Claude iz "GTA 3": Popolna biografija lika

V igri GTA 3 je protagonist Claude, ki mu je uspelo pridobiti pozornost številnih ljubiteljev industrije. Ta tihi fant je preživel zanimivo zgodbo, v kateri ni bil le korak stran od smrti. Uspelo mu je preživeti. Če želite izvedeti več o biografijah in drugih značilnostih lika, preberite gradivo v članku.

Videz

Claude Skins v "GTA 3" so na voljo samo v različici za osebne računalnike. Kot standard, junak nosi črno usnjeno jakno, spodaj pa majico iste barve. Hlače so temno zelene, modre superge z belimi vložki. Ima kratke črne lase, pogled in belo kožo. Ko je bila izdana PC verzija, so se razvijalci odločili, da bodo navdušili oboževalce z alternativno opremo. Ima rjavo jakno, bele superge in modre kavbojke na nogah. V tej različici nosi brke, ki nekoliko spremenijo dojemanje junaka. Alternativni pogled ni potreben, igralci lahko zamenjajo Claudeovo hišo v igri.


Operacija z imenom

Claude v "GTA 3" deluje kot anonimni značaj. Nihče v zgodovini ni nikoli izgovoril svojega imena. To lahko povzroči paniko med sedanjimi navdušenci v industriji, saj se mnogi radi poosebljajo s centralnim likom pod svojim nadzorom. Pomanjkanje imena je taka uganka. Catalina ga v prvih prizorih predstavlja kot svojega novega fanta. Za napredovanje v kriminalni karieri nihče ni trmasto nerade razkriti imena tega tipa.Organi bandita se imenujejo njegov "prijatelj" ali "otrok". Torej ga usmerijo na "šest" v tolpi. Pravzaprav je bil Claude že dolgo človek, ki je opravljal majhna naročila, dokler se ni začel vzpenjati po kriminalnih stopnicah. Claude Snid v "GTA 3" je ostal anonimni junaki, dokler se "GTA San Andreas" ne pojavi na svetu leta 2004. Tam se je pojavil v eni od epizod kot sekundarni značaj. Takrat ga je CJ predstavil kot Claude, razkrila se je skrivnost imena fanta.


Zgodnja biografija

Treba je opozoriti, da Claude v GTA 3 iz zgodovine dogodka iz leta 2001 živi, ​​in v GTA San Andreas, ploskve se začnejo leta 1992. Takrat je lik hudič, ki je specializiran za o ugrabitvah avtomobilov. Ponoči se Claude aktivno ukvarja z nezakonitimi uličnimi dirkami, vendar ne uspeva veliko. Dolgo je moral trenirati, da bi prišel na poklicno raven. Takrat je začel spoznavati Catalino. Dekle se ukvarja z Carlom Johnsonom. Zmagovalec mora določiti na dirki, in čast njegovega dekle branil Claude. Med dolgim ​​bojem CJI osvoji opozicijo. Catalina mu da ključe od garaže v San Fierru. Na tej točki par začne voziti po državi in ​​izvajati različne rope. Zanimali so jih ljudje iz FBI. Spoznali so, da sta se leta 2001 Catalina in Claude vrnila v Liberty City. S tem se začnejo dogodki tretjega dela serije "DTA".

Nadaljevanje zgodovine

V Claudejevi biografiji pri GTA 3 je dramatičen trenutek prišel s prihodom oktobra 2001. Potem pa z njimiCatalina je vpletena v rop banke, z velikimi dobički že v svojih žepih. Ko je policija napadla, je punca vrgla svojega protagonista in pobegnila je od organov kazenskega pregona z denarjem in vodjo kolumbijskega trgovca z mamili Miguelom. Claudea so aretirali, toda prevoz zapornikov je napad na tuple. V tem nemiru zmanjka fant z novim prijateljem 8-Ball. Ko je vse padlo, je Claude zapustil svoj azil in začel novo pot v kriminalnem svetu. V mestu nima nobene avtoritete, ker se kariera začne s služabniki različnih šefov. Claudeu so dali umazana naročila za majhno plačilo, vendar ni bilo nobenega drugega načina za pridobitev verodostojnosti. Vse se je spremenilo, ko je junak začel delati v Salvatore Leoneu.

Nenadni dogodki

Artie Claude iz GTA 3 bo pomagal razumeti, zakaj se je dekle po imenu Maria zaljubilo v njega. Mlad in privlačen fant ji je takoj všeč, vendar je bila strastna Salvatore Leone. V eni izmed prepirov je Mary govorila jeznega Dona, ki je spal s Claude, čeprav to ni bilo res. Odloči se, da bo ubil svojega podrejenega, toda dekle pomaga fantu, da se izogne ​​strašni usodi. Premakne se pod krilo yaji in teče vzporedno s prodajno policijo Ray. Kmalu se Claude strinja, da bo opravil misijo premožnega poslovneža Donalda Lave. Predlagal je rešitev vojne med italijansko mafijo in kartelom. Tip je zadovoljen, da se strinja, vendar se Catalina pojavi med lokostrelstvom. Zajela je Mary in zahtevala odkupnino od protagonista.Claude se odloči za operacijo, ker mu dekle veliko pomeni. V zadnjem trenutku se Catalina ponovno odloči, da bo izdala svojega nekdanjega ljubimca, toda tokrat je bil lik pripravljen na to. Uspelo jo je ubiti v helikopterju, kar je končalo zgodbo v tretjem delu serije.

Karakteristične značilnosti

V GTA 3 se je Claude spomnil le s svojo tišino. V tej igri proizvaja zvoke samo v času, ko mu pridejo iz orožja in utapljanja. To so samo kriki, ki niti ne zvenijo kot besede. Claude je lahko govoril v beta fazi, vendar se je odločil, da tega ne bo storil. Takšne informacije so izhajale iz dejstva, da je v zgodnji prikolici rekel stavek "Pojdi iz avtomobila". V uradnem intervjuju z razvijalci je bilo rečeno, da so sprva načrtovali, da bodo Clauda tiho. To poudarja njegov resen odnos do zunanjega sveta. Izraz v prikolici je šala enega od zaposlenih v podjetju Rockstar, ki je želel sprožiti vročo razpravo med oboževalci. Vzel je frazo iz prejšnjih delov, postavil zvočne filtre, kar je povzročilo mit okoli protagonista.

Sorodne publikacije