Pametni telefon BQ Strike 5020: Značilnosti in opis

Funkcije BQ Strike 5020, ki bodo obravnavane v tem članku - pametni telefon ruske proizvodnje. Nastajanje se izvaja v nebesnem cesarstvu. V maloprodaji, cena ne presega 5750 rubljev (100 $). Zaradi nizkih stroškov je ta pripomoček privlačen za večino kupcev. In s katerimi lastnostmi se lahko pohvali? Razumimo.

Videz

BQ Strike 5020 pametni telefon izgleda precej pogosto, kar ne povzroča negativnih čustev. Zadnja plošča ima mat površino, zato tudi črna različica ni mastna. Kovinska plošča prehaja skozi središče telesa. Opravlja več funkcij hkrati: črpa toploto in daje togost. Bočni okvir je plastičen in ima obokasto obliko. Medtem ko je v roki, držite napravo in udobne, nekoliko frustrirajuče dimenzije (145 x 73 x 10 mm) in težo (174 m). Ni povsem jasno, zakaj je proizvajalec zadevo tako debel. To običajno narekuje kapacitivna baterija, ne pa tudi ta model.


Na sprednji strani je plošča z navigacijskimi gumbi. Niso označene. Uporabniki so komentirali zbirko s pozitivnimi mnenji. Tudi če močno pritisnete na pokrov, upogib ne nastane. Ni razpok, zaostankov in škripanja. Edina stvar, ki je nekoliko razočarala vtis interakcije, je zaslon v barvi. Odtisi na njem so precej problematični. Ta pomanjkljivost je posledica odsotnosti oleofobnih prevlek.

BQ Strike 5020: specifikacije

Da bi pametni telefon samo zadovoljil uporabnika, ga morate dvigniti in se osredotočititehničnih specifikacijah. Pri nakupu BQ Strike ne smete narediti izjeme. Takoj upoštevajte, da oprema telefona v celoti ustreza njegovi vrednosti, zato ne čakajte na "polnjenje" čudežev. Poglejmo torej ključne značilnosti BQ Strike 5020.


 • Zaslon. V tem pripomočku je na voljo udobna 5-palčna velikost diagonale. Visoka podrobnost, široki koti gledanja in realističen prenos barv so zagotovljeni z matrico IPS. HD ločljivost je vredna pohvale. Priložen film.
 • Kamera. Odlične funkcije so zadovoljne z glavnim modulom, ki temelji na 13-megapixel senzorju. Obstaja samodejno ostrenje, na njegovo delo ni pripomb. Pri slabi osvetlitvi lahko bliskavico vklopite za podrobnejši posnetek. 5-megapixel kamero je na voljo za Self.
 • Strojna platforma. Sistemski razpon je 32 bitov. Glavni čipset - MT6580 proizvajalca MediaTek MT6580. Za delo z grafiko se uporablja Mali-400 MP. Obseg spomina je skromen. In če je z enim gigabajtom uporabnikov OPERATIVNEGA pomnilnika še vedno pripravljen, da se z razpoložljivimi 4 GB vgrajenega pomnilnika (samo 8 GB), ne bodo vsi strinjali. Edina stvar, ki se pomiri, je razpoložljivost 64GB flash pogonov.
 • Baterija. To je najšibkejša stran pripomočka. Kapaciteta baterije - 2000 mAh. Pri majhni obremenitvi enega polnjenja dovolj za 24 ur. Trajanje baterije traja 25 ur
 • . Manjka podjetje. Telefon ima Android 6.0.
 • BQ Strike 5020: pregledi

  Večina kupcev mislita pametni telefon je privlačen. Seveda cena ne igra nobene vloge. Za relativno majhno količino denarja proizvajalec ponuja dober zaslon, visoko ločljivostno kamero in najnovejšo različico operacijskega sistema.
  Prav tako so kupci identificirali neodvisno režo za pomnilniške kartice, tako da ni treba odreči drugega "sedem". Bit ne doseže BQ Strike 5020 lastnosti, vendar v smislu razmerja med ceno in kakovostjo lahko odstopite. Sistem deluje precej sprejemljivo, pri delu ni bilo resnih napak. Ampak, če se vse zgoraj navedeno lahko varno šteje za ugodno, potem je baterija očitno šibka stran pripomočka. Lastniki se bodo morali navaditi na dejstvo, da je treba povezavo s pametnim telefonom zaračunati vsak večer.

  Sorodne publikacije