Igra StarCraft 2: sistemske zahteve, opis, funkcije in pregledi

Če vam je všeč v realnem času strategije in že dolgo iščejo, kaj igrati, potem morate res pozoren na drugi del legendarne in klasične Starcraft igre. Tereni, protossi in zergi se vrnejo in ponovno lahko izberete eno od teh ras, da boste vodili intergalaktične bitke za prevlado v vesolju. Vendar pa morate za to zagotoviti, da se sistemske zahteve Starcraft 2 ujemajo s konfiguracijo računalnika. Ta članek vam bo pomagal. Tu boste našli ne samo sistemske zahteve Starcraft 2, temveč tudi nekaj zanimivih podrobnosti, kot so igralne funkcije ali povratne informacije igralcev, ki so jih že doživeli.

Kaj je ta igra?

Preden upoštevate sistemske zahteve Starcrafta 2, morate ugotoviti, kakšna je igra. Predvsem je treba omeniti, da je to strategija v realnem času. To pomeni, da v igri ni obračanja, nasprotniki delujejo hkrati, toliko je odvisno od tega, kako hitro in učinkovito se boste razvijali. Prav tako je treba omeniti, da so vse tri glavne dirke preživele v igri. Protoss lahko izberete, če želite postati starodavna civilizacija, ki že dolgo upravlja vesolje. Izberete lahko tudi terran, ki je lažje klicati ljudi, ki prihajajo z planeta Zemlja. Postali so zergi v veliki intergalaktični igri, a niso bili zelo zadovoljni s svojim položajem. Seveda lahko vsi izbirate zerge, ki so bili zob protossa za ljudi. ZergieTorej so bili utrujeni od protosa, zato so bili prepuščeni resnični smrti, vendar so se lahko razvili in zdaj iščejo ves svet. Vsaka dirka ima svojo kampanjo za zgodbo, zato boste morali preizkusiti vsako od njih.

Značilnosti igre

Kot že omenjeno, lahko igrate eno od treh klasičnih dirk, ki so bile na voljo v originalni različici igre. Toda kakšna je potem razlika? Najprej za vsako akcijo izberemo ločeno igro, torej tri dele druge različice "StarCrafta". Drugič, grafična komponenta igre je bila bistveno izboljšana, dodane so nove edinstvene enote, bojni sistem je postal bolj premišljen, zaplet pa je še bolj razburljiv. Torej, če mislite, da boste imeli dovolj prvega dela, morate vsekakor poskusiti z drugo. In če ste bili zajeti s sistemskimi zahtevami za opis igre Starcraft 2, je to tisto, kar morate naučiti, preden se odločite za nakup.

Operacijski sistem

Sistemske zahteve za Starcraft 2 na osebnem računalniku so precej visoke, saj se je igra pojavila pred kratkim. Vendar pa ne moremo reči, da so nedosegljivi, to je tisti, ki jih postavijo razvijalci na projekte, ki se letos pojavijo na trgu. To je že razvidno iz zahtev za operacijski sistem. Dejstvo, da ta igra še vedno podpira tudi Windows 7, medtem ko številni nedavni projekti že zavračajo podporo temu OS v korist desetine. Mimogrede, priporočene zahteve so natanko "deset", zato morate še vedno razmišljati o odhodu na najnovejše in najbolj primerne za računalniške igreoperacijski sistem. Vendar pa sistemske zahteve za Starcraft 2 niso omejene samo na operacijski sistem, zato se boste morali seznaniti z drugimi elementi.

Procesor

Starcraft 2: Sistemske zahteve Wings of Liberty in še dve drugi epizodi igre se ne zdita strašne, ker je potreben celo procesor z dvojnim jedrom. Dejstvo je, da zdaj mnogi razvijalci zahtevajo od igralcev do šest ali celo osem procesorskih jeder, v tem primeru pa boste potrebovali le dva. Seveda, če želite doseči največjo zmogljivost, je priporočljivo, da je jedro vsaj štiri, vendar to v nobenem primeru ni toliko kot v nekaterih sodobnih projektih. Poleg tega bodo minimalne sistemske zahteve za Starcraft 2 omogočile tudi zagon te igre, čeprav ne na najvišjih nastavitvah.

RAM

Sistemske zahteve za Starcraft 2 se določijo predvsem z operativnim pomnilnikom. To ni pomembno le za ta projekt, ampak tudi za vse računalniške igre na splošno. Imate dva gigabajta OPERATING pomnilnika dovolj, da zaženete to igro na minimalnih nastavitvah in brez dodatnih programov v ozadju. Če se želite počutiti bolj svobodno, morate povečati količino pomnilnika RAM na štiri GB. V tem primeru boste lahko dosegli veliko bolj impresivno uspešnost, tako da vam sploh ne bo treba dvomiti, če imate priložnost za nakup dodatne pristojbine za RAM.

Grafična kartica

Seveda si ni mogoče predstavljati računalniške igre brez grafiketako, da ima grafična kartica tudi zelo pomembno vlogo. Kot smo že omenili, se je v tej igri v primerjavi s prvim delom grafična komponenta bistveno izboljšala, zato ne pričakujte, da boste dosegli enak učinek kot vaš stari PC, ki je igral prvo Starcraft. Torej, če želite igrati drugi del, je priporočljivo imeti grafično kartico z vsaj enim gigabajtom video pomnilnika, da boste lahko uživali v vsej lepoti, ki so jo razvijalci pripravili za vas. Seveda se bo igra začela tudi, če imate samo 512 megabajtov video pomnilnika, vendar boste morali nastaviti nastavitve vizualnega prikaza na nižjo raven ali pa boste imeli "zavore" in "napake".

Prost prostor na trdem disku

No, zadnja točka, ki je pomembna pri izbiri računalniških iger, ki bodo delovale na vašem računalniku, je prost prostor na vašem trdem disku. Seveda, ta kazalnik ni tako kritičen, in če nimate mesta, potem vam ni treba kupiti nov trdi disk, morate samo odstraniti nepotrebne informacije od tistega, ki ga imate. V primeru te igre boste potrebovali približno trideset gigabajtov za vsakega od treh delov. Glede na dejstvo, da verjetno ne boste igrali vsakega od njih hkrati, bo dovolj, da ne izdate 90 g in 30 gigabajtov, pazite pa tudi na to, da je na trenutnem disku več gigabajtov prostora, tako da lahko ta igra in drugi programi delujejo pravilno. .

Mnenja

Če še vedno niste prepričani, ali želite igrati drugi del "StarCrafta", potemprebrati morate povratne informacije tistih igralcev, ki so že imeli čas za poskus tega dolgo pričakovanega projekta. Seveda lahko vedno poiščete recenzije v omrežju, vendar je veliko bolj priročno uporabljati informacije, ki jih vsebuje ta članek. Številni pregledi, ki so jih napisali uporabniki v celotnem omrežju, so bili analizirani tukaj, tako da lahko hitro in učinkovito dobite podatke, ki jih potrebujete. Prvič, igralci zabeležijo, da je grafična komponenta res dosegla novo raven, medtem ko so razvijalci uspeli ohraniti edinstvenost iger. Drugič, zgodba je bila precej kvalitativna, saj je bilo skozi to veliko težav, saj so stare igre v zvezi s tem premagane zelo težko. Tretjič, motor je bil zelo dober in je zagotavljal dobro mehaniko. Kot rezultat se je izkazalo, da se je novi projekt izkazal za precej močnega in konkurenčnega, prav tako pa se je izkazal za kvalitativno nadaljevanje legendarnih in priljubljenih vseh strategij. Tako lahko primerjate računalnik z zgoraj navedenimi zahtevami in varno kupite igro, da uživate v igranju.

Sorodne publikacije