Dynamic Resonator No Mans Sky: funkcije, navodila in priporočila

Da bi razumeli, zakaj potrebujete Dynamic Resonator No Mans Sky in kako ga doseči v igri, morate temu vprašanju pristopiti postopoma. Težko je najti svet več kot neskončni prostor. Revolucionarni projekt v industriji digitalne zabave je pokazal, da si drugi razvijalci še ne prizadevajo. Neverjetna količina edinstvene vsebine je preprosto privlačna. Potopite se v njegovo glavo je preprosto nemogoče zavrniti.

Opis igre

Predstavljajte si, da so milijoni galaksij v vesolju že raziskani in se lahko upravljajo med ladjami. Igra je modelirana ravno v tej situaciji. Planeti in vesolje se ustvarjajo naključno, tako da ga zapuščamo in ga nikoli več ne vidimo. V rednih prostorskih skokih igra dinamična resonatorja No Mans Sky veliko vlogo - majhen predmet, ki ga je težko in drago ekstrahirati. Tukaj lahko uporabnik najde na stotine lekcij za dušo - od špekulacij do uničenja vesoljskih piratov - projekt odpira neverjetno svobodo delovanja. Širša resničnost je lahko samo v resničnem življenju.


Vloga virov

Da bi razumeli, kako ustvariti dinamični resonator št. Mans Sky (obrt tudi druge predmete, razmisliti) in od kod prihajajo recepti, je treba podrobneje opisati postopek pridobivanja virov. Vsak planet, zvezda ali celo asteroid imajo minerale. Razvijalci niso bili leni in jih uresničili nekaj deset. Redke parcele še niso v celoti sledene. Skupna razdelitevpojavlja v štirih barvnih kategorijah, ki so povezane s kemično sestavo snovi. Znotraj splošne delitve so podkategorije vrednosti elementov, zato je lahko nekaj pridobivanja dobra ideja.


Sam proces pridobivanja virov s površine kozmičnega telesa je dokaj preprost in je sestavljen iz treh točk. Poglejte stražarje in jih ne dobite v nezakonitem poslu. Narišite blaster in ustrelil, kar je najpomembnejše - opazovanje obsega ogrevanja pištolo. Ko greste na lov, sledite številu rdečih ogljikovih hidratov, ki so potrebni za oskrbo z orožjem. Ne pozabite, da so vsi viri osnova za izdelavo vseh predmetov.

Ustvarjanje elementov

Če je uporabnik pravkar vstopil v igro, potem se ne bo pojavil noben dinamični resonator No Mans Sky, ker je treba preučiti osnovo procesa. Za začetek morate narediti risbe, ker brez njih igralec preprosto ne bo vedel, katere komponente so potrebne in kako jih združiti, tudi če ste jih prebrali na nekaterih virih v omrežju. Brez dostopa se plovilo ne bo odprlo. Na potovanjih vedno raziskujte opuščeno območje, saj je pogosto nekaj, od česar lahko dobite. Če je igralec uspel pridobiti potrebno količino sredstev, odprite inventar in izberite ustvarjanje postavke. Grafi posameznih komponent bodo pokazali, kateri elementi so prisotni in katere. Prav tako so razvijalci uveljavili načelo večnivojske obrti. To pomeni, da je ustvarjena postavka vključena v recept za dražje in kakovostnejše stvari. Takšne kombinacije so možneuporabite večkrat, dokler se v oknu ne pojavi končni rezultat.

Dynamic Resonator: General

Newbies se pogosto soočajo s problemom nevednosti. Enako se zgodi, ko jim povejo, da je potrebno dobiti dinamični resonator No Man Sky. Kako narediti nakup, kje najti to napravo, ne vedo in zato začnejo izgubljati dragocen prosti čas v igri. Ta mali instrument je sestavni del številnih pomembnih risb. V tem številu pade warp reaktor in hyperdigital. Iz tega je mogoče sklepati, da je to nujno za prostorske skoke (brez osnove, to ne bo mogoče). Po tem so igralci našli drugo aplikacijo naprave. Ugotovili so, kako enostavno je prinesel denar dinamičnega resonatorja v No Mans Sky. Pozorni igralci so začeli leteti na postajah in poskušati dobiti napravo po nizkih cenah. Po uspešni naložbi so cene dvignile na raven tržne vrednosti in tako dobile dvojno korist. Metoda deluje zdaj, tako da lahko vsak igralec to stori.

Metode pridobivanja resonatorja

Najtežja možnost je dobiti dinamični resonator No Mans Sky - kmetija. Element je sestavljen iz treh drugih stvari, ki jih je težko dobiti. Seznam vsebuje antimaterijo, kristalinično in mikronuklearno snov. Iskanje teh virov je težko, vendar v procesu iskanja lahko naletite na bogato žilo in ustvarite več kot eno napravo. V prihodnje bo špekulacija s prodajo igralca bogata in ne bo imela težavpotovanja Neizkušenim uporabnikom ni priporočljivo, da bi kupovali resonator iz svojih rokov, če ni tržnih pogojev. Ljubitelji hitrega dobička so večkrat precenili cene, kar se je večkrat zgodilo ljudem. Če niste utrujeni od letenja z ene postaje na drugo, preverite terminale in vedno boste našli želeno napravo po nizkih cenah.

Zbiranje virov: antimaterija

Če želite dinamično resonatorsko nebo Sky, kmetija ne bo enostavna. Začnemo z elementom, imenovanim antimaterija. Potrebuje dva dela. Med planeti in asteroidi ni v čisti obliki, ker je hkrati tudi pohabljena in sama resonator.
Za začetek je treba opraviti nalogo NPC v primeru brodoloma v bližini obrata. On bo dal risbo, in zanj bomo najprej zbrali 50 kosov geridija. Na planetih je vedno predstavljen v obliki velikega modrega stebra. Vsak kraj za farm je primeren. Hkrati pa si oglejte strani v iskanju rumenih rastlin, ki reproducirajo cink. Zahteva 20 enot za en resonator. Natančne lokacije rastlin ni, saj se v vsakem delu planeta pojavljajo naključno. Nato iz vsake rastline zberite pol sto ogljikov in ga pretvorite v tekoče gospodarstvo. Pri tem je potrebno loviti sto plutonija, ki je na zvezdnih telesih v obliki rdečih kristalov. Na koncu ga povežemo z zadrževalno tekočino in dobimo elektronski par. Odprite inventar in antimaterija bo prišla iz recepta. Ne pozabida recept vključuje dve enoti in zato doda enako število določenim številkam.

Lov na hrustljavo

Druga faza vključuje vožnjo okoli kriolita, da bi sčasoma sprostili dinamično votlino No Man Sky. Pharm tega vira se izvaja na enak način kot drugi. Morajo potovati skozi različne planete in asteroide, da bi našli komponento. Za izdelavo resonatorja potrebujemo sto predmetov tega vira. Da ne bi raziskali vsakega kozmičnega telesa, se je treba spomniti, da je krionit najpogostejši na planetih s hladnimi podnebji. Lahko najdete usedline v modrih in kristalnih mineralnih masah. Sama ekstrakcija ne traja veliko časa, vendar je težko najti prostor z ekstremno nizkimi temperaturami, zato pripravite svoj osnovni reaktor za pogoste skoke.

Vsebina mikroorganizma

Zadnji element na določeni poti plovila je mikrostrukturna snov. Potrebuje štiri dele, da ustvari dinamični resonator v No Mans Sky. Denar na kmetiji, pa tudi sami viri, je dolga zasedba v tem vesolju. Morate biti potrpežljivi in ​​izvajati redne raziskave. Za eno stvar je potrebnih 10 kosov platine in petdeset železa. To pomnožimo s štiri, računamo in začnemo lov. Platina je vedno v skladišču virov na planetu (posode v količini petih), pa tudi v rastlinah modre barve. Z železom ne bo nobenih težav, saj ga bo vsak kamen ali stalagmit na prvem asteroidu šteje obilno. Skupaj združujemo vire in iz njih poberemomikro trdna snov. Ob njej dodamo antimaterijo in sto kosov kristaliničnega prahu. Vzemite želeni resonator.

Splošni nasveti za igre

Najprej je na igralcu, da se odloči, v katero smer se bo premaknil. Če se želite boriti, potem je vredno izvajati misije in skušati narediti vesoljsko ladjo čim močnejšo. Pomagajte pri dinamičnem resonatorju tega človeka. Denar s prodajo naprave je enostavno izdelati. Uporabite ga lahko tudi pri ustvarjanju naprednih elementov ali pa se osredotočite na pridobivanje virov, če pa potujete le za to, potem je igra hitro utrujena. Poskusite uživati ​​v vsakem trenutku, saj imajo na različnih kozmičnih planetih lastno vzdušje. Tam najdemo neverjetne živali, podnebje in vegetacijo. Velikost vesolja je impresivna, srečanje med pravimi igralci pa velja za pravi praznik. Na prvi vzlet, ne mudi, da gredo v središče galaksije, saj okoli veliko zanimivih krajev.

Sorodne publikacije