Kdo so "raki" v igrah: primeri in vzroki za pojav

Računalniške igre so očarale celoten prostor in z vedno večjo priljubljenostjo interneta. Danes se milijoni igralcev različnih starosti po svetu bori drug z drugim, s pošasti, uničuje virtualno opremo in zmanjšuje svoja mesta. In ločeno mesto zavzema ti kreditiranje uporabnikov.

Igrači živalski vrt

V vsaki spletni igri lahko najdete pravega živalskega vrta - torej "ljubezen in spoštovanje drug drugega popolnoma neznane ljudi. Na primer, kdo so ti "plazi" v igrah? Navsezadnje se ta beseda navidezno najpogosteje pojavi.
Če je opisano na splošno, so "raki" najšibkejši igralci, ki zelo motijo ​​ekipno igro in pogosto vodijo svoje tovariše do poraza. Da, lahko trdimo, da vsakdo v igri preprosto preživi svoj prosti čas in se sprošča in sprošča. Toda proces ni namenjen za osebo, ampak za celotno "to", ki želi doseči zmago in hitreje prenesti znake, tehnologijo in pridobiti več igralne valute.


"Rak" - ime je skupno

V igri ta izraz zveni le v negativnem kontekstu. Lahko vzamete kakšno kultno igro, na primer World of Tanks. Več deset tisoč uporabnikov prenaša tanke, uničuje nasprotnike, prikazuje izjemne rezultate in kdo so "raki" v igri World of Tanks? Takšni ljudje v igri so več kot polovica. Koliko živcev so bili porabljeni za kvalificirane igralce, ko so poskušali "potegniti" boj, so naleteli na tako šibke igralce, ki so v zadnjem trenutku pokvarili vse.
In to je dobro, ko gre za običajne priložnostne bitke. In ko gre za bitke za rangiranje, skripte ali klane, je cena napake ali nagajivega dejanja zelo visoka. Še eno zanimivo dejstvo je, da tako zanimiva igra cistern proti "raku" zbira na forumih celo peticijo z zahtevo po zmanjšanju njihovega števila v naključnem ali do oblikovanja uradnih sistemov kaznovanja. Zato »raki« in povsod zatirajo, kličejo ali zmanjšujejo karmo. Res je, da je na koncu vse odvisno od tega, zakaj se človek usede, da bi se igral. Mimogrede, "raki" so razdeljeni v več velikih kategorij, ki igrajo v določenih časovnih intervalih:
  • "Pidpivkovichi." To je starostna skupina igralcev, približno 30+. Ponavadi se igrajo zvečer, pogosto v pijanem stanju, kar vodi do pomanjkanja usklajenosti in neučinkovitosti v klepetu.
  • "Nubi". Če upoštevate podrobnosti, kaj je tak "rak" v igrah, potem ta kategorija spada pod ime "rak" le delno. Ko uporabnik pride samo v igro, je zaradi stvari neizkušen, kar vodi do očitnih napak.
  • "Šolski otroci". Seveda je med mladimi igralci veliko talentov. Toda ravno zaradi starosti in nepopolne zavesti o tem procesu, so taki akterji pogumno imenovani "raki".
  • "Rak" ni vedno oproščena podoba

    Zato zelo pogosto igralci spadajo v to kategorijo popolnoma nepošteno. V nasprotju z razširjenim mnenjem o tem, kdo je tak "rak" v igrah, se pogosto zgodi, da takšen nesposoben igralec odloča o razmerah v bitki in prinese zmago. Seveda se to zgodi redko, vendar še vedno.
    Treba je deliti previdne igralne sloge in nepremišljeno neumnost. Vzemite enako "Tanks" - razred "arta" je zasnovan tako, da uniči sovražne enote na čim daljših razdaljah. Če se igralec zateče na takšno tehniko v zelo debeli bitki, kjer zdrsne iz enega salva - to je vsekakor "rak". Toda, če igralec naredi veliko pogreškov, ne da bi pokazal pomembne rezultate v bitki, to ne pomeni, da je šibek. Nekako se izkaže, da je odločitev, kdo tak "rak" v igrah, sprejmejo tako imenovane "mape-prezrti". Imajo zelo visoke povprečne številke za vsako vrsto opreme, ubijejo veliko nasprotnikov za bitko, kar pomeni, da pokažejo visoko oceno igre. Ampak smešno je, da so štetje vseh drugih igralcev, ki ne dosežejo svoje oznake, "sranje", povsem narobe. S temi igralci pokažejo svoje neznanje in nespoštovanje do drugih.

    Sorodne publikacije