Kaj so izhodiščne točke in kaj narediti z njimi?

Večina igralcev radi doseže dosežke v igrah. Nekateri si prizadevajo zaslužiti vse dosežke, zbrati vse redke predmete, opraviti vse naloge in še veliko več. Z drugimi besedami, to lahko rečete: igranje igre je največje. Prvič, dviguje igralčevo samozavest, saj je dobil tisto, kar mnogi niso sposobni. Drugič, lahko primerjate svoj rezultat igre z drugimi uporabniki igre, ki služi kot kazalnik smiselnosti in dviguje igralce z veliko dosežki. Nekatere svetovne platforme, ki zagotavljajo igralništvo, igre in komunikacijske storitve med igralci računalniških iger, so se odločile uporabiti element, ki temelji na dosežkih in napredku igralca.

Izvorne točke in kaj storiti z njimi.

Platforma Origin, ki jo je izdal EA, se je odločila za vstop v igralni sistem točk. Zaslužni so za dosežke v igrah, kupljenih na tej platformi. Kaj storiti z njimi - izhodiščne točke? Vprašanje je zaskrbljujoče od poletja 2013. Takrat je bil sistem napovedan. Uporabniki so bili z veseljem inovirali in takoj začeli ustvarjati dosežke za kopičenje teh očal. Bili so tisti, ki so upali, da bodo očala lahko kupila igre, igre v zaprtih prostorih (podobno kot Steam).


Minilo je pet let, za vprašanja skupnosti pa: "Zakaj so uvedene izhodiščne točke in kaj storiti z njimi?" natančen odgovor ni bil najden v razvijalcih. Aktivni uporabniki te platforme so se že nabrali na stotine tisočih točk, ki sopraktične uporabe ni mogoče najti. Skozi čas služijo kot indikator igralčeve ravni. Točke so ocenjene po spretnostih igralca. Pri prodaji računa s sredstvi tretjih oseb sistem upošteva tudi število točk, ki jih je igralec dosegel. Če je račun veliko točk, lahko sklepamo, da pri snemanju veliko različnih iger, in prejšnji lastnik jih aktivno uporabljajo.

Neuradni podatki o točkah

Razvijalci platforma enkrat po nesreči zmeden lastnikov računov. Po sprostitev Mass Effect na platformi uvedli novo vrsto očal - Bioware točk, za katere bi lahko kupili DLC. To je povzročilo ogromno navdušenje v ljubitelje serije, kot mnogi mislijo, da Bioware točke in Izvor Točke - ista stvar. Seveda to sploh ni tako. Bioware Točke - vnutrishnoihrova valuti, ki je kupil za denar in nič opraviti z navadnimi stekli izvoru.


Morda razvijalci še niso odprli, da načrt skupnost točk izvoru in kaj potrebujejo. Ločeno skupino uporabnikov meni, da družba še ne more izvajati v platformo izdelek, ki bi ga kupil za te očala, vendar bo v prihodnosti postala realnost.

Čakam na igralce

Medtem, igralci še naprej, da bi dobili dosežke, ne da bi vedel, zakaj moramo izhodišče-očala. Vendar pa sistem EA pridobiva na priljubljenosti zaradi najavljenih iger na platformi. Seveda, igralci pričakujejo polno in ustrezne odgovore na vprašanja, kot je ta: "Moram račun nekaj točk Izvor, in kaj storiti z njimi?" Igralci vodijopolemike v socialnih omrežjih, kjer so se ta očala spremenila v "meme industrijo". Trenutno očala služijo za primerjavo rezultatov in napredka igralcev. Na žalost družba EA ne more ponuditi več igralcev.

Dosežki v Steamu

Neposredni konkurent platforme Origin je veliko bolj jasno rešil podobno situacijo. Izvajanje dosežkov - igralčeva pravica, jih izvaja po lastni presoji. Dokončani dosežki so prikazani v profilu igralca okoli igre, na katero so ti dosežki vezani. Steam izračuna skupni odstotek doseženih dosežkov v različnih igrah. Platforma omogoča uporabnikom, da primerjajo svoj napredek z globalno uspešnostjo. Izguba kart in igralnih stvari ni odvisna od napredka in števila dosežkov.

Sorodne publikacije