Kakšno skrivnost skriva Ingweble gomila v Skyrim

Severna provinca kontinenta Tamriel - Skyrim, elegantno darilo za najzahtevnejše amatere. Gosti gozdovi, ogromne gore, nevihtni slapovi in ​​izviri gejzirjev ujamejo popotnika. V tej regiji prevladuje zima. Nosi zasnežene klobuke drevesa, se skriva za vhodi v jamo ledenice. Mnogi pokrajinski spomeniki so skriti pred priložnostnim gledalcem. Pod zamrznjenim snežnim plaščem so zakopani v nasipu Skyryme in Ingumbield.

Triler krivo naročilo

Potujoči skozi Skyrim, igralec prevzame podobo Dovakina - protagonista petega dela Scrollsa. Naš junak je priča vznemirljivim zgodbam in se ukvarja z razstavljanjem med klanci. Med obiskom v Riftani se je Dovakin srečal z Brignole. Predlaga, da se udeležite avanture. Moraš ukrasti prstan od trgovca z nakitom in vrgel dragulj v drugega trgovca. Uspešno opravite nalogo, spoznajte lokacijo tatovega ceha. Članstvo v tej ceh je zelo koristno za igralca. V njej lahko prodajate vse stvari, vključno z ukradenimi, in člani ceha dajo nalogo. Lokalna gostilna - Vekel Warrior, ponuja Dovakin sprehod proti severu Skyrim - v Ingwaldu. Tako se začne iskanje "Igre z mrtvimi". Pod njegovim pogojem mora igralec v jami najti štiri dnevnike norca.


Grozote ledene jame

Ingwaldova gomila v Skyrimu je značilna za to regijostavbe. Kamniti stebri so povezani s trezorji in nadgrajeni s kipi mitskih bitij. Od daleč je taka zasnova podobna strešnemu okvirju velike zgradbe iz kamna. Pod temeljem je v temni jami. Brez baklje ali ustreznega uroka ni smiselno tu ustaviti. Ko vstopi, Dovakin pade v zaprt ledeni prostor. Zrak je poln hladu in vonja smrti. Naš junak, ki je naredil več zavojev v zanki, naredi grdo odkritje - tukaj ni sam. Ko se kri izvrže, se duhovi zadržujejo nad tlemi. Zdi se, da so izgubili pot v prostoru in času za bestelesne popotnike, ki brezciljno hodijo po Ingumbieldu v Skyrimu. Draaugs kliče z nizkim, hripavim glasom, in luna nosi njihovo mumljanje po jami. Ko pretresajo kosti, razbijejo prehod. Za nadaljevanje poti in iskanje dnevnikov je Dovakin prisiljen v boj.


Zakladi nekromanc

Ko je igralec premagal nemrtvo in poiskal tri dnevnike štirih, gre igralec v globine Ignwilde. Prehod Skyrim je še bolj zanimiv. V zapisih je bilo ugotovljeno, da se je grob čarovnik naselil v tej grobni gomili. V jamo vabi sočutne deklice in nad njimi preživi izkrivljene necromančne eksperimente. Nekdo bi ga moral ustaviti. In zdaj igralec pride v veliko dvorano, v sredini katere je kamnit prestol. Sedi na Arondilu - avtorju prej najdenih dnevnikov. Nekromant uporablja čarobno uničenje, poskuša premagati Dovakina, vendar zaman.Preiskali smo padlo čarovnico in našli ključ od vrat za kamnitim prestolom.
V zasebnih sobah Arondille je skrita skrinjica, zadnji dnevnik pa je na mizi. Naloga je zaključena, vrnemo se k Riftenu za nagrado. Za temačnimi predori grobne gomile Ingumbielda. Skyrim je lahko ponosen na našega junaka.

Sorodne publikacije