Kako spremeniti jezik na "Android" je enostavno in hitro

V zadnjih letih ljudje vedno pogosteje uporabljajo tablične računalnike in telefone na tujih internetnih straneh. Ali jih pripeljati iz čezmorskih potovanj. Lastniki nove naprave, ki so zajeti v uspešnem nakupu, pogosto ne mislijo, da je operacijski sistem na tabličnem računalniku lahko prikazan v jeziku države, iz katere je bil prinesen. Nato bomo preučili, kako spremeniti jezik »Android«.

Spreminjanje jezika vmesnika operacijskega sistema Android

V večini primerov bo potreben jezik uporabnika prisoten v operacijskem sistemu naprave. Za udobno uporabo pametnega telefona ali tabličnega računalnika ga morate le vklopiti v nastavitvah:


 • S klikom na ikono orodja pojdite na nastavitve naprave prek vrstice stanja ali prek menija aplikacije.
 • Pojdite v meni, ki ustreza jeziku vmesnika in vhoda.
 • Izberemo zgornjo točko, kjer izberemo in dvakrat kliknemo za nastavitev ruskega ali katerega koli drugega jezika s spodnjega seznama.
 • Ko lahko spremenite jezik v "Android", naprava ni nujno celo poslana na ponovni zagon. Včasih, da bi spremenili jezikovni vmesnik operacijskega sistema, boste morali uporabiti dodatno programsko opremo - lokalizacijo, ki bo delno prevedla napravo v ruski jezik. Ker lahko v nekaterih kitajskih nastavitvah tabličnega računalnika ali pametnega telefona naletite na težave, kot jepomanjkanje sposobnosti za spreminjanje jezika v "Android".

  Spreminjanje vnosnega jezika za operacijski sistem Anroid

  Spreminjanje jezika vmesnika ne pomeni, da se metoda vnosa spremeni. Danes je pisanje izdajatelja govorna zgodba. Spreminjanje načina vnosa poteka s pritiskom na simbol globusa na zaslonski tipkovnici ali prek presledka. Če iz nekega razloga ne morete vnesti besedila v ruščini, potem za spremembo jezika na napravi Android morate narediti naslednje manipulacije, sledite navodilom:


 • Pojdite na nastavitve naprave ali prek vrstice stanja ali prek menija aplikacije s klikom na ikono zobnika.
 • Pojdite v meni, ki ustreza jeziku vmesnika in vhoda.
 • Z obračanjem elementov izberite tisto, ki je odgovorna za tipkovnico - lahko imate tipkovnico, ki je nameščena pri Googlu, Samsungu ali kateri koli drugi.
 • Ročno označimo potrebne kategorije s postavitvijo.
 • Ponastavitev tovarniških nastavitev na Android

  Če ste nenadoma naredili napako pri izbiri jezikovnega vmesnika ali postavitve in zdaj ne veste, kako spremeniti jezik Android, potem morate vse spremeniti v začetno stanje. Ponastavitev nastavitev vam bo pomagala tudi, če je vaša naprava zelo počasna. Napravo Android lahko ponastavite na dva načina:
 • neposredno iz operacijskega sistema;
 • z uporabo načina za obnovitev.
 • Ponastavitev iz podsistema

  Pri prvi metodi pojdite na meni nastavitev, kjer želite ponastaviti. Naslov na tabletah inpametni telefoni različnih podjetij se lahko razlikujejo. Operacijski sistem vam lahko ponudi tudi shranjevanje osebnih podatkov ali njihovo popolno brisanje. Ta način pa bo za vas precej težaven, če vam jezikovni vmesnik sistema ni povsem znan ali če senzor naprave ne deluje.

  Ponastavitev iz obnovitvenega načina

  V takih primerih je treba ponastavitev ponastaviti s pomočjo trde ponastavitve prek obnovitve. Če želite vstopiti v način za obnovitev, hkrati držite gumba za vklop /izklop in glasnost navzgor /navzdol. Ko ste v zahtevanem načinu, uporabite gumbe za povečanje ali zmanjšanje glasnosti, pojdite na meni za brisanje podatkov /tovarniške nastavitve. Nato morate izbrati element, ki predlaga čiščenje notranjega pomnilnika tabličnega računalnika ali telefona in ponovni zagon. Z gumbom za vklop na napravi potrdite dejanje v načinu za obnovitev. Če se odločite ponastaviti nastavitve na Androide, pred čiščenjem naprave se prepričajte, da je baterija naprave dovolj napolnjena, ali pa še bolje povežite pripomoček z napajalnikom.

  Sorodne publikacije