta kult podlegel. Junak bo razumel - Force je zelo ponosna, da lahko zbere vse predmete, ki so ostali po uničenju kulta. Ni mogel dobiti samo enega artefakta - Palčka Mervusove britve. Glavni protagonist spozna, da je bilo po tem, ko je bil kult uničen, orožje razdeljeno na tri dele. Zdaj so ti fragmenti zaščiteni s "Razor Guardians". Sila bo Dovakinu ponudila dostojno nagrado za iskanje vseh fragmentov artefakta.
Najlažji način, da dobite ročaj, je bodalo, ki je v leseni čepici iz mesta Morfal - Jorgen. Razdrobljenost rezila bo razkrila protagonista utrjenega Thrust Bowena, ki ga je ujela Orochova tolpa. Razbitina je v vodji razbojnikov. No, triki artefakta lahko najdete na lokaciji "Stature Rock". Ko zberete vse dele bodala, morate iti k Sili in ga dobitinagrado

Sorodne publikacije