Kako najti skorjo korunda v Skyrimu?

Zaradi raznolikosti predmetov in virov za obrt je celo izkušenega igralca mogoče zamenjati. Veliko ingotov, tkanin, elementov, rud - vsega tega ni mogoče hraniti v glavi. Če želite najti skorjo korunda v Skyrimu, uporabite navodila v tem članku.

Opis in namen predmeta

Če ste v iskanju tega vira, verjetno že veste, zakaj je bil ustvarjen. Če ne, potem preberite. Kot vse druge ingote, se korund uporablja v obrti različnih vrst in vrst. Treba je omeniti, da je vir potreben za obdelavo skozi strojno orodje s pomočjo izkušenj "Smithov posel" in skozi čarobno kovačijo Atronakhov. Če imate dodatek Hearthfire za "Nominacijo", bodo za ustvarjanje močnih ključavnic potrebni korundni ingoti.


Kje najti?

V širokem Skyrimovem svetu obstaja več krajev, kjer lahko prevzamete že zaključen predmet. Torej vam ni treba zapravljati časa, ko izbirate prave vire, črpanje veščin in kraft. Največji agregat rude, od katerih sta dve enoti ingoti, se nahaja v Črnem Brodyju. V tem majhnem kampu je rudnik, kjer boste našli tudi nekaj pripravljenih korundnih ingotov v Skyrimu. Takšen ugoden prostor je Slot, ki ga prelomi čelada. Prav tako lahko najdete, da bi lahko živeli v podzemlju severnih ruševin pod imenom "Ustengruv", nedaleč od strele, in tudi v bližini jame, imenovane "Layer of Swindler". Na teh lokacijah se polnijo rude,v vseh drugih krajih, kjer boste srečali korund, bodo živeli enkrat.


Kako ustvariti?

Samo ruda korund vam ne bo koristila, če se iz nje ne boste vdrli. Za izdelavo oklepov in ščitov bodo potrebni ingoti. Poleg tega se uporablja za izboljšanje nekaterih predmetov. Za odstranitev korundnega ingota v Skyrimu morate uporabiti običajno talilno peč. Za ta ingota bo dovolj dve enoti rude.

Koda

Če ne želite prejemati predmetov na pošten način, preprosto uporabite goljufijo za vir. Vsak subjekt v igri ima edinstveno vrednost, z uvedbo katere s potrebno ekipo dobite ta vir v vašem inventarju. Najprej morate z ukazom "~" odpreti konzolo in vnesti ukaz player.additem 0005AD93 X, kjer naj bo število vrstic namesto črke X. Po tem pritisnite tipko Enter, da aktivirate kodo in preverite inventar vašega znaka - prikaže želene vire. Zdaj veste, kje najdete ingotski korund v Skyrimu in zakaj je potreben.

Sorodne publikacije