Priljubljeni prenosi datotek z interneta

Vsakdo je naletel na situacijo, ko je prenos težke datoteke prek brskalnika prekinil zaradi težav z internetno povezavo. Najprej smo morali začeti vse, zapravljati dragoceni čas. Zato so razvijalci ustvarili posebne programe - downloaderje datotek.

Razlika od standardnega prenosa

Glavne prednosti takih programov so:
 • sposobnost nadaljevanja prenosa po prekinitvi;
 • večja hitrost (pri prenosu s posebnimi pripomočki);
 • Dodatne funkcije, zaradi katerih je prenos datotek primeren.
 • Trenutno je na trgu veliko število različnih javnih služb, ki lahko zadovoljijo potrebe vseh uporabnikov. Ta članek bo razpravljal o prednostih najbolj znanih teh programov.


  FlashGet

  Logično in intuitivno uporabniku prijazno nalaganje datotek vam omogoča udobno delo s svojimi prenosi. Glavne značilnosti programa so uprizoritvene naloge v čakalni vrsti in hkratno nalaganje več datotek. FlashGet metoda večkanalnega prenosa omogoča učinkovito razdelitev datoteke na več delov. Poleg teh funkcij ima program tudi spletni pajek, samodejno preverjanje vseh prenesenih datotek s strani protivirusnega programa in preprost, a učinkovit FTP odjemalec.

  MediaGet

  Brezplačen visoko kakovosten prenos datotek, ki bo zadovoljil vse ljubitelje multimedijskih vsebin. MediaGet pomaga pri iskanju innaložite filme, igre, glasbo in različno programsko opremo. Aplikacija podpira veliko odprtih sledilcev torrentov in lahko pomaga pri dostopu v zaprtih omrežjih enakovrednih uporabnikov.


  MediaGet ima preprost in logičen sistem za iskanje datotek in multimedijskih podatkov. Tukaj lahko poslušate glasbo in gledate samo prenesene filme v vgrajenem predvajalniku. Vse datoteke so razdeljene v kategorije in zvrsti ter imajo tudi podroben opis.

  Gigaget Download Manager

  Prenosnik datotek se distribuira z odprto kodo, ki omogoča prenos iz globalnega ali lokalnega omrežja. Najprej se dobro spopada s svojo glavno funkcijo. Obstaja tudi tehnologija NetGrid, ki vam v tej datoteki downloader omogoča, da povečate hitrost prenosa 7-10 krat. Poleg svoje glavne funkcije ima upravitelj prenosov vse "moške sklope funkcij, kot je" prenos "po nepričakovani napaki povezave, nadzor hitrosti, vrstni red prenosov, popolna integracija skoraj vseh sodobnih internetnih brskalnikov, samodejno zaustavitev računalnika po prenosu Obstaja tudi podpora strežnika proxy, preverjanje protivirusnih programov in integriteta, predvideni pa sta dve vrsti vmesnikov - za izkušene in ne zelo uporabnike računalnika.

  Download Master

  Download Master - aplikacija za Google Chrome, ki omogoča prestrezanje prenesete in jih pošljejo prijave neposredno z ustrezno postavko v meniju.
  Za začetek prenosa z lahkoto: samo kliknite na gumb v kontekstnem meniju. VMožnosti razširitve je mogoče onemogočiti ali omogočiti s prestrezanjem in spreminjanjem najmanjše velikosti datoteke, ki jo lahko prenesete neposredno s pripono. Funkcija dodatka je funkcija prenosa skupine datotek s celotne strani. Addon vam omogoča, da z desno miškino tipko kliknete gumb miške, da samodejno začnete iskati izbrani odrezek in začnete nalagati takoj po rezultatu rezultatov iskanja.

  Video Downloader professional

  Seveda je nemogoče obiti temo prenašanja videoposnetkov iz YouTuba. Večina uporabnikov si želi prenesti enega ali drugega videoposnetka, na primer za ogled brez dostopa do interneta. Seveda to ni edini način za prenos s priljubljenih strani za gostovanje videov. Toda to je ena najlažjih razširitev za razvoj, z intuitivno preprosto zasnovo. Čeprav prenos ni v enem kliku (zaradi značilnosti storitve YouTube), je postopek še vedno jasen in hiter.

  SaveFrom.net

  SaveFrom.net je eden najboljših prenosov datotek za priljubljene brskalnike, kar močno poenostavi prenos večpredstavnostnih podatkov iz znanih virov. Ko namestite razširitve, so povezave do njih na voljo na straneh strani z različnimi mediji. Glavne lastnosti zagonskih datotek so:
 • hiter dostop do nastavitev neposredno iz orodne vrstice brskalnika.
 • Prenos glasbe in videa.
 • Podpora za več deset različnih multimedijskih virov.
 • Na vaš računalnik ni treba namestiti dodatnih programov.
 • Prenos datotek neposrednos strani, na kateri je material postavljen.
 • GetGo Download Manager

  Brezplačen prenos datotek iz interneta, katerega značilnost je povečana hitrost prenosa. Zahvaljujoč delitvi datoteke na več delov se poveča do 5-krat. Utility ponuja preprost, sodoben vmesnik, ki omogoča konfiguriranje več zunanjih konfiguracij. Vendar pa je ta program zelo podoben funkcijam in tehničnim značilnostim s svojimi "brati v trgovini".

  Sorodne publikacije