Ippon Smart Power Pro 1000 Neprekinjeno napajanje: Opisi, opisi in pregledi

Ippon je dobro znan mnogim uporabnikom. Najprej in predvsem zaradi kakovostnih virov neprekinjenega napajanja. Od leta 2002 proizvajalec razvija in dobavlja različne modele UPS na ruski trg, ki omogočajo zanesljivo in stabilno delovanje računalnikov in druge opreme. Gre za enega od teh modelov - Ippon Smart Power Pro 1000 - bo šel danes.

Uvod

Tako Ippon proizvaja neprekinjeno napajanje za ruski trg od leta 2002. Trenutno ima linija izdelkov več kot 10 različic treh različnih vrst. UPS Ippon Smart Power Pro 1000 ima funkcijo Line-Interactive. To pomeni, da ima ta model vgrajen stabilizator, ki lahko uravnava izhodno napetost.


Poleg tega vam prekinjevalnik omogoča povezavo do štirih naprav naenkrat, kar je seveda plus. V zvezi z življenjsko dobo baterije lahko doseže 30 minut, vendar je tukaj vse odvisno od obremenitve. No, poglejmo podrobneje UPS.

Vsebina paketa

Ippon Smart Power Pro 1000 se prodaja v standardni, srednje veliki kartonski škatli. Oblika embalaže je precej privlačna, povsod so prisotni prekinjevalci slik, podane so glavne značilnosti modela in specifikacije.
Kot pri kompletu, potem v škatli, ki ni UPS, lahko najdete garancijsko kartico, kratek uporabniški priročnik, dva omrežna kabla za povezovanje različnih naprav, na primersistem in monitor. Obstaja tudi dvosmerni USB kabel, en napajalni kabel za UPS, par kablov RS232, ki so moralno zastareli, vendar še vedno najdemo na starejših osebnih računalnikih. Telefonski kabel z vtiči RJ-11 (posebej za tiste, ki imajo ADSL internetno povezavo) in disk s posebno programsko opremo.


Videz

Videz UPS Ippon Smart Power Pro 1000 je hkrati preprost in privlačen. Uporabljeni materiali so debelostenske in zelo kakovostne plastike s prijetno mat površino. Mimogrede, želim povedati takoj o teži naprave: goli UPS, brez kablov in vsega drugega, s samo nameščenimi baterijami, tehta približno 9 kg.
Na sprednji strani flip-flopov je mogoče prepoznati logotip podjetja, dva gumba, več kazalnikov in dodatne ikone, ki označujejo različne stvari. Največji gumb je odgovoren za vklop UPS-a, manjši pa vam omogoča, da omogočite ali onemogočite zvočni signal, ki bo na voljo pri nizki napetosti, ko ugasnete luč in v mnogih drugih situacijah. Izključitev zvočnega obvestila je zelo priporočljiva, zato ne zamudite ničesar.
Nato kazalnik na dnu prikazuje stanje omrežne napetosti: če je vse normalno, gori v zeleni barvi, če napetost skoči ali UPS preklopi na delovanje iz baterije, bo utripala. Še 4 kazalniki, ki sledijo, kažejo raven baterije, če baterija deluje, ali ravenobremenitev omrežja. Zgornji kazalnik bo zasvetil le, če se morate obrniti na servisni center. Na primer, če baterije ne delujejo pravilno, indikator zgornje luči sveti rdeče.
Na hrbtni plošči lahko prepoznate ventilator, ki je potreben za odvajanje toplote. Ne deluje vedno, ampak samo takrat, ko je to potrebno. Na voljo so tudi 4 izhodni priključki za povezovalne naprave, 1 priključek za omrežni kabel, 1 RS232 1 USB, 2 RJ-45s. Za zunanje naprave sta na voljo 2 zunanja priključka, ki pa delata pod stabilizatorjem. Če nenadoma napetost v omrežju ne bo stabilna in bo odstopala za več kot 25% nominalne vrednosti, bo moč teh priključkov izginila. No, zadnji na hrbtu je majhen blok varovalk.

Značilnosti

Čas je, da se seznanite s specifikacijami Ippon Smart Power Pro 1000. Tukaj so:
 • Interaktivni tip UPS (interaktivni linijski).
 • Moč 600 W.
 • Izhodna moč 1000 VA.
 • Vhodna napetost 165-275 Vol.
 • Število vtičnic 4.
 • Število dodatnih vtičnic 2.
 • Regulacija napetosti - je avtomatska.
 • Stabilizator je tam.
 • Zaščita pred kratkim stikom, preobremenitev, telefonska linija, internet.
 • Dodatni USB priključki, RJ45 RS232.
 • Število baterij 2.
 • Vrsta baterij - kislinsko-vodilno.
 • Zmogljivost akumulatorjev 7 Ac.
 • Maks. 30 minut
 • Čas polnjenja 22h.
 • UPS-neprekinjeno ima precej dobre lastnosti, vendar so na splošnov primerjavi s podobnimi tekmeci.

  IDB v

  je bilo v zvezi UPS Ippon Smart Servo Pro 1000 ne nastanejo brez težav. Vse je jasno in preprosto. Najpomembneje - priključite omrežni kabel in preverite, kako napolnili baterijo. Priporočeni napolnjenosti -, ne manj kot polovico.
  Zdaj je to vse povezano, lahko preverite Ippon Smart moč Pro 1000. Ker ima bespereboynik dve stopnje stabilizacije - eno za dvig in enega za padec - morate preizkusiti vsak eno. Ali je brez dodatne posebne opreme ni tako preprosta, vendar kljub temu pravi. Z visokonapetostnimi ups obvladovanju tudi takoj zaslišali poseben klik. Z zmanjšanjem napetosti je situacija povsem enaka. UPS poravna zelo veliko moč na zahtevano raven.

  Življenjska doba baterije

  baterije Ippon Smart Moč Pro 1000 vam omogoča, da delo brez povezave do 30 minut. Vse je odvisno od obremenitve. Na primer, standardni 20-palčni zaslon in systemnykom naslednji konfiguraciji: napajalnik 500 W, CPU 4 jedra, grafične kartice z dodatkom. hrane, HDD 35500 GB bespereboynik delal v omrežju približno 9 minut, kar je na splošno dobro. Ta stopnja porabe, v skladu s kazalniki, je približno +/- 300W.
  polnjenje akumulatorja do 100% je bila približno 24 ur, kar v bistvu je standardni ukrep.

  zamenjava baterije

  Kot je za nadomestno baterijo Ippon Smart elektrarne Pro 1000 ni nobenih težav. Zamenjava je potrebna le, čezasveti zgornji indikator. Če se to zgodi, lahko kupite 2 bateriji v partnerskih trgovinah Ippon in ročno zamenjajte, medtem ko odstranjujete kovček. Lahko pa greš v poseben studio, če se trudiš s svojim odporom.

  Cena in ocene

  Kupi model v črni barvi Ippon Smart Power Pro 1000 črna v tem trenutku je lahko približno za 6800-8000 rubljev, čeprav obstajajo predlogi in več kot 10 tisoč.
  Pregledi tega modela kažejo, da povezovalni vod ni brez pomanjkljivosti. Zlasti uporabniki opazijo močan hrup ventilatorja, hrup akumulatorja, ki ga izdajo nizkofrekvenčni transformator, dolg čas polnjenja in slaba servisna podpora na internetu. V drugih prekletstvih model ne povzroča.

  Skratka,

  Ippon Smart Power Pro 1000 je dokaj dobra povezava, ki lahko enostavno vzdržuje vašo opremo tudi pri nizki napetosti. Pri izklopu luči bosta dve bateriji brez moteče končali delo v sistemu, pametna indikacija pa bo vedno prikazovala vse potrebne informacije. Ja, brez minusov ni stalo, toda po precej razumni ceni in dobrih lastnostih, niso tako pomembne.

  Sorodne publikacije