Kako povezati stolpec JBL z prenosnikom. Načini

JBL zvočniki so zelo kakovostni izdelki z odličnim zvokom in niso tako dragi kot Hi-End akustika za avdiofile. Posebej uspešni so prenosni zvočniki, ki se lahko povežejo s pametnim telefonom ali prenosnim računalnikom brez žic in s pomočjo slednjih. Treba je omeniti, da se zdi, da je ta rešitev najbolj primerna za majhne stranke, saj imajo zvočniki precej visoko kakovost zvoka. Čeprav so majhne velikosti. Kako povezati stolpec JBL z prenosnim računalnikom? Na to vprašanje bomo poskušali odgovoriti in razmisliti o vseh možnih možnostih. Najprej pa nekaj besed o samem izdelku.

Stolpci JBL

Prenosni zvočniki JBL imajo nekatere lastnosti, ki jih razlikujejo med konkurenti. Na primer, zvočniki serije Charge imajo prijeten zunanji material za obdelavo, zaradi česar je akustika edinstvena. Toda glavna stvar - nepremočljive lastnosti in možnost brezžične povezave. Lahko povežete stolpec JBL z prenosnim računalnikom? Seveda lahko. Morate samo vedeti, kako. Ti prenosni zvočniki imajo kakovosten zvok, globoke nizke tone, vgrajen sprejemnik, bralnik pomnilniških kartic, polnjenje pametnega telefona in lahko delujejo brez omrežne povezave. Odlična rešitev za organizacijo manjših počitnic. Za takšne ukrepe je še posebej primeren JBL Charge 3. Povežite se s tem prenosnikom, ta akustika ni brez težav. Zdaj bomo govorili o tem, kako to storiti.


Brezžična povezava

Primerno za tiste, ki imajo v računalniku nameščen vmesnik Bluetooth. Na splošno je to morda edina naprava, ki podpira brezžično povezavo iz JBL - Bluetooth zvočnika. Kako povezati to zanimivo akustiko z prenosnim računalnikom? To storite tako, da sledite spodnjim korakom.
 • Najprej vklopimo Bluetooth na prenosnem računalniku (tu ni univerzalnega navodila, ker so vse naprave različne).
 • Sedaj pritisnite gumb na stolpcu s sliko bluetootha.
 • Počakamo, da prenosni računalnik zazna novo napravo in se z njo poveže.
 • Sprostimo gumb Bluetooth na stolpcu.
 • Začnemo z glasbo na prenosnem računalniku in jo preverimo s spremembo zvoka.
 • Uživajte.
 • To je vse. V tem ni nič zapletenega. To je eden od odgovorov na vprašanje, kako povezati stolpec JBL z prenosnikom. To lahko storite le z nekaj koraki. Stolpec se hitro določi in prevzame vsak prenosnik. Toda bolje je, da laptop in stolpec podpirata kodek AptX. Potem bo kakovost zvoka višja za red velikosti.


  Žična povezava

  Kaj pa, če na prenosnem računalniku ni brezžičnega vmesnika (ali pa iz nekega razloga ne deluje)? Kako v tem primeru povezati stolpec JBL z prenosnim računalnikom? Če se to zgodi, lahko poskusite povezati sistem zvočnikov z vrati USB. Ampak morate upoštevati, da na Winds 7 tak pin ne deluje. Poleg tega morate zaloge z ustrezno žico (USB-MicroUSB). Šele takrat bo mogoče doseči pozitiven rezultat. Recimo, da imate vse to. Kaj je algoritem za ukrepanje.Preprosto je.
 • Vključite en konec kabla v režo za polnjenje zvočnika.
 • Drugi konec je vključen v vrata USB na računalniku.
 • Čakamo, da operacijski sistem ugotovi napravo, namesti gonilnik in ga konfigurira. Bolje je zagotoviti povezavo z internetom, saj baza podatkov Windows morda nima potrebnega gonilnika.
 • Po namestitvi gonilnika vklopimo predvajalnik in v njegovih nastavitvah izberemo napravo za predvajanje. V vsakem igralcu bo prikazan na svoj način, tako da univerzalnega navodila ni.
 • Vklopimo sled, preverimo zvok in ga nastavimo.
 • Kolono začnemo uporabljati.
 • Evo kako priključiti brezžični zvočnik JBL na prenosni računalnik brez pomoči brezžičnega vmesnika. Ta možnost je primerna za skoraj vse. Nastavite lahko tudi stolpec s polno zmogljivim računalnikom, ki nima vmesnika Bluetooth.

  Zaključek

  Torej smo obravnavali vprašanje, kako povezati stolpec JBL z prenosnikom. Za to operacijo lahko uporabljate brezžične in žične povezave. Toda s pomočjo brezžičnega vmesnika, je veliko lažje in hitreje povezati, saj je zvočnik zasnovan za ta namen. Vendar, če brezžični vmesnik iz nekega razloga ne deluje, potem ne bo nobenih težav z žično povezavo in USB vrata.

  Sorodne publikacije