Spletna kamera C-270 Logitech: pregledi, tehnične lastnosti, pregledi

Spletne kamere niso tako preprosto izbrati. Zelo redki modeli postanejo kulturni in želijo jih kupiti vsi uporabniki. C-270 Logitech je postal naprava, ki je vse želela takoj. Ta "spletna kamera" je lahko pritegnila pozornost na svoj proračun in hkrati odlične kakovosti.

Podjetje

Švicarski proizvajalec proizvaja blago od leta 1981. V tem času je poleg spletnih kamer postala priljubljena še ena računalniška periferija. Logitech je znan po svojih tipkovnicah, trackballih in miših. Med njimi so žični in brezžični modeli.


Od proizvajalca niso zaobšli kupca in spletno kamero. Obstaja več modelov zvočnikov in priklopnih postaj. Na trgu lahko najdete naprave za igralne konzole: gamepads, igralne palice in volan.
"Logitechnik" se ukvarja s proizvodnjo slušalk, dodatkov za igralce, brezžičnih glasbenih sistemov, nadzornih plošč itd.

Kje se je vse začelo?

Crazy slava za model in starejši "kolegi v trgovini" je prišel iz vira Twitch. Ta spletna stran za pretakanje zbira na milijone gledalcev vsak dan. Ljudje z vsega sveta gledajo igro neznanih znakov. Tokovi pridobivajo občinstvo in se zavedajo, da je ena najboljših potez za privabljanje uporaba spletne kamere. Če pa lahko za oddajanje iger izberete preprostejšo različico, ni zaželeno shranjevanje govornih tokov. To je posledica dejstva, da je za Talking Show fotoaparat raztegnjen na celem zaslonu. Zato mora dati videoposnetek dobre kakovosti. Tako je preučevani model postal eden najbolj zaželenihpogoni za tiste, ki želijo zadržati Twitch.

Pregled

Če kdaj želite kupiti spletno kamero in ne boste omejeni s proračunom, je najboljša možnost Logitech C-270. Cena se spreminja v območju 2 tisoč rubljev. To je najcenejši model HD.


Če želite bolj kakovostno in jasno sliko, si lahko ogledate C-920. Ta možnost je zelo priljubljena. Toda njegov strošek je trikrat več.

Okvir

Družba običajno ne porabi veliko denarja za pakiranje svojih izdelkov. Običajno so škatle za "tkanine" majhne, ​​s prozornim oknom, od koder smo kupili napravo. Torej pakiranje skoraj vsak majhen izdelek iz podjetja.
Za grafično oblikovanje so uporabljene trdne barve: bela in turkizna. Ta model ni bil izjema. Zgoraj je majhno okno, skozi katerega je vidna spletna kamera. Spodaj so marketinške informacije. Obstaja več slik, ki naj bi bile narejene iz te naprave. V nadaljevanju so osnovni parametri: dovoljenje, povezava, število slikovnih pik in druge funkcije. Omenja tudi slavno tehnologijo Fluid Crystal, ki deluje na gladko podobo, ostrino, nasičenost barv in odličen zvok. Na straneh je več informacij o embalaži. Praktično je vse podvojila. Čeprav je mogoče najti nekaj novega o modelu. Parametri so določeni v več jezikih, vključno z ruskim. Zahvaljujoč temu, kar je napisano tukaj, lahko ugotovite, katera programska oprema vam omogoča ločljivost 3 milijone slikovnih pik. Mikrofon ima filter za zmanjševanje hrupa. Logitech C-270 se poveže preko USB kabla.Oblika je vsestranska.
Na zadnji strani paketa so informacije o primerjavah z drugimi modeli spletnih kamer Logitech. Poleg tega obstajajo informacije o vdelani programski opremi in funkcijah, ki jih nudi uporabniku.

Dokončanje

Kot je bilo že omenjeno, je kljub preprostosti škatle vse opremljeno varno za prevoz. Naprava je v kartonskem okvirju. Spodaj je navedeno vse, kar je bilo navedeno v kompletu: naprava, navodila, gonilnik in programska oprema.

Sistemske zahteve

Lahko jih najdete na uradni strani ali na dnu škatle. Model deluje v operacijskih sistemih Windows XP, Vista in 7, vendar lastnikom Windows 8 in 10 ni treba skrbeti. Kot se je pokazalo v praksi, je spletna kamera prav tako pravilno povezana in zazna sistem. Deluje tudi v paru z "Apple" PC-ji.
Za klic je potreben procesor s frekvenco najmanj 1 GHz in 512 MB OPERATING memory. Načeloma naprava ne potrebuje dodatnega prostora na disku. Če pa uporabljate vdelano programsko opremo, morate namestiti programsko opremo, ki traja 200 MB. No, seveda, potrebujete brezplačno USB vrata na vašem računalniku. Če želite klicati kot HD, mora biti računalnik močnejši. Zaželeno je, da procesor deluje pri frekvenci 24 GHz, RAM potrebuje 2 GB. Za kakovostno povezavo potrebujete stabilno internetno hitrost najmanj 1 Mb /s. Zaslon mora imeti ločljivost 1280x720 ali več.

Videz

Logitech C-270 izgleda zelo preprosto. Glavni del ohišja je ovalen, raztegnjen vodoravno. Na mestu, kjerKamera se nahaja, temno siva plošča je nameščena iz sijaja. Celotno telo je izdelano iz trpežne plastike. Drugi del je črna mat. Mesto s kamero je označeno z ovalnim "otokom". Poleg celice je prikazana tudi LED dioda, ki prikazuje stanje naprave. Ko je fotoaparat vklopljen, zasveti mehko zeleno. Po drugi strani pa obstaja mikrofonska mreža. Na sivi plošči je skromno postavljen logotip Logitech.
Glavni del telesa je preoblikovana "noga". Ima prilagodljivo ureditev. To naredimo, da napravi omogočimo, da se prilega na katerikoli zaslon in da sedi na tankem pokrovu ultrabooka in na bolj masivnem zaslonu. Na stojalu so gumirani elementi, tako da, ko se dotaknete zaslona, ​​fotoaparat ne zdrsne. Razen dejstva, da je fotoaparat enostavno namestiti na vrh zaslona, ​​je prav tako priročno nameščen na namizju in prilagaja njegov položaj.
Priključni kabel prihaja iz ohišja. Njegova dolžina - eni in pol metrov. To je dovolj za prosto povezavo naprave z računalnikom.

FOR

Seveda ne morete namestiti posebne programske opreme za Logitech C-270. Deluje varno in brez njega. Samo priključite in fotoaparat bo deloval. Če potrebujete natančnejše nastavitve: korekcijo barv, svetlost itd., Je bolje uporabiti programsko opremo z blagovno znamko. Poleg tega lahko s pomočjo programa nastavite skladbo svojega obraza. Z najmanjšim premikom bo spletna kamera naredila tako, da bo obraz še vedno v središču zaslona. Ta možnost je res zelo kul, še posebej za iste ravne črteoddaj V času nadzora se fizično ne premika, ampak ustvarja optično iluzijo. Disk ima lastniško programsko opremo za videoklice. Logitech Vid HD verjetno ne bo potreben, saj ga bo namestil vaš sogovornik. Najbolje je uporabiti priljubljeno programsko opremo, ki je podobna Skypeu. Programska oprema za spletno kamero je odlična za fotografiranje, videoposnetke. Program ima številne nastavitve, ki zagotavljajo kakovostne fotografije in videoposnetke. Po namestitvi vdelane programske opreme se bo na namizju prikazala ikona te programske opreme.

Foto /video

S programsko opremo za fotografiranje in snemanje videa lahko prilagodite različne nastavitve. Na primer, v ločenem oknu bodo na voljo zoom, sprememba območja, formatiranje, vklop /izklop mikrofona itd. Za dodatno prilagajanje slike je dovolj, da ročno spremenite osvetlitev, pridobitev, svetlost, kontrast, frekvenco in usmerjenost.

Možnost vohunske programske opreme

Zanimivo je, da lahko z blagovno znamko programske opreme spremljate dogodke v svoji sobi. Če senzor posname gibanje, program zažene video snemanje, medtem ko je neka aktivnost v prostoru vidna. Ko izgine, se snemanje ustavi. V nastavitvah lahko nastavite občutljivost. To je potrebno, da se senzor ne odzove na tek mačke. Nastavite lahko snemanje zvoka, indikator, nastavite čas snemanja in tako naprej.

Delovanje

Pri uporabi fotoaparata so se pojavile nekatere težave. Na primer, težava je bila, da Logitech C-270 ne vidi računalnika. V večini primerov se izkaže, da je problem z vozniki.Zdaj nihče ne uporablja sistema Windows Vista. Čeprav je bil s tem operacijskim sistemom prišlo do težav.
Včasih je bilo to rešeno s preklapljanjem spletnih kamer iz enega v drugo pristanišče. V drugih primerih je bilo nemogoče odločiti, je bilo treba vrniti nakup. Najnovejše različice OS niso razkrile takšnih težav. Na žalost je bilo s tem modelom hkrati veliko težav. Lastniki so se pritožili, da Logitech C-270 nima slike. Proizvaja zvok, vendar ni slike same. Težava ni lahka in tukaj smo se morali ukvarjati z vsem: pristanišči, gonilniki, čiščenjem registra itd.

Recenzije

V drugem modelu je prišlo zelo dobro. Težko je zanikati, da se težave pojavljajo pri kateri koli tehniki. Deloma je prišlo do napake uporabnikov, ki niso preverili združljivosti naprave ali kršili pravila delovanja. Včasih so bile težave s proizvajalcem: slabo zbiranje, težave pri prevozu ali poroka. Zato so številni vračaji in nezadovoljstvo. Tudi z vsem tem so pregledi C-270 Logitech pridobili dobre ocene. Odlična kakovost slike je bila zabeležena v dobri in slabi svetlobi. Všeč mi je videz fotoaparata z njegovo vsestransko zasnovo in preprosto zasnovo.
Za mnoge je darilo, da za povezavo samo vstavite kabel v računalnik. Ni potrebnih dodatnih gonilnikov. Toda podjetje CA odpira veliko število priložnosti, ki se lahko izkažejo za koristne. C-270 Logitech se ni popravil. Spletna kamera je naprava, ki v primeru prekinitveponavadi nadomesti z novim. Samo uporabniki so upoštevali proizvajalčevo odzivno podporo. Servisni centri so pomagali obvladovati programske napake in nezdružljivost strojne opreme.

Sorodne publikacije