Kje je ne Mans Sky? Izterjalne točke

Sodobni projekti iger lahko naredijo vtis na obseg, zmožnosti in druge zanimive vidike, če so povezani z vesoljem, preživetjem in drugimi tematskimi področji. Verjetno ste vsi seznanjeni z igro, imenovano No Man's Sky, ki nakazuje na neskončno vesoljsko potovanje za raziskovanje in vam ponuja številne zanimive priložnosti. Projekt nima zelo pozitivnega ugleda in se ne nanaša le na nerazumna upanja, temveč tudi na tehnične napake.


Mnogi igralci se soočajo z dejstvom, da je ohranjanje v igri izgubljeno, razbito ali samo ne deluje. Postopek ustvarjanja kopije ohranjenosti je vsem že znan, ampak kako ga obnoviti? Če želite to narediti, morate vedeti, kje leži varnost ne Mans neba. O tem govorimo danes. Poleg tega bodo naša priporočila popolnoma izbrisala napredek v igri in spet začela avanturo. Ja, igralci so prav tako zainteresirani za takšna vprašanja, zato ne bodite presenečeni.

Kaj je ta igra?

Preden ugotovimo, kje leži zaščita ne Mans neba, se morate ukvarjati s samo igro. Zgoraj smo poudarili, da gre za vesoljski simulator z različnimi možnostmi v smislu raziskav, vendar ne gre le za vesolje. V igri lahko pristanete na različne planete, vozite se v prometu, ustvarite majhne baze in lovite za živino. Nihče ne bo omejil vaših sposobnosti, tako da lahko preprosto nastavite različne cilje za nadaljnje dosežke.
Ampak včasih se zgodi, da mu ni všeč napredek, ki ga imaje dosegel, zato je pomembno vedeti, kje je zaščititi nebo Mans Sky, da jih manipulirate ali izbrišete, da dobite želeni rezultat.


Zakaj morate shraniti?

Na prvi pogled se zdi, da ima igra več igralcev, čeprav resnice ni, zato ima ohranitev lokalno lokacijo. Kar zadeva njihovo uporabnost, ohranjanje vključuje ves vaš napredek, dosežke in druge koristne elemente, ki so potrebni za razvoj lika v igri. Na splošno, te pomembne datoteke in osnovne, omogočajo ne samo, da shranite, ampak tudi za uspeh v avanturo. Zato je pomembno vedeti odgovore na vsa vprašanja o igri No Man's Sky. Kje je ohranitev? Na srečo, obravnavanje tega ni tako težko, vendar morate najprej ugotoviti, kako se ta proces sploh dogaja.

Kako shraniti v igri?

Postopek ustvarjanja varnega v vsaki igri ima enako strukturo, šele od začetka tega procesa poteka na različne načine. V nekaterih igrah lahko obdržite kamorkoli želite in v nekaterih programih morate poiskati posebna mesta. Kot je za naš projekt igre, ohranjanje je le v nekaterih delih planeta, ki so posebej zasnovani za ta postopek, ali ko zapustijo vesoljsko plovilo.
Vsaka druga možnost shranjevanja preprosto ni na voljo, kar pomeni, da če veste, kje so vaąi skladiąči No Mans Sky, lahko zaľenete vrsto postopkov, ki lahko stabilizirajo proces kopiranja in urejanja datotek.

Katere informacije obstajajo?

Tako pomembnopodatkovne datoteke? Kaj točno je v njih? Pravzaprav te datoteke predstavljajo pomembno osnovo za igro in ohranjajo vse vaše dosežke in napredek. Če jih izbrišete, boste morali znova poskusiti vse, kar včasih zahtevajo mnogi igralci. Poleg tega ohranja odstotek galaktičnih raziskav in je odgovoren za vse veščine in dosežke, zato bodite zelo previdni pri urejanju. Toda ta dejstva ne odstranijo glavnega vprašanja: "Kje je ohranjanje ne Mans neba?" Sistem zahtev za te datoteke ni tako zapleten. Kaj potrebujete za njihovo urejanje? Na srečo že obstajajo odgovori na ta vprašanja, tako da boste brez težav dobili vse tiste, ki so dejansko začeli brati ta članek. Previdno preučite naša priporočila in poiščite potrebne datoteke.

Kje lahko najdem datoteke?

Kje je moje nebo? Kje so sefi? Odgovor na ta vprašanja je precej preprost, morate določiti pot za iskanje potrebnih datotek: C: Uporabniki "vaše uporabniško ime" AppDataRoamingHello GamesNMS Navedena glavna pot in se ne spremeni, tudi če je igra nameščena na več trdih diskov. Vedno bo tako, tako da lahko preprosto dobite potrebne datoteke in jih uporabite.
Kje iskati in ohraniti zaščito ne Mans neba, če ta mapa ni na določeni poti? V tem primeru morate skrite skrite mape narediti vidne:
 • preklopite na "Nadzorno ploščo";
 • nastavljene v majhnih ikonah "Kategorija";
 • poiščite element "Možnosti mape";
 • pojdite na zavihek "Pogled";
 • gledamo na dno postavke "Skrite datoteke."in mape ";
 • Ugotavljamo prepoznavnost teh elementov.
 • Kot lahko vidite, v prepoznavanju map ni nič zapletenega, zato boste v vsakem primeru našli potrebne elemente. Druga stvar je, da je lahko navedena mapa neuporabna. V tem primeru je odgovor en: niste zagnali druge igre, zato ni nobenih konfiguracijskih datotek in napredka. In ne izbrišite takoj prazne mape na podani poti. Dejstvo je, da ima sistemski značaj, kar pomeni, da ga uporabljajo drugi projekti iger. Če jo takoj izbrišete, boste verjetno izgubili druge datoteke za shranjevanje, ki jih uporabljajo drugi igralniški izdelki. Bodite previdni, da ne sprejemate prenagljenih odločitev, ki bi vas lahko poškodovale.

  Kako izbrisati datoteke?

  Tako smo pregledali način ohranjanja v igri No Mans Sky. Kjer so potrebne datoteke in zakaj morda niso tam, smo izvedeli tudi. Toda zdaj je še treba razumeti, ali jih je mogoče odstraniti. Da, lahko. Da ne bi bilo tako težko, je dovolj, da označite datoteke, ki jih želite izbrisati, in kliknite gumb Izbriši ali pa jih preprosto povlečete v košarico. Brisanje traja le nekaj sekund, tako da vam ni treba čakati dolgo časa.
  Vendar pa morate razumeti, da boste po tem izgubili ves svoj napredek in dosežke, saj so ti trenutki povezani z rešitvami. Preden sprejmete takšno odločitev, morate dobro razmisliti. In še bolje, če naredite kopije datotek s standardnim kopiranjem s tipkama Ctrl + C in Ctrl + V v ločeni mapi, ki je ne boste izgubili. In bolje, če shranite te datoteke na poseben virtualni diskstoritve Mail.ru ali Yandex.ru. Nikjer ne bodo šli, tudi če se računalnik pokvari. Te storitve so zanesljive, prijetne glede uporabe in primerne za uporabo.

  Ali lahko obnovim te datoteke?

  Vprašanje, kje temelji varstvo nečloveškega neba, zahteve glede lokacije, zmožnosti odstranitve in drugih trenutkov, ki smo jih že preučili. Zato je treba razumeti, ali je mogoče obnoviti te datoteke. To ni priporočljivo, ker brisanje datotek še vedno povzroča nekakšen vpliv in ga lahko programska raven še dodatno vpliva. Če jih odstranite in jih nato obnovite s posebnimi programi tretjih oseb, potem ni dejstvo, da bodo delovali stabilno. Zato je bolje, da se izognemo takšni praksi in spet začnemo z igro, kot pa med procesom popolnega neuspeha datoteke ali neprijetnih trenutkov pri beleženju napredka.

  Problem z rešitvami

  Ni skrivnost, da se je igralni projekt na začetku sprostitve srečal z različnimi težavami, ki so bile povezane predvsem z negativnimi trenutki ohranitve. Igralcev ni bilo mogoče obdržati, včasih so bile datoteke odstranjene in prikrajšane za uporabnike napredka.
  Ampak ne skrbite, saj so razvijalci že rešili te težave in so uspeli doseči stabilen proces ohranjanja. Torej, če imate še vedno napake, datoteke niso shranjene ali kaj drugega je nerazumljivo, potem uporabite samo piratsko različico igre. V licencirani kopiji projekta igre so te težave že dolgo rešene in igralci se igrajo udobno, pa tudiuživajte v posodobljenem postopku.

  Komponenta za več igralcev

  Druga zanimiva točka v tem igralnem projektu je vprašanje multiplayer načina. Razvijalci ne razpravljajo o tej temi tako pogosto, vendar imajo še vedno idejo, da bodo v prihodnosti še vedno lahko igrali z drugimi uporabniki. Vendar morate razumeti, da se bo v tem primeru pomnilnik preselil v shrambo v oblaku in jih ni tako enostavno spremeniti. Če jih lahko zlahka zamenjate z drugimi možnostmi, kot je urejanje in delaš nekaj drugega, potem po uvedbi multiplayer načina te funkcije izginejo ali imajo negativne posledice. Zato je vredno razmisliti večkrat, preden razvijalce prosimo za uvedbo ene ali druge funkcije v igri.
  Zdaj veste vse o tem, kje leži varnost No Man Sky. Vse, kar ostane, je, da poskušate osebno spremeniti ali najti le te datoteke. Tako, takoj ko boste začeli iskati želeno mapo, boste opazili, da obstajajo še drugi projekti iger, tako da bo ta trenutek rešil številna vprašanja. Poleg tega vam priporočamo, da ne pozabite na naša posebna priporočila, ki naj bodo osnova vaše avanture. Zahvaljujoč našemu nasvetu lahko naredite skoraj vse. Ostaja le pridobivanje izkušenj pri uporabi razpoložljivih priložnosti in poskusi doseči želeni rezultat. Toda prepričani smo, da bo vse izšlo, saj so dejanja preprosta, proces manipulacije pa je povsem razumljiv.

  Sorodne publikacije