Kako dati "flare" igralcu "Maincraft": ekipe

Lastniki strežnikov v Minecraftu iščejo različne načine za zaslužek za vzdrževanje strežnika. Vtičnik, imenovan "Flay", je primeren tudi za to dejavnost ali samo za zabavo. Kaj naredi ta plugin, kako dati "fly" igralcu "Maincrafts", bomo razumeli spodaj v članku.

Kaj je flush in zakaj

Kako dati "ploskanje" igralcu "Maincraft" in kaj to pomeni? "Flay" v angleščini pomeni "polet", tako da bo skrbnik z namestitvijo brezplačnega vtičnika na strežnik različnim igralcem omogočil, da letijo. Da, lahko letite z goljufom, potem pa anti-chit blokira igralca, ta metoda pa je popolnoma varna in jo osebno da administrator ali zaupanja vreden član strežnika, na primer: moderator, Vipom. Ta funkcija na strežnikih administratorji prodajajo igralcem za 25-50 rubljev na mesec in blokirajo napadni način v tem načinu, tako da se kemija ne izkaže. In najbolj presenetljivo je, da je ta funkcija kupljena veliko. Vendar pa mnogi skrbniki, ne da bi namestili vtičnik, poskušajo temu igralcu dati priložnost, da ne morejo storiti ničesar, in postavljajo vprašanja o tem, kako dati igralcu "glavnino" na svojem strežniku v načinu preživetja.


Način letenja, vtičnik in funkcije

Namestitev vtičnika za letenje je zelo enostavna in vsak skrbnik se bo odločil, morate najti vtičnik in prenos iz zaupanja vrednega spletnega mesta, na primer - iz "Maincrafts Mods". Prepričajte se, da je prenos točno tista različica, ki jo zahteva strežnik.To pomeni, da če je strežnik različice 1.9, morate vtičnik prenesti posebej za to različico. Tehta ne toliko. Ampak še vedno, po namestitvi plug-in, kako dati "letenje" za igralca "Maincraft"? Katere ukaze morate uporabiti in dolgo časa upoštevati ta način? Vse to je v članku nekoliko nižje.


Ekipe, način letenja za igralce

Po namestitvi plug-ina lahko vsak igralec dobi način letenja, tudi če je trenutno na strežniku. Po vstopu v ekipo, celo mesec dni, če igralec odide na strežnik, bo imel možnost leteti. Obstajajo tudi vtičniki, ki vam pomagajo pri prilagajanju dolžine leta, to pomeni, da bo po enem dnevu let iz igralca izginil in druge funkcije. Kako dati "fly" igralcu "Maincraft", je ukaz naslednji: 1. /fly ime /vzdevek igralca. Ta koda je najlažja, morate samo vstopiti v klepet z /seznaniti in vse, igralec bo lahko letel. Za preklic leta morate ta ukaz ponovno vnesti. Samo bodite previdni, če je igralec v zraku, ko je odklopljen, pade na tla, najverjetneje bo umrl. 2. /giftfly vzdevek - spet enostaven način za zastave. Ponovni vnos ukaza bo prekinil let.

Sorodne publikacije